W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
hejka Wszystkim! Jestem tu nowa :) Mam nadzieję, że się dobrze dogadamy :) Prawdopodobnie w porównaniu do większości z was jestem już stara :P Mam 22 lata :) Mieszkam w Skierniewicach ale moim ukochanym mistem jest Łódź! :)
Cześć! :) Miło mi Cię poznać ;p Czym zajmujesz się w wolnych chwilach? Jakiej muzyki słuchasz?
Miłej zabawy życzę ;]
Sygnaturka i avek wykonane przez Pointrox. Dziękuję ;]
'But if Rooselvelt was livin' he wouldn't let this be, no, no!' (Michael Jackson; They don't care about us)
W moim planie nie ma wolnych chwil :P W tygodniu pracuję, w weekend studiuje, wieczorami się do szkoły albo zajmuję domem. Wolny czas... a co to takiego? :)
Jeśli chodzi o muzykę... to słucham radia... tak najogólniej. Tego co leci. Jest mi bez różnicy. A w domu (gdy mam możliwość wyboru) słucham tylko MJ'a
Cześc jestem tu nowa .ja równiez mam nadzieje że znajdziemy wspólny język i bedzie nam sie fajnie gadało. Mam 29 lat . Ja to dopiero jestem starucha he he