Filmiki z pobytu MJ'a w Polsce!! 1,5 GB Materiału!!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Terminator
- Terminator
Po sciągnięciu jestem Za..cie szczęśliwy, dwa pilki z 97' jak Mj był i dwa z 96' w tym Ostatni To "Jacksonmania"!!!!:D:D:D:D:D Ten, kto dła to przegrać i temu co dał to do netu Bardzo, Bradzo Dziękuję!! jestś/cie wielki/cy:D:D:D.
P.S. Na Jacksonmania, sa tak jak mówiliście dwa utwory z Konceru z bemowa TWYMMF i Heal The World!! Dzieki wielkie, musze kiedyś pojechać na jakiś koncert MJ'a wiem, ze takli sie odbędzie na pewno, bo Michael nigdy nie zaprzestanie, swojej kariery:D:D Jeszcze raz wielke dzięki.
P.S. Na Jacksonmania, sa tak jak mówiliście dwa utwory z Konceru z bemowa TWYMMF i Heal The World!! Dzieki wielkie, musze kiedyś pojechać na jakiś koncert MJ'a wiem, ze takli sie odbędzie na pewno, bo Michael nigdy nie zaprzestanie, swojej kariery:D:D Jeszcze raz wielke dzięki.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
- Terminator
1000 złoty i jest Twój, a tak na serio to:Terminator pisze:No, ale polsat emitował ten koncert z 1996r i czytałem w jakimś starym temacie tzn. użytkownicy się wypowiadali, że mają to wszystko na taśmach (wraz z koncertem). Dlatego moja propozycja jest kierowana do Tych co mają koncert na VHS. Może znajdzie się Ktoś taki na Tym forum?
MJowitek pisze:Z koncertu w Polsce są dostępne tylko dwa utwory. I z tego co iwem nie ma nigdzie całości.
Ile jeszcze osób i ile razy musi Ci napisać aby dotarło, że NIKT nie ma całego koncertu bo po prostu nie był on emitowany! A jeśli ktoś twierdzi że ma to albo kłamie albo jest niepoczytalny.MJJ pisze:Tego to nikt nie ma w całości
- one_more_chance
To w takim razie masz złe info. Polsat nie pokazywał koncertu z Warszawy gdyż prawdopodobnie żadna ze stacji tv ( w tym Polsat ) nie miała pozwolenia na rejestrowanie całego koncertu. Polsat pokazywał jedynie reportaże z pobytu Michaela a z koncertu jedynie "The way u make me feel" i "Heal the world"Terminator pisze:No, ale polsat emitował ten koncert z 1996r i czytałem w jakimś starym temacie tzn. użytkownicy się wypowiadali, że mają to wszystko na taśmach (wraz z koncertem). Dlatego moja propozycja jest kierowana do Tych co mają koncert na VHS. Może znajdzie się Ktoś taki na Tym forum?
- one_more_chance
Moze i ktoś ma ( nie wierze żeby nikt nie przemycił kamery video ) ale amatorkę nienajlepszej jakosci zresztąWilly pisze:Ile jeszcze osób i ile razy musi Ci napisać aby dotarło, że NIKT nie ma całego koncertu bo po prostu nie był on emitowany! A jeśli ktoś twierdzi że ma to albo kłamie albo jest niepoczytalny.
- Terminator
Polsat emitował również (nazwijmy to, że w całościTerminator pisze:Sorki, myślałem, że polsat emitował cały koncert a teraz do mnie dotarło, że tylko te dwa utwory.

Może to stąd to nieporozumienie

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* pisze:Polsat emitował również (nazwijmy to, że w całościTerminator pisze:Sorki, myślałem, że polsat emitował cały koncert a teraz do mnie dotarło, że tylko te dwa utwory.) koncert HIStory bodajże z Monachium.
Może to stąd to nieporozumienie
Nie Polsat,tylko TVP emitowal koncert History z Monachium 1997 rok (lecialo to dwa razy,raz w wersji skroconej i zawsze w telewizji publicznej)
A no chyba, że takthewiz pisze:Nie Polsat,tylko TVP emitowal koncert History z Monachium 1997 rok (lecialo to dwa razy,raz w wersji skroconej i zawsze w telewizji publicznej)

Głowy nie dam- zdaję się na chodzącą MJ-opedię

Z wszystkiego co działo się, poza koncertem, na ekranie, pamiętam jedynie: "Minęła 22-ga- czy wiesz, gdzie jest teraz twoje dziecko"

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight