Co z opcją SZUKAJ?

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Awatar użytkownika
mrpiter

Co z opcją SZUKAJ?

Post autor: mrpiter »

Tak jak w temacie. Wprowadzane są na forum zmiany typu ostrzeżenia, nowe działy a opcji szukaj jak nie było tak nie ma. Czasami czepiacie się że coś już było omawiane i trzeba było sobie znaleźć zanim się odezwie ktoś. A ja się nie dziwie, że komuś się nie chciało po prostu przeglądać tych wszystkich stron bo mi też by się nie chciało. A gdybyśmy mieli wyszukiwarke wszystko byłoby łatwiejsze. Więc chciałbym wiedzieć czy jest jakakolwiek szansa, że opcja ta zostanie uaktywniona?
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
SylwuniA

Post autor: SylwuniA »

Nio ja też bym chciała zeby było takie coś jak "szukaj" ponieważ akurat ja codziennie szperam po forum bo jest dużo ciekawych tutaj informacji.. I zawsze wszytko musze przeglądać zeby coś chciała znaleść...
ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

nasza baza danych zajmuje aktualnie prawie 18 MB

dane wyszukiwarki w phpBB zajmuję 2 razy tyle właściwie zawsze co reszta bazy, co daje nam 2*18MB=36MB
ok. 36 MB wyszukiwarki + 18 MB aktualne reszty bazy daje nam 54 MB, a pojemność bazy danych mamy 50 MB.

Po skończonym okresie abonamentu na tym serwerze zmieniamy firmę na taką, gdzie wielkość bazy danych będzie nieograniczona i wtedy wyszukiwarka zostanie przywrócona. Na razie jedynie mogę wstawić pół-opcję, czyli wyszukiwanie za pośrednictwem Google.

kliknij by zobaczyć przykład wyszukania na frazę "nowa strona" u nas na forum
...
Awatar użytkownika
Weronika22

Post autor: Weronika22 »

Mi bardzo brakuje opcji szukaj wole nie zakladać już żadnych tematów, bo raz założylam taki jaki już istnieje i od razu ostrzerzenie... :-/ A jakby było szukaj to byłoby ok.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Weronika22 pisze:Mi bardzo brakuje opcji szukaj wole nie zakladać już żadnych tematów, bo raz założylam taki jaki już istnieje i od razu ostrzerzenie... :-/ A jakby było szukaj to byłoby ok.
Że co?

Przecież jest opcja szukaj:

http://www.forum.mjpolishteam.pl/search.php

:wariat:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Nie mogła znaleźć opcji szukaj bo nie wpisała w opcji szukaj wyrazenia: opcja szukaj a skoro nie ma opcji szukaj nie mogła wpisac opcji szukaj :wariat: i koło się zamyka.....
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Weronika22

Post autor: Weronika22 »

Maro ale ja głupia jestem glupija Faktycznie jest :smiech:
ODPOWIEDZ