Polska wygrała II konkurs Eurowizji w tańcu dzięki MJ

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
blackrose1107

Post autor: blackrose1107 »

Hah też zauważyłam te skarpetki xD
Willy Wonka, Willy Wonka to geniusz jest i tyle!
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

tytuł nie jest przesadzony!! Mój tata powiedział że MJ załatwił sprawę ;) Wiadome było które kraje przyznaja polsce 12pkt - te które bóstwią Michaela!! Aż serce rośnie!
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
maryska17

Post autor: maryska17 »

Niewiarygodne!
Ogólnie nie przepadam za Herbusiową i Mroczkiem, ale że MJ wybrali to normalnie szok. Ale z pozytywnym sensie oczywiście ;-)
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

Wiecie skad można pobrac ten wystep w dobrej jakości? Muszę się nauczyc początku choreografi do Black or White
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
SILENTIUM

Post autor: SILENTIUM »

A czy w tańczącej Eurowizjji są takie same zasady, jak w śpiewaczej i zwycięzca organizuje konkurs u siebie? Wie ktoś?
Sugar pisze:a komunizm też obalono dzięki Michaelowi? : )
A nie wiedziałaś o tym? Mamo czego teraz uczą na historii!
Awatar użytkownika
DirtyDiana94

Post autor: DirtyDiana94 »

SILENTIUM pisze:A czy w tańczącej Eurowizjji są takie same zasady, jak w śpiewaczej i zwycięzca organizuje konkurs u siebie? Wie ktoś?
Sugar pisze:a komunizm też obalono dzięki Michaelowi? : )
A nie wiedziałaś o tym? Mamo czego teraz uczą na historii!
Niestety nie, z początku tak myślałam- już w głowie miałam mój wyjazd na eurowizję taneczną xD. Ale niestety nie...
Obrazek

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
Awatar użytkownika
malakonserwa

Post autor: malakonserwa »

Niestety nie, z początku tak myślałam- już w głowie miałam mój wyjazd na eurowizję taneczną xD. Ale niestety nie...
Ależ oczywiście, że tak.
Pierwsze z brzegu, za dziennik.pl:
Wygrana naszych gwiazdorów oznacza, że w przyszłym roku to my organizujemy Konkurs Tańca Eurowizji.
Obrazek
Awatar użytkownika
DirtyDiana94

Post autor: DirtyDiana94 »

Tak?
Cóż, przynajmniej nie było tak w zeszłym roku i w tym również nie spodziewalam się by coś się zmieniło. W zeszłym roku wygrała Finlandia, a konkurs byłw Wielkiej Brytanii.

Nie wiem jak wy, ale ja mam zamiar się tam wybrać *_* co do skutku zapewne i tak nie dojdzie xD
Obrazek

Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

iguana_night pisze:Nie oszukujmy się - Mroczek to nie Michael
A ktoś twierdzi inaczej? :wariat:

Właśnie pokazywali fragment występu w "Wiadomościach"- uważam, że polscy reprezentanci pokazali klasę.
Mroczka w roli tancerza podziwiałam zawsze, ale szczególny szacunek dla Herbuś za TAKIE wywijanie na parkiecie w szpilkach....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Jako

Post autor: Jako »

A wicie że Mroczek jest fanem Michaela. Dlatego też do takiej muzyki tańczyli bo to on wybrał dane utwory :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

Moim zdaniem bardzo ladnie tańczyli. Mi sie podobało, a jak to komentator powiedział " Edyte kocha Kamera". Tak to prawda, robiła niezłe miny. ;]
A jeśli chodzi o MJ'a to muzyka idealnie pasowała. ;]
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Tak sobie z nudów przeszukiwałem, co o tym wszystkim piszą w sieci i o MJ wspomina jeden tylko artykuł, z małym byczkiem zresztą.

Pierwsza jego część była spokojna i nastrojowa, a druga dynamiczna i niezwykle efektowna, w czym pomogła energetyczna muzyka Michaela Jacksona (utwór „Black and White”).
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

onlyKATE pisze:Gdyby ktoś tego nie widział (tak jak ja oczywiście )
to zapraszam na powtóreczkę;
Wtorek 09.09 13.55-15.00 i 16.00-16.55.
No i super, jakby jeszcze komus udało się to nagrać w fajnej jakosci i udostepnic na forum. japrosic
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
BlackDimension

Post autor: BlackDimension »

http://pl.youtube.com/watch?v=mxTs4TFLhAM <---- tutaj można zobaczyć wczorajszy występ Edyty i Marcina :-) , rzeczywiście udało im się :) występ z klasą,pewnością siebie i pasją :) tak się złożyło,że przypadkiem udało mi się obejrzeć część Eurowizji i muszę przyznać,że nasi reprezentanci dali z siebie wszystko :) gratuluję też doboru muzycznego. Pomijając fakt,że dla nas ,fanów był to miły akcent , obiektywnie na to patrząc można uważać,że to właśnie muzyka pomogła mi odnieść sukces,wlasciwie dobrana,znana przez miliony.. w przeciwienstwie do Polaków inne pary tańczyły do utworów mało znanych,mało porywających,mdłych i jałowych.. jak na tego typu imprezę..
Obrazek
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

to milo wiedziec, ze istnieje w ogole cos takiego jak eurowizja taneczna...hmm. sie ucze cale zycie.
'the road's gonna end on me.'
ODPOWIEDZ