Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- majkelzawszespoko
In the closet. Moim zdaniem to i Prince mógłby sie uczyć od Michaela. Szanuje twórczość Prince'a ale Prince to tylko prince a Michael to King, nawet jeśli chodzi o seks w utworze. In the closet to fajny kawałek ale ciężko mi go ustawić przed pozostałe utwory. Szkoda, że już odpadło WYWTOM, u mnie ten kawałek był tuż za podium.
- Speed Demon
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
No do Jamesa Browna to Michaelowi daleko.Maverick w poście jeszcze nie napisanym pisze:W przypadku ITC zawsze wydawał mi się to świetny pomysł i po raz pierwszy słyszę, że kogoś to nudzi. Jestem fanatyczką bitu i rytmu w tym utworze i nie straszne mi ani 60 ani 120 sekund tej piosenki bez nakładania na nią brzdękania, wycia, trąbienia, a nawet dyszenia. Podoba mi się to hipnotyzowanie dźwiękiem.
Co innego bzyczenie pojedynczego dźwięku, a co innego dołożenie kilku nowych ścieżek. Kompletna rearanżacja końcowej części utworu..Maverick w poście jeszcze nie napisanym pisze: Nawet niemal jednogłośnie uznane za genialne Give In starszy w short film version bzyczeniem przepalonego kabla od odkurzacza
In The Closet out.
Ech, ta ironia...Maverick w poście jeszcze nie napisanym pisze:Michael uwielbia swoją muzykę (a najbardziej tę z 'Invincible' )
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Aj! Blisko było... mój ulubieniec z płyty poleciał.
Konsekwentnie głos na Jam.
kaem-> proszę nie agitować.
Konsekwentnie głos na Jam.
przyłącz się do anty-jamowców a nie już tu mataczysz coś!homesick pisze:co tu wybrac, poczekam chyba na rozwoj wydarzen i odstrzele tego kto bedzie mial najwieksze szanse na wylot, od reszty wara won!
kaem-> proszę nie agitować.
In the closet. Zgodziłbym się z Kaemem: piosenkę można byłoby 'zmieścić' w czterech - pięciu minutach a Dangerous na tym by nie ucierpiało, wręcz przeciwnie. Przecież rozszerzone wersje mogłyby funkcjonować na singlach. Jak Billie Jean, jak Bad.
Ostatnio zmieniony wt, 30 wrz 2008, 17:16 przez Pank, łącznie zmieniany 1 raz.
- dangerous_girl