anialim pisze:"On the line" jest śliczna i wg mnie lepsza dla nas niż "WATW" - więc ja jak najbardziej za OTL jestem.
Btw, nie potrzeba Wam jakiejś pomocy z tym wszystkim? Tu piosenka się tworzy, tu studio...?? można się jakoś przydać?
---
ćwiczę nieustannie "moją" piosenkę:) Idąc przez miasto dziś, myślę sobie - ludzi nie widać - pośpiewam:) A jednak ludzie byli...
Oto póki co lista moich gotowych podkładów(będzie na bieżąco uaktualniana):
- Baby be mine
- Beat It
- Beautiful Girl
- Ben
- Blame it on the boogie
- Break of dawn
- Butterflies
- Dirty Diana
- Ease on down the road
- Fall again
- For all time
- Heartbreak Hotel
- Heaven can wait
- History
- Human Nature
- I can't help it
- I'll be there
- Little Susie
- Love never felt so good
- Man In The Mirror
- Music an me
- One day in your life
- On the line
- P.Y.T
- Remember the time
- Say say say
- Smile
- Smooth Criminal
- Someone put your hand out
- Speechless
- Stranger in Moscow
- The Lost Children
- The Way You Make Me Feel
- The Way You Love Me
- This Is It
- Thriller
- Wanna Be Startin' Somethin'
- Whatever happens
- Will You Be There
- You Are My Life
- You Are Not Alone
I dostępne podklady nie mojego autorstwa:
- Childhood
- Gone too soon
- The Girl Is Mine
- Give it to me
- Off the wall
- Privacy
- Bad
- Another part of me
Ostatnio zmieniony czw, 03 cze 2010, 20:51 przez chrisbern, łącznie zmieniany 32 razy.
speechless26 pisze:super:) czyli On the Line ma szansę, jak patrzę:)
Kto jeszcze reflektuje?
Przyznam się, że w pierwszym odruchu zagłosowałam na WATW, bo mam z tą piosenką fajne wspomnienia, no i potraktowałam ją trochę jako taką logiczną puentę. No ale faktycznie - ona jest taka oczywista:) Aczkolwiek w oczywistości jest także i jej siła:)
"On the line" jest przepiękna, tak fajnie klimatyczna (jak lubię), słuchając jej już sobie wyobrażam, jak fajnie mogłaby zabrzmieć w naszym wykonaniu:)
Sercem jestem za obiema, ale wiem, że się nie da. Najlepiej bym swój głos na pół podzieliła:)
speechless26 pisze:super:) czyli On the Line ma szansę, jak patrzę:)
Kto jescze reflektuje?
ja rowniez jestem za :)
ale jesli nie wyjdzie spiewanie jej nam wszystkim razem, to sie pisze na zaspiewanie jej :) Michaelka, zaspiewasz ze mna jakby co mam nadzieje ;)
ps.ale dalej oczywiscie prosze mnie z black or white nie wykreslac :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Noemi.best pisze:Michaelka, zaspiewasz ze mna jakby co mam nadzieje
Of course ;)
Możesz na mnie liczyc Kochana :)
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
hmm... mam zarezerwowane Music and Me (i przy niej jak na razie chcę zostać), ale chciałabym spróbować sił w w/w piosence, czy dałoby się? :>
speechless26, czekam na Twoją opinię
speechless26 pisze:zwolniło się You are not alone....
Juz zamówione przez Insomniaof :)
już nie :) Insomniaof chce to wymienic na inny utwór.
iza89 pisze:
chrisbern pisze:- Stranger in moscow (do wzięcia)
hmm... mam zarezerwowane Music and Me (i przy niej jak na razie chcę zostać), ale chciałabym spróbować sił w w/w piosence, czy dałoby się? :>
speechless26, czekam na Twoją opinię
żeby nie blokowac utwórów, przecwicz obydwie, zobacz, ktora idzie Ci lepiej i daj znac:)
Osobiście lepiej mi się śpiewa i wywołuje większe emocje 'We are the world' (więc jestem jednak baardzo ZA tą piosenką), ale jeśli okarze się, że większości odpowiada coś innego, dla MJa wszystko mogę zaśpiewać :)
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I... Unforgettable, that's what you are.
on the line to genialny kawałek, tekst pasuje świetnie... można by to naprawdę fajnie zaśpiewać... jestem jak najbardziej ZA! tak z ciekawości, ile osób będzie nagrywać w studiu?
Przemyślałam sobie te dwie piosenki i stwierdziłam że jednak jestem za OTL ponieważ WATW jest często śpiewane więc dobrze będzie wprowadzić coś nowego ;)
..Nie ..nie da rady.Za daleko .Mam 12 lat i nawet z rodzicam nie mogę jechać .. Trudo :( .Za... 6 lat :) Będę z Wami myślami..Naprawdę szkoda.Bo gdyby to było w Warszawie , byłabym na 100 %.