Premiera płyty "Michael" 14 XII 2010r. [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
zgadzam się. Powtarza to samo, co Harvey z tmz powiedział jakieś 2 tyg. temu.Commoner pisze:Ten artykuł jest jakiś krzywy ^.^
Tak czy inaczej, jeśli ILTWYLM jest z TUC, to dołączam się do gratulacji. Jak bardzo lubię tę piosenkę, tak ją już mam. Dziękuję.artykuł pisze:Hollywood Tonight: Top tune. A certified Michael Jackson hit. Written during the recording of 2007's Invincible album, but so hot could have come off Bad with its dancefloor fee
Także słyszałem opinie mojego znajomego z $ony ,że Monster to zdecydowanie najlepsza piosenka z płyty. Mówił jednak ,że wokal w Monster bardzo przypomina wokal z Breaking News.
Ponadto powiedział ,że jest niemal przekonany ,że 2 singlem promującym album będzie właśnie Monster a jego premiera planowana jest na połowę grudnia.
Ponadto powiedział ,że jest niemal przekonany ,że 2 singlem promującym album będzie właśnie Monster a jego premiera planowana jest na połowę grudnia.
Co oni się tak uparli na tego "Monstera" ?Detox pisze:Także słyszałem opinie mojego znajomego z $ony ,że Monster to zdecydowanie najlepsza piosenka z płyty. Mówił jednak ,że wokal w Monster bardzo przypomina wokal z Breaking News.
Nie lepiej coś, co na pewno będzie hitem i na pewno jest wykonaniem Michaela, bez żadnych spekulacji? Nie lepiej by drugim singlem było "Another day"?
1958 - forever...
- Heart-break-er
Myślę że ten "Monster" nie jest aż taki zły poza tym że mam mieszane uczucia co do głosu bije sie z myślami
Jak dla mnie to singlami z tego albumu powinny być : "Hold My Hand" , "Breaking News" , napewno moja ulubiona piosenka "Another Day", o ile Michael śpiewa w tej piosence to jeszcze "Monster" i ostatni jeśli Do You Know Where Your Children Are to "Hollywood Tonight".
Jak dla mnie to singlami z tego albumu powinny być : "Hold My Hand" , "Breaking News" , napewno moja ulubiona piosenka "Another Day", o ile Michael śpiewa w tej piosence to jeszcze "Monster" i ostatni jeśli Do You Know Where Your Children Are to "Hollywood Tonight".
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Oj krzywy, krzywy.Commoner pisze:Ten artykuł jest jakiś krzywy ^.^
..Skoro Behind The Mask co najwyżej może być inspirowany Gregiem Philliganesem (jeżeli nie Yellow Magic Orchestra), bo on był pierwszy. Wątpię, by chodziło o wzorowanie się wokalem czy aranżacją Claptona, skoro zapowiadana jest wersja funky. Zatem, krzywo, oj krzywo napisane. W stylu shamara.pushu pisze:Behind The Mask: Here he beat boxes. Yep, beat boxes. Inspired by Can You Feel It and Eric Clapton's Behind The Mask.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Z pozdrowieniami od Teddy Riley'a i z zapewnieniami wokale są autentyczne
- Damianos60
Podobno w następnym tygodniu ma być treser płyty "Michael" ale chyba tylko w UK.
Źródło: http://mjstar.co.uk/?p=4162
Źródło: http://mjstar.co.uk/?p=4162
Również tak uważam. Świetnie, że wykorzystali do tego okładkę albumu, która w klipie promującym "żyje". Głos komentatora trochę ją skromnie zachwala, ale z drugiej strony mówi ludziom wszystko co trzeba wiedzieć - resztę dopowiadają poszczególne sceny okładki ( symboliczne nakładanie korony na głowę Michaela wygląda naprawdę wzruszająco) . Nawet HMH mi tutaj pasuje.Abe pisze:Bardzo ciekawy ten oficjalny teaser ...
Wielkie dzięki anialim za ten filmik. Najbardziej uderza we mnie jak przytacza słowa Michaela : "Ludzie wymagają ode mnie bardzo dojrzałej produkcji, a ja chciałbym to zrobić prosto(lekko), idealnie osiągnąć cel(trafić w punkt)". Ja przynajmniej tak odebrałem słowa Michaela i w obecnej sytuacji jaka powstała, zupełnie rozumiem Jego obawy.Neff-U o The way you love me, Hollywood, Best of Joy.