Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.
Widzę, że nikt się w temacie nie odzywa, więc ja to napiszę.....
doniu3, brawo za spostrzegawczość.
Z innych szczegółów, można wymienić fakt, że Michael do teledysku "Liberian Girl" zatrudnił kilku znanych artystów i Bubbles'a
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Ale nie powinnyście tak od razu, do intymnego pożycia. To może zniechęcić użytkownika do dalszego użytkowania forum, ja wiem, że to bardziej taki temat na grono.net, ale przynajmniej miał dobre chęci:)
A czy ten temat wnosi coś do forum??? Czy może chcesz się stać jednym z ważniejszych na forum tym,że będziesz zakładał nowe tematy??? Na początku też tak zrobiłem chyba dwa razy...ale ty przesadzasz są tematy, w które mógłbyś wstawić swoje spostrzeżenia,a nie bez powodu jeszcze się buntujesz. I to nie pierwszy raz. Nie jestem moderatorem,ale pewne sprawy mógłbyś załatwić grzeczniej....
Temat fajny, tylko pierwszy post z odkryciem zupełnie nieodkrywczym.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Tematy w sprawie teledysków (pytania, refleksje no i ostatnio szczegóły) zostały połączone w jeden temat... ten mianowicie.
Uprzejmie prosi się by prowadzono dalej bardziej odkrywcze rozmowy właśnie tutaj.
Dziękujemy.
Zobaczcie jaką gafę można wykryć w Speed Demonie - prócz wielu innnych pewnie:
4.30 - 4:45
MJ zdejmuje kostium - ściąga go na dół do nóg i nie ma rękawiczek choć wcześniej je miał - później zdejmuje rękawiczki - i znów ije ma gdy zdejmuje głowe królika - a jak odkłada całość na bok znikają i nie ma...
Jak policjant daje mu mandat to widać świato kamery... w okularach jego.