Media potrafia jednak wielu osobom wlozyc do glowy pewne *oczywiste* prawdy. Moze czesc z tych, ktorzy wierzyli ze w plotach o ciezkim stanie zdrowia MJa jest ziarnko prawdy nastepnym razem przemysli sprawe zanim uwierzy w to, w co inni karza im wierzyc. Swoja droga to znamienne. Kiedys MJ by olal takie teksty, teraz ktos z Jego otoczenia uznal za sluszne prostowanie bzdur.
Ja chyba wolę przeczekać aż temat o trasie koncertowej pojawi się w dziale gdzie są potwierdzone informacje.Chociaż nie ukrywam że zobaczenie MJa to moje marzenie i nie ważne czy w POlsce czy w Berlinie czy w Moskwie czy na Ukrainie-na pewno bym tam była.
A Król musi poddanych odwiedzić, choćby to był ostatni raz
wiem że nie powinnam się sugerować wiadomościami z pudla ale tam jest napisane że Michael ma raka skóry, czy ktoś mnie może oświecić jak jest naprawdę żebym spała spokojnie? przepraszam ale nie jestem na bieżąco
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
wiem że nie powinnam się sugerować wiadomościami z pudla ale tam jest napisane że Michael ma raka skóry, czy ktoś mnie może oświecić jak jest naprawdę żebym spała spokojnie? Poddaję się przepraszam ale nie jestem na bieżąco Poddaję się
Mi też to koleżanka powiedziała,ale nie przejmowałam się,dopóki jakaś wiadomość nie zostanie potwierdzona w Faktach to nie uwierzę...