Co robił Michael w dniu gdy się urodziłeś?
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
ja też poproszę tych bardziej oczytanych i wogóle zagłębionych co się działo 23 grudnia 1989 :)..podejrzewam że wtedy Michael kupował prezenty ale nie jestem pewna:P
"Dziękuję wszystkim ludziom na świecie,
którzy są zawsze
o dziesięć procent życzliwsi,
niż potrzeba.
To właśnie dzięki nim
toczy się życie na świecie. "
którzy są zawsze
o dziesięć procent życzliwsi,
niż potrzeba.
To właśnie dzięki nim
toczy się życie na świecie. "
- babybemine
- Weronika22
-
11 lutego 1992 roku Michael przybywa do Libreville w Gabonie. Wita go stutysięczny tłum, a prezydent Omar Bongo ofiarowuje mu Medal Zasług w Pałacu Prezydenckim :)yukiko pisze:cóż mógł robic?
to 11 lutego 1992 Michael chyba zacieszał, bo dzień wcześniej w MTV ruszyła pierwsza emisja "My Dinner with Michael" ... heheh ;p
20 maja 1986 pewnie złorzeczył Gordiemu ;P Dzień wcześniej ukazała się składanka jego Motownowych odrzutów – „Looking Back To Yesterday”.kickuś pisze:w maju '86 Michael kręcił Captain EO z myślą, żeby się Kasi kiedyś spodobało;)
poza tym 20go martwił się aby mi Czarnobyl nie zaszkodził - niestety, stało się
No i wyprzedawał zużytą odzież ;D 23 czerwca 1993 sprzedano na aukcji Sotheby’s kurtkę z Beat It. Zakupiło ją Hard Rock Cafe za $ 7 tys.hubertous pisze:23 czerwca 1993 pewnie relaksował się między jakimiś koncertami z Dangerous World Tour...
Albo składał życzenia swojemu ojcu
18 czerwca 1992 ukazało się „Dancing The Dream”.Mistiness pisze: 18 czerwca '92 przygotowywał się do owej trasy ;) A może ktoś z Was ma jakieś konkretniejsze informacje? ;p
Tego dnia podwójny singiel „WBSS/ Rock With You” debiutuje na 8 miejscu w UK i pozostaje tamna dłuuugie tygodnie.gemini pisze:hmm, 11 czerwca 1983:D hmm. gdzies w tym okresie pierwszy raz zrobił moonwalka:D
O nie nie :) Był w miesięcznej trasie po Ameryce Południowej, po wydaniu „Dancing Machine”.Invincible pisze:24 września 1974 roku Michael chyba leżał do góry brzuchem i palcem w bucie kiwał .Bo nic nie mogę na temat tej daty znaleźć.
Na stadionie Tokyo Dome w Japonii.Julek pisze:Chyba był w tracie koncertowej Dangerous -14 grudnia 1992 r.
jacko17 pisze:Czy ktoś się orientuje co Mistrz robił 11 maja 1988 ?
Odpoczywa między ostatnimi koncertami amerykańskiej części trasy z 4, 5 i 6 maja w Minneapolis, a pierwszym europejskiej części trasy z 19 maja w Rzymie.MJ_Angel pisze:hmmm 13 maja 1993? ktos wie co wtedy robił konkretnie?
Na pewno nie tego dnia ;P Drugą połowę czerwca, od 19, Michael i Macakuley spędzają na Bermudach nurkując, zrzucając na turystów balony z wodą i wrzucając się do basenu. a 23 szaleją w Disney world w Orlando :)desmoines pisze:20 Czerwiec 1991 - kończył pracę nad albumem "Dangerous" który ukazał się w listopadzie 1991r ;)
9 maja 1986 roku widziano Michaela z Emmanuelem Lewisem robiących ogromne zakupy filmowe w Nowym Jorku.editt pisze:9 maja 1986.... nie wiem co robił
Dzień wcześniej dał drugi pod rząd koncert w Paryżu.Paulina_ pisze:30 czerwca 1997 , też nie bardzo ;]
Michael pojawił się na okładce „Jet”.Paulincia91 pisze:ja nie znalazłam nic na temat 2.12.1991
No proszę, tego dnia tez ukazał się na okładce "Jet" :)endka pisze:28.03.1984 niestety nic nie znalazłam
Martwił się. „Get It Together” odniosło porażkę miesiąc wcześniej w USA, a tego miesiąca w UK.Kermitek pisze:04.11.1973
Może moje sklerotycznej głowie ktoś podpowie co on wtedy robił?!
Trzeźwieje po imprezie z 14 października, kiedy został ogłoszony przez Friday Night Videos Najlepszym Twórcą Teledysków Dekady ;)dycha pisze:19.10.1989r - nic nie znalazłam na ten temat. Ktoś wie?
Był to też pierwszy dzień jego zeznań w dochodzeniu o prawa autorskie do piosenek "Thriller", "the Girl Is Mine" i "We Are The World".zabiłamślimaka pisze:10 listopad 1993, wnioskuję, że przygotowywał się psychicznie i fizycznie do koncertu, który miał dać nazajutrz, czyli 11 listopada w Meksyku. ;)
Dwa wiekopomne wydarzenia miały tego dnia miejscewika84 pisze:hmm ja nie wiem co robił w moje urodziny 22 maja 1984 roku
1. Pisemko Świadków Jehowy "Awake", zamieściło cytat z Michaela, w którym wyznaje on, iż nigdy więcej nie nakręci teledysku w stylu Thrillera, albowiem odczuł w głębi swej duszy, że uraził wielu ludzi tym swoim dziełem.
2. Ogłasza się, że podczas trasy Vitory będzie można kupic gadżety wyłącznie związane z The Jacksons, a nie z samym Michaelem Jacksonem
Ta dam.
Miał przerwę na trasie Destiny między koncertem w Oklahoma City 27 a koncertem w Shreveport w Louisianie 30.tnatalia pisze:Nic konkretnego nie znalazłam. (29.05.1979)
Tego dnia Michael wybrał się do Pasadeny na spektakl "Sisterella", którego był producentem wykonawczym, wraz z Jerry'm Greenbergiem.TuttiFrutti pisze:28 kwietnia 1996r. prawdopodobnie był z Debbie Rowe w Los Angeles, ale nie wiem czy to prawda ;p
Michael gra trzeci pod rząd koncert w Atlancie. Bilety na ten koncert zostały za darmo rozdane nieuleczalnie chorym dzieciom przez fundację Make A Wish.Justine1304 pisze:Sama nawet nie wiem co robił 13 kwietnia 1988 roku.
Michael tego dnia gra koncert w Lyonie, a trasa History w Niemczech bije rekord sprzedaży biletów w tym kraju - 554 tysiące.MJ-fanka pisze:25 czerwca 1997... Nie wiem co robił?
Tego dnia swoją premierę w USA i UK miało "Black Or White", które w Ameryce ustanawia nowy rekord - 96% najczęściej słuchanych pop-stacji radiowych włącza utwór do swojego repertuaru.m_ary_jane pisze:Hmmm...w dniu moich urodzin (11 listopada 1991r.) Michael zapewne odpoczywał po nagraniu płyty 'Dangerous'
5 sierpnia grał w Cardiff, a 8 w Bremen :)woman.in.the.mirror pisze:Prawdopodobnie miał koncert z trasy Dangerous, a jak nie koncert to odpoczywał i szykował następny :D A urodziłam się 7 sierpnia 1992 roku :D
Dzień wcześniej ukazał się na okładce "Celebrity".Natalia-K pisze:Urodziłam się 27 sierpnia 1986 roku... Szukałam, ale nic nie znalazłam. Pomożecie?
A poza tym siedzi w LA i często spotyka się z Lizą Minelli, której ojciec zmarł miesiąc wcześniej.
Dzień po Twoich urodzinach odbyła się premiera trasy HIStory w Pradze.Poola pisze:7 października 1996 Tunezja El Menzah HIStory tour.
niby sie szóstego urodziłam, ale nie umiałam nic znaleźć :P
Odebrał wraz z Janet nagrodę na rozdaniu Blockbuster Music Awards. On za best male, ona za best female :)Black_or_white pisze:Nie potrafię znaleźć co robił 6 marca 1996 roku
Pod koniec października Michael odwiedził Hong Kong, zwiedził między innymi Oceanarium.MadziaLenka pisze:ja urodizłam sie 27.10.1987
Wiele rzeczy. "Will You Be There" otrzynało MTV Movie Award. Wybrał się do Disney World z Lisą i jej dziećmi. Odwiedza Shaquille'a O'Neal na Florydzie. Nagrywa w kilku studiach w Nowym Jorku. To wszystko w pierwszym tygodniu lipca :)cherry pisze:a wie ktoś, co Miki robił na początku lipca 1994 roku? nic nie mogę znaleźć :)
Na początku czerwca spotykał się z Herbem Rittsem i wypróbowywał podczas sesji zdjęciowych swój nowy look.MJulia pisze:A wiecie może co robił 3czerwca1991?
Cztery dni wczesniej Amerykańscy Skauci przyznają mu nagrodę Good Scout Humanitarian Award.MacJack50 pisze:Jeżeli ktoś wie proszę o info co się działo w życiu Michaela 18 Września 1990 r .??
Cieszył się z artykuło w Billboard. Dużo tam o nim pisano podczas muzycznego podsumowania dekady.KLA12 pisze:ja też poproszę tych bardziej oczytanych i wogóle zagłębionych co się działo 23 grudnia 1989
Dwa dni później był przyczyną pandemunium w mieście, gdyż wyruszył do kilku sklepów zupełnie bez ochrony.Goga pisze:Wiadomo co robił MJ 8 lipca 1995 roku ?
"Remember The Time" zajmuje 3 miejsce na liście i zostaje na niej przez 20 tygodni.Cleo :) pisze:Słaba jestem do szukania. Co robił Michael 23 stycznia 1992 roku?
Wybiera się do Olanet Hollywood w przebraniu na filmowe zakupy. Wieczorem odbiera nagrodę "Caring For Kids".Weronika22 pisze:Wiecie co robił 12 kwietnia 1995?
Ostatnio zmieniony wt, 09 lut 2010, 19:10 przez Maverick, łącznie zmieniany 1 raz.
- blackvarnish
Szukam, szukam już bardzo długi czas. Ale wciąż nie mogę znaleźć czegoś akurat z moją datą urodzenia ;P
Ale kiedy świętowałam roczek: 10 czerwca 1995r. : Duet Michaela i Janet Jacksonów "Scream" trafia na #3 list przebojów w U.K.
Niestety 10.06.1994r. nic nie znalazłam, a taka fajna data...
PS. Maverick, nie wiem na ile wzięłaś te info z głowy, a na ile grzebałaś w zapiskach, ale jak patrzę na takie posty i widzę TAKĄ wiedzę, to czuje się taaaaka malutka ;P
-> temat posprzątany ze spamu 9 lutego 2010.
mav.
Ale kiedy świętowałam roczek: 10 czerwca 1995r. : Duet Michaela i Janet Jacksonów "Scream" trafia na #3 list przebojów w U.K.
Niestety 10.06.1994r. nic nie znalazłam, a taka fajna data...
PS. Maverick, nie wiem na ile wzięłaś te info z głowy, a na ile grzebałaś w zapiskach, ale jak patrzę na takie posty i widzę TAKĄ wiedzę, to czuje się taaaaka malutka ;P
-> temat posprzątany ze spamu 9 lutego 2010.
mav.
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.
Last.fm
- Sephiroth820
- Site Admin