Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
nie wiem czy mi sie to tylko zdarzylo, ale mam problemy( a wlasciwie to to forum) techniczne. polegaja one na tym ze np. jednego dnia pisalam z jakims uzytkownikiem posty a nastepnego dnia byla ich tylko polowa, albo na moim profilu przez jakis czas wyswietlalo mi sie na profilu ze mam 9 lat gdy mam 13 ( co normalnie sie wyswietla). albo jednego dnia mialam chyba 80 postow wpisanych na profil a za kilka godzin juz tylko 74, a po minucie 73... moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego sie tak dzieje?
Becouse world with out you doesn't have for me any sense...
love you michael!
z tym wiekiem to nie wiem o co chodzi.
a co do zmieniającej się liczby postów to zapewne
'SPAMowałaś' -posty zostały zgłoszone do moderatora i usunięte.
:)
Sorry że nie w odpowiednim temacie ale nie miałem pojęcia gdzie to umieścić a nie chce zaśmiecać forum zbędnymi tematami. Chciałem się tylko zapytać dlaczego czas na forum jest spóźniony o godzine?
tony308 pisze:Sorry że nie w odpowiednim temacie ale nie miałem pojęcia gdzie to umieścić a nie chce zaśmiecać forum zbędnymi tematami. Chciałem się tylko zapytać dlaczego czas na forum jest spóźniony o godzine?
hmmm zawsze taką samą miałem ale po zmianie na czas letni czas zimowy chyba został. To trzeba ręcznie zmieniać czy automatycznie się zmienia? Mam strefę GTM +1 Berlin, Bruksela....itd.