Co robił Michael w dniu gdy się urodziłeś?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
KLA12

Post autor: KLA12 »

ja też poproszę tych bardziej oczytanych i wogóle zagłębionych co się działo 23 grudnia 1989 :)..podejrzewam że wtedy Michael kupował prezenty ale nie jestem pewna:P
"Dziękuję wszystkim ludziom na świecie,
którzy są zawsze
o dziesięć procent życzliwsi,
niż potrzeba.
To właśnie dzięki nim
toczy się życie na świecie. "
Awatar użytkownika
Atonia

Post autor: Atonia »

A wiecie może co robił 14 października 1993 roku.
Awatar użytkownika
songbird

Post autor: songbird »

A wiecie może co robił 14 października 1993 roku.
Pewnie szykował się do koncertu w Sao Paulo w Brazylii - odbył się 15 października 1993 roku na Morumbi Stadium.
Just this magic in your eyes and in my heart ...
The sun and moon rise in his eyes...
I'll hold him close to feel his heart beat...
Goga

Post autor: Goga »

Wiadomo co robił MJ 8 lipca 1995 roku ?
Awatar użytkownika
ona

Post autor: ona »

Szukałam szukałam i nie wiem co mógł robić 29 maja 1992....
Cleo :)

Post autor: Cleo :) »

Słaba jestem do szukania. Co robił Michael 23 stycznia 1992 roku?
"Nie ma dla mnie nic ważniejszego niż dawanie ludziom szczęścia i odwracanie ich uwagi od codziennych trosk i problemów" Michael Jackson

I miss You so much ;(
Awatar użytkownika
Agynes

Post autor: Agynes »

A co takiego robił 7 listopada 1996? Nie mogę nic znaleźć... ;c
Ostatnio zmieniony wt, 26 sty 2010, 17:46 przez Agynes, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
ona

Post autor: ona »

Agynes pisze:A co takiego robił 7 listopada 1996? Nie mogę nic znaleźć... ;c
Chyyba przygotowywał się do występów w Nowej Zelandii...
Awatar użytkownika
babybemine

Post autor: babybemine »

31.12.1996 Michael zagrał sylwestrowy koncert w Brunei. :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
To(u)mek

Post autor: To(u)mek »

13 kwiecień 1995 pewnie konczył nagrywac HIStory xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Weronika22

Post autor: Weronika22 »

Wiecie co robił 12 kwietnia 1995? :knuje:
Kończył HIStory?
soulsation

Post autor: soulsation »

heheh jak przeglądałem na MJ genius,to wygląda na to ,że Mike miał wolne...ale również mógł mieć jakieś próby taneczne przed kręceniem Bad ,lub trasą Bad po Japonii:)
Maverick

Post autor: Maverick »

yukiko pisze:cóż mógł robic?
to 11 lutego 1992 Michael chyba zacieszał, bo dzień wcześniej w MTV ruszyła pierwsza emisja "My Dinner with Michael" ... heheh ;p
11 lutego 1992 roku Michael przybywa do Libreville w Gabonie. Wita go stutysięczny tłum, a prezydent Omar Bongo ofiarowuje mu Medal Zasług w Pałacu Prezydenckim :)
kickuś pisze:w maju '86 Michael kręcił Captain EO z myślą, żeby się Kasi kiedyś spodobało;)
poza tym 20go martwił się aby mi Czarnobyl nie zaszkodził - niestety, stało się :crazy: :zgon: nenene glupija
20 maja 1986 pewnie złorzeczył Gordiemu ;P Dzień wcześniej ukazała się składanka jego Motownowych odrzutów – „Looking Back To Yesterday”.
hubertous pisze:23 czerwca 1993 pewnie relaksował się między jakimiś koncertami z Dangerous World Tour... ;-)
Albo składał życzenia swojemu ojcu glupija
No i wyprzedawał zużytą odzież ;D 23 czerwca 1993 sprzedano na aukcji Sotheby’s kurtkę z Beat It. Zakupiło ją Hard Rock Cafe za $ 7 tys.
Mistiness pisze: 18 czerwca '92 przygotowywał się do owej trasy ;) A może ktoś z Was ma jakieś konkretniejsze informacje? ;p
18 czerwca 1992 ukazało się „Dancing The Dream”.
gemini pisze:hmm, 11 czerwca 1983:D hmm. gdzies w tym okresie pierwszy raz zrobił moonwalka:D
Tego dnia podwójny singiel „WBSS/ Rock With You” debiutuje na 8 miejscu w UK i pozostaje tamna dłuuugie tygodnie.
Invincible pisze:24 września 1974 roku Michael chyba leżał do góry brzuchem i palcem w bucie kiwał .Bo nic nie mogę na temat tej daty znaleźć.
O nie nie :) Był w miesięcznej trasie po Ameryce Południowej, po wydaniu „Dancing Machine”.
Julek pisze:Chyba był w tracie koncertowej Dangerous -14 grudnia 1992 r.
Na stadionie Tokyo Dome w Japonii.
jacko17 pisze:Czy ktoś się orientuje co Mistrz robił 11 maja 1988 ?
MJ_Angel pisze:hmmm 13 maja 1993? ktos wie co wtedy robił konkretnie?
Odpoczywa między ostatnimi koncertami amerykańskiej części trasy z 4, 5 i 6 maja w Minneapolis, a pierwszym europejskiej części trasy z 19 maja w Rzymie.
desmoines pisze:20 Czerwiec 1991 - kończył pracę nad albumem "Dangerous" który ukazał się w listopadzie 1991r ;)
Na pewno nie tego dnia ;P Drugą połowę czerwca, od 19, Michael i Macakuley spędzają na Bermudach nurkując, zrzucając na turystów balony z wodą i wrzucając się do basenu. a 23 szaleją w Disney world w Orlando :)
editt pisze:9 maja 1986.... nie wiem co robił :-/
9 maja 1986 roku widziano Michaela z Emmanuelem Lewisem robiących ogromne zakupy filmowe w Nowym Jorku.
Paulina_ pisze:30 czerwca 1997 , też nie bardzo ;]
Dzień wcześniej dał drugi pod rząd koncert w Paryżu.
Paulincia91 pisze:ja nie znalazłam nic na temat 2.12.1991 :surrender:
Michael pojawił się na okładce „Jet”.
endka pisze:28.03.1984 niestety nic nie znalazłam
No proszę, tego dnia tez ukazał się na okładce "Jet" :)
Kermitek pisze:04.11.1973
Może moje sklerotycznej głowie glupija ktoś podpowie co on wtedy robił?!
Martwił się. „Get It Together” odniosło porażkę miesiąc wcześniej w USA, a tego miesiąca w UK.
dycha pisze:19.10.1989r - nic nie znalazłam na ten temat. Ktoś wie?
Trzeźwieje po imprezie z 14 października, kiedy został ogłoszony przez Friday Night Videos Najlepszym Twórcą Teledysków Dekady ;)
zabiłamślimaka pisze:10 listopad 1993, wnioskuję, że przygotowywał się psychicznie i fizycznie do koncertu, który miał dać nazajutrz, czyli 11 listopada w Meksyku. ;)
Był to też pierwszy dzień jego zeznań w dochodzeniu o prawa autorskie do piosenek "Thriller", "the Girl Is Mine" i "We Are The World".
wika84 pisze:hmm ja nie wiem co robił w moje urodziny 22 maja 1984 roku
Dwa wiekopomne wydarzenia miały tego dnia miejsce :diabel:

1. Pisemko Świadków Jehowy "Awake", zamieściło cytat z Michaela, w którym wyznaje on, iż nigdy więcej nie nakręci teledysku w stylu Thrillera, albowiem odczuł w głębi swej duszy, że uraził wielu ludzi tym swoim dziełem.

2. Ogłasza się, że podczas trasy Vitory będzie można kupic gadżety wyłącznie związane z The Jacksons, a nie z samym Michaelem Jacksonem :smiech:

Ta dam.
tnatalia pisze:Nic konkretnego nie znalazłam. (29.05.1979)
Miał przerwę na trasie Destiny między koncertem w Oklahoma City 27 a koncertem w Shreveport w Louisianie 30.
TuttiFrutti pisze:28 kwietnia 1996r. prawdopodobnie był z Debbie Rowe w Los Angeles, ale nie wiem czy to prawda ;p
Tego dnia Michael wybrał się do Pasadeny na spektakl "Sisterella", którego był producentem wykonawczym, wraz z Jerry'm Greenbergiem.
Justine1304 pisze:Sama nawet nie wiem co robił 13 kwietnia 1988 roku.
Michael gra trzeci pod rząd koncert w Atlancie. Bilety na ten koncert zostały za darmo rozdane nieuleczalnie chorym dzieciom przez fundację Make A Wish.
MJ-fanka pisze:25 czerwca 1997... Nie wiem co robił? :knuje:
Michael tego dnia gra koncert w Lyonie, a trasa History w Niemczech bije rekord sprzedaży biletów w tym kraju - 554 tysiące.
m_ary_jane pisze:Hmmm...w dniu moich urodzin (11 listopada 1991r.) Michael zapewne odpoczywał po nagraniu płyty 'Dangerous'
Tego dnia swoją premierę w USA i UK miało "Black Or White", które w Ameryce ustanawia nowy rekord - 96% najczęściej słuchanych pop-stacji radiowych włącza utwór do swojego repertuaru.
woman.in.the.mirror pisze:Prawdopodobnie miał koncert z trasy Dangerous, a jak nie koncert to odpoczywał i szykował następny :D A urodziłam się 7 sierpnia 1992 roku :D
5 sierpnia grał w Cardiff, a 8 w Bremen :)
Natalia-K pisze:Urodziłam się 27 sierpnia 1986 roku... Szukałam, ale nic nie znalazłam. Pomożecie?
Dzień wcześniej ukazał się na okładce "Celebrity".

A poza tym siedzi w LA i często spotyka się z Lizą Minelli, której ojciec zmarł miesiąc wcześniej.
Poola pisze:7 października 1996 Tunezja El Menzah HIStory tour.
niby sie szóstego urodziłam, ale nie umiałam nic znaleźć :P
Dzień po Twoich urodzinach odbyła się premiera trasy HIStory w Pradze.
Black_or_white pisze:Nie potrafię znaleźć co robił 6 marca 1996 roku
Odebrał wraz z Janet nagrodę na rozdaniu Blockbuster Music Awards. On za best male, ona za best female :)
MadziaLenka pisze:ja urodizłam sie 27.10.1987
Pod koniec października Michael odwiedził Hong Kong, zwiedził między innymi Oceanarium.
cherry pisze:a wie ktoś, co Miki robił na początku lipca 1994 roku? nic nie mogę znaleźć :)
Wiele rzeczy. "Will You Be There" otrzynało MTV Movie Award. Wybrał się do Disney World z Lisą i jej dziećmi. Odwiedza Shaquille'a O'Neal na Florydzie. Nagrywa w kilku studiach w Nowym Jorku. To wszystko w pierwszym tygodniu lipca :)
MJulia pisze:A wiecie może co robił 3czerwca1991?
Na początku czerwca spotykał się z Herbem Rittsem i wypróbowywał podczas sesji zdjęciowych swój nowy look.
MacJack50 pisze:Jeżeli ktoś wie proszę o info co się działo w życiu Michaela 18 Września 1990 r .?? ;-)
Cztery dni wczesniej Amerykańscy Skauci przyznają mu nagrodę Good Scout Humanitarian Award.
KLA12 pisze:ja też poproszę tych bardziej oczytanych i wogóle zagłębionych co się działo 23 grudnia 1989
Cieszył się z artykuło w Billboard. Dużo tam o nim pisano podczas muzycznego podsumowania dekady.
Goga pisze:Wiadomo co robił MJ 8 lipca 1995 roku ?
Dwa dni później był przyczyną pandemunium w mieście, gdyż wyruszył do kilku sklepów zupełnie bez ochrony.
Cleo :) pisze:Słaba jestem do szukania. Co robił Michael 23 stycznia 1992 roku?
"Remember The Time" zajmuje 3 miejsce na liście i zostaje na niej przez 20 tygodni.

Weronika22 pisze:Wiecie co robił 12 kwietnia 1995? :knuje:
Wybiera się do Olanet Hollywood w przebraniu na filmowe zakupy. Wieczorem odbiera nagrodę "Caring For Kids".
Ostatnio zmieniony wt, 09 lut 2010, 19:10 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
blackvarnish

Post autor: blackvarnish »

Szukam, szukam już bardzo długi czas. Ale wciąż nie mogę znaleźć czegoś akurat z moją datą urodzenia ;P

Ale kiedy świętowałam roczek: 10 czerwca 1995r. : Duet Michaela i Janet Jacksonów "Scream" trafia na #3 list przebojów w U.K.

Niestety 10.06.1994r. nic nie znalazłam, a taka fajna data...

PS. Maverick, nie wiem na ile wzięłaś te info z głowy, a na ile grzebałaś w zapiskach, ale jak patrzę na takie posty i widzę TAKĄ wiedzę, to czuje się taaaaka malutka ;P

-> temat posprzątany ze spamu 9 lutego 2010.
mav.
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.

Last.fm
Awatar użytkownika
Sephiroth820
Site Admin

Post autor: Sephiroth820 »

Ja się urodziłem 4 marca 1992 roku ale nie mogę znaleźć żadnej informacji na temat tego co MJ robił w tym dniu.....
ODPOWIEDZ