Ile w tym prawdy?

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Czy uważasz, że Media spekulując i plotkując podwyższają w ten sposób jego popularność?

Czas głosowania minął śr, 03 sie 2005, 21:45

Tak
14
58%
Nie
10
42%

Liczba głosów: 24

Buszmen

Post autor: Buszmen »

SUNrise pisze: Jesteśmy biedni graficznie, nie mamy nawet wyszukiwarki, na nic nas nie stać, po prostu jesteśmy inni niż wszyscy (nie to żebym narzekała :wariat: ).
Jak to jesteśmy biedni graficznie??
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

..::BuSzMeN::.. pisze:
SUNrise pisze: Jesteśmy biedni graficznie, nie mamy nawet wyszukiwarki, na nic nas nie stać, po prostu jesteśmy inni niż wszyscy (nie to żebym narzekała :wariat: ).
yyy...no ja nie wiem jak to się nazywa. Chodzi mi o ten szary, uniwersalny dla tego typu forów kolor. Dla przykładu, pierwsze lepsze forum, które mam pod ręką http://duffsfanforum.proboards34.com/index.cgi? - ono jest dużo ładniejsze niż widać tylko, żeby zobaczyć pokazujące się kolorowe obrazki i napisy trzeba się tam zarejestrować. No ale nawet bez rejestrowania wygląda lepiej niż to.
Albo inne http://gnrpolska.yay.pl/forum/index.php ... 3aca900310 - wizualnie bardzo fajnie zrobione.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

Ale przeciez w swoim profilu mozna ustawiac kolor skóry forum.Jest ich kilka. :wariat:
Chyba, ze mimio tego jest komuś mało.... glupija
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
SUNrise

lunatyczka pisze:Ale przeciez w swoim profilu mozna ustawiac kolor skóry forum.Jest ich kilka. :wariat:
Chyba, ze mimio tego jest komuś mało.... glupija
Ja tam mam od samego początku ustawiony na orange coś tam.
[edit blablabla] Forum jest piękne!!
ObrazekObrazek
mariola

Post autor: mariola »

nie w tym miejscu wyszla mi odpowiedz ,mialo byc pod ostatnim postem ktory napisal Miki.smiejesz sie z krytyki to juz cos stajesz sie dorosly,dojrzaly ciesze sie ze mozna z toba szczerze rozmawiac pozdrawiam cie i tak trzymaj
Awatar użytkownika
Janet

Post autor: Janet »

Ciekawie zrobione to forum o Gunsach..., ale otwiera mi się trochę wolniej niż nasze.
Awatar użytkownika
MMarjory

Post autor: MMarjory »

MJowitek pisze: Jedna mi się tylko zabawa naprawdę podobała jeszzce na starym forum. Układanie opowiadania. Tyle, ze bawiłam się w to tylko ja, Lika i jeszzce ze dwie osoby... :/ Trochę mało jak na takie coś... Ale można zacząć jeszcze raz... może tym razem bardziej wypali...
Jestem za i chętnie sie przyłączę ;-) . Zaczniesz?
Mike pisze:(...) powiem więcej krytyka zaczyna mnie śmieszyć
To interesujące. Po co jest krytyka? Żeby się zastanowić jeszcze raz nad tym ,co się zrobiło. OK, nie będę pisać za innych, ale moim zdaniem tworzenie takich tematów jak ten jest trochę bez sensu, nie uważasz? Czy wierzysz w to, co napisałeś? Bo jak dla mnie to jest kolejna FUCKTowa plotka, których mam już dość! (bez urazy, Mike ;-) )
Piotrek pisze:Ktos wspomnial o porzadku na forum. Moze wiec by wreszcie cos zrobic konkretnego?
Jestem za zmianami na forum, jak najbardziej. Jestem za aby powstały chociaz dwa działy na forum: jedno dotyczące muzyki MJ, a w drugim aby umieszczono posty dotyczące wszystkich innych spraw na temat Michaela.
Skoro byśmy sie rozdrabniali, może wydzielić tłumaczenie tekstów piosenek? Jest ich tu dość sporo, a jednak trudno je tu znaleźć. Ja chętnie jeszcze coś potłumaczę. To sa moje propozycję, a co z nimi zrobicie, moi drodzy admini i moderatorzy- to już w Waszych rękach.

no i jeszcze prosiłabym o łączenie pokrewnych tematów, jak te: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=568
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=677
zresztą już o tym mówiłam... :wariat:
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Dobra, jednym słowem: Walę to co pisze FUCKT! I więcej nie pisze takich tematuw, najwyższy czas, robić inne teamty a raczej tworzyć. Macie rację lepiej nie pisac tutaj nic co pisza portale ttylko przeczytac wysmiać ich, chyba, ze się coś SPRAWDZI to mały szok i tyle. a tak kazda wiad. brzmiącą ni dorymu ni do taktu, nech sobie te wiad. wsadzą do du... i można skomentowac to na portalach, ale jeśli chodzi o gazety, to kazdy wie o co chodzi i jak je traktować, choc i tak nadal jak ktoś sie wkuzry to i tak napisze o tym! Sonda jest ustawiona na 14 dni więc zachcecam do głosowania ci którzy nie głosowali bo wynik jest potrzebny mi! TO BARDZO WAŻNE! By The Way: "Keep The Faith" i nie dajcie sie sprowokować i z tego co słyszałem to Jednak sprawa O molestowanie tego Josepha czy jak mu tam, jest prawdą, i będzie sie chyba toczył Proces CYWILNY! Mam nadzieję, ze go prawnicy MJ'a zmiażdzą z ziemią i wygrają:D Tylko jak na razie na szczęśie nic w TV nie ma wiec moze źle słyszałem...
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

MMarjory pisze:Jestem za aby powstały chociaz dwa działy na forum:
proponuję założyć wątek o podziale forum w dziale "o forum", i tam dawajmy różne propozycje. Podziałów może być wiele, ale najlepiej zrobić jakiś taki maksymalnie sensowny, żeby nie dołożyć więcej jak 2 kolejnych działów...
MMarjory pisze:no i jeszcze prosiłabym o łączenie pokrewnych tematów, jak te: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=568
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=677
zresztą już o tym mówiłam... :wariat:
niestety łączenie tematów jest niemożliwe (przynajmniej ja, jako moderator tego nie mogę zrobić), natomiast dzielenie jak najbardziej :]
Buszmen

SUNrise pisze:
..::BuSzMeN::.. pisze:
yyy...no ja nie wiem jak to się nazywa. Chodzi mi o ten szary, uniwersalny dla tego typu forów kolor. Dla przykładu, pierwsze lepsze forum, które mam pod ręką http://duffsfanforum.proboards34.com/index.cgi? - ono jest dużo ładniejsze niż widać tylko, żeby zobaczyć pokazujące się kolorowe obrazki i napisy trzeba się tam zarejestrować. No ale nawet bez rejestrowania wygląda lepiej niż to.
Albo inne http://gnrpolska.yay.pl/forum/index.php ... 3aca900310 - wizualnie bardzo fajnie zrobione.
Dla mnie oba te fora są co najwyżej kolorowe, ale zrobione bez smaku. Tam nie ma grafiki, ktoś się pobawił i wypróbował wszystkie kolory naraz i coś wyszło. W drugim zaś jest już lepiej, ale tło w gwiazdki za bardzo się rzuca w oczy, a tło jak sama nazwa wskazuje ma być w tle :wariat: :-)
Te skórki, które mamy tutaj są w miarę dobre. Nie są jakieś super extra, ale powinny zadowolić nawet najbardziej wybrednego.

Schmittko pisze:
MMarjory pisze:Jestem za aby powstały chociaz dwa działy na forum:

proponuję założyć wątek o podziale forum w dziale "o forum", i tam dawajmy różne propozycje. Podziałów może być wiele, ale najlepiej zrobić jakiś taki maksymalnie sensowny, żeby nie dołożyć więcej jak 2 kolejnych działów...
Ja proponuję zrobić dział Download & Mulitmedia :happy: - wreszcie mógłbym się rozwinąć :-)
Schmittko pisze:niestety łączenie tematów jest niemożliwe (przynajmniej ja, jako moderator tego nie mogę zrobić), natomiast dzielenie jak najbardziej :]
Dałbym głowe, że w phpBB się da. Ale może faktycznie jako moderator masz to zablokowane, ale myślę, że jak na tak potężny projekt jakim jest to forum, to taka opcja powinna być (a jak nie, to się wtyczkę zainstaluje)
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

..::BuSzMeN::.. pisze: Ja proponuję zrobić dział Download & Mulitmedia :happy: - wreszcie mógłbym się rozwinąć :-)
Oh maleństwo Ty moje przesłodkie.. A bez działu download to się już nie rozwiniesz? Oh moja kruszynka...Jakie to niezaradne, no...
Ależ takie coś my tu już mamy, i to od dawna. Jest tutaj:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=201
Owszem, nie jest to może DZIAŁ, ale jest. I ma się dobrze. I tak najważniejsze jest tylko to, co ostatnie, bo wzceśniejsze linki dawno już pozdychały.
I sam zobazc, jak ładnie się Willy rozwija...
Jaki duży urósł już chłopiec.
A jak wypije te wszystkie obiecane piwa, to będzie dopiero hoho.

Buszku, jeśli jesteś w czymś dobry, to to rób. Michael Jackson też zaczynał na parkiecie w domu. Dopiero jakiś zcas później stworzono mu wielką scenę. A Ty byś tak chciał od razu... :-P
Awatar użytkownika
SUNrise

..::BuSzMeN::.. pisze: Dla mnie oba te fora są co najwyżej kolorowe, ale zrobione bez smaku. Tam nie ma grafiki, ktoś się pobawił i wypróbował wszystkie kolory naraz i coś wyszło. W drugim zaś jest już lepiej, ale tło w gwiazdki za bardzo się rzuca w oczy
Bla bla bla bla bla. Nie chodzi o to czy Ci się podobają (bo mnie się gwiazdki podobają. Tobie akurat nie muszą, kwestia gustu), ale o to, że jednak ktoś tam pobawił się bądź nie, ale zrobił coś swojego oryginalnego i dzięki temu nie ma drugiego forum, które wyglądałoby identycznie. Natomiast nasze forum ma takie same skórki jakie są na każdym jednym tego typu forum. Podsumowując - nie mamy niczego swojego, tylko to co nam fabryka dała. Jaśniej? Chciałam zwrócić jedynie uwagę na to, że też moglibysmy się postarać o coś swojego. No ale w sumie niech jest jak jest, wszystko mi jedno.
ObrazekObrazek
Buszmen

SUNrise pisze:
..::BuSzMeN::.. pisze: Dla mnie oba te fora są co najwyżej kolorowe, ale zrobione bez smaku. Tam nie ma grafiki, ktoś się pobawił i wypróbował wszystkie kolory naraz i coś wyszło. W drugim zaś jest już lepiej, ale tło w gwiazdki za bardzo się rzuca w oczy
Bla bla bla bla bla. Nie chodzi o to czy Ci się podobają (bo mnie się gwiazdki podobają. Tobie akurat nie muszą, kwestia gustu), ale o to, że jednak ktoś tam pobawił się bądź nie, ale zrobił coś swojego oryginalnego i dzięki temu nie ma drugiego forum, które wyglądałoby identycznie. Natomiast nasze forum ma takie same skórki jakie są na każdym jednym tego typu forum. Podsumowując - nie mamy niczego swojego, tylko to co nam fabryka dała. Jaśniej? Chciałam zwrócić jedynie uwagę na to, że też moglibysmy się postarać o coś swojego. No ale w sumie niech jest jak jest, wszystko mi jedno.
Na samej górze są obrazki z napisem MJ Polish Team jak mniemam w każdej skórce inny, ale zgadzam się, że "Góra" mogłaby zrobić chociaż jedną skórę swoją. Teraz i tak mamy wybór, więc nie musi się ona podobać wszystkim. Ba, ona się w zasadzie nikomu nie musi podobać wychodząc z takiego założenia jak SUNrise.

W końcu mogę też trochę ponażekać. :diabel:
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

..::BuSzMeN::.. pisze: Ja proponuję zrobić dział Download & Mulitmedia :happy: - wreszcie mógłbym się rozwinąć :-)
Też kiedyś nieśmiało to proponowałem gdy forum było jeszcze w powijakach ale nie przeszło, w sumie chyba dobrze bo i zainteresowanie plikami, umówmy się jest raczej niewielkie i to o czym pisał(a) Mjowitek, że i tak ważne jest to co na wierzchu bo starocie dawno już powymierały. Mi tam do "rozwijania się" wystarczy temat "do pościągania", chociaż gdyby powstał osobny dział to bym się przecież nie obraził. :]

MJowitek pisze: I sam zobazc, jak ładnie się Willy rozwija...
Jaki duży urósł już chłopiec.
A jak wypije te wszystkie obiecane piwa, to będzie dopiero hoho.
Taa, ale wzdłuż to mi już nie grozi ,co najwyżej w szerz, a od tych browarów to jedynie brzuch mógłby mi się "rozwinąć", czego bym sobie nie życzył. Zresztą ja tam za piwem jakoś specjalnie nie przepadam, nie mówiąc już o innych napojach wyskokowych, których nie pijam w ogóle. Raz w życiu byłem naprawdę pijany, w zeszłe wakacje na osiedlowo-LANowej imprezie u Maka, ale to też nie tak żeby stracił kontakt z rzeczywistością czy coś, ale nieważne...Inna sprawa to to, że chyba za bardzo jestem utożsamiany z linkami i mp3kami, myslę że mam jednak trochę więcej do zaoferowania, dlatego z chęcią oddam Buszmenowi palmę pierwszeństwa w tej dziedzinie, przynajmniej na jakiś czas. ;-) Bo ja nie jestem żadnym mp3kowym królem jak tu mnie ktoś nazwał, więcej ich ma wspomniany Busz czy Schmittko, ja po prostu pomagam ludziom gdy czegoś szukają, lubię to robić. No OK, czasem jak znajde coś fajnego i w miarę małego to nie mogę sie oprzeć żeby się tym z Wami nie podzielić, takie już zboczenie. Ja chyba za dobry jestem, nie mam serca ludziom odmawiać, a jak jeszcze kogoś lubię to w ogóle, musze się chyba nauczyć asertywności czy coś. :]
A co się tyczy nowych porządków na forum to mi tam jakoś specjalnie potrzebne nie są ale przecież nigdy nie jest tak dobrze żyby nie mogło być lepiej.
ODPOWIEDZ