No to proszę ale tylko w fotkach . Zdjęcia nie są moją własnością.Abe pisze:a ja szukam kogoś kto mi chętnie by sprezentował tego okolicznościowego singla
Są własnością użytkownika Breaking News, który...
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Widzę, że mamy takie same poglądy. Dodam jeszcze to, że wiele ludzi tutaj na forum przed ujawnieniem całego albumu krytykowali strasznie "Monstera" a teraz każdemu się to bardzo podoba (mi się bardzo podoba wg. mnie jedna z najlepszych piosenek na płycie) na Breaking News też nie zostawiliście suchej nitki chociaż piosenka jest zaje*****! W niej nie mam żadnych wątpliwości.Betinos pisze:Najbardziej zawiodlem sie chyba na AD,to byl moj faworyt,ale bardziej podobala mi sie pierwsza wersja.Popdsumowujac jestem szczesliwy ze moge uslyszec Michaela w nowych piosenkach.Cieszmy sie ta plyta.Cieszmy sie Michaelem...
thewiz pisze:Myślę, że nie będzie łatwo... wszyscy w kolejce byli raczej kolekcjonerami....
Ja osobiście zdecydowanie się nie zgodzę. Wg mnie Invincible brzmiało dobrze jako spójna całość z jednym zamysłem, a nie jak kolaż 10 piosenek z przekroju 30 lat kariery MJ. Invincible miało swietny, drapieżny, ale i również delikatny klimat, utwory jak i całość albumu - miały na siebie pomysł od początku do końca.drewno23 pisze:na tle pozostałych płyt Michael Jacksona dobra, na pewno jest lepsza niż Invincible
Maciek89 pisze:Ja osobiście zdecydowanie się nie zgodzę. Wg mnie Invincible brzmiało dobrze jako spójna całość z jednym zamysłem, a nie jak kolaż 10 piosenek z przekroju 30 lat kariery MJ. Invincible miało swietny, drapieżny, ale i również delikatny klimat, utwory jak i całość albumu - miały na siebie pomysł od początku do końca.drewno23 pisze:na tle pozostałych płyt Michael Jacksona dobra, na pewno jest lepsza niż Invincible
Tego wszystkiego powiedzieć nie mogę o Michaelu. Takie jest moje zdanie.
linkThe authenticity of "Breaking News" has been questioned.[28] Doubts over whether the vocals were actually by Jackson have been raised, reportedly by Katherine Jackson and Jackson's two eldest children,[29] as well as Jackson's sister La Toya,[30] his nephews T.J., Taj, and Taryll,[31] and many of his fans.[32]
His brother Randy Jackson posted a series of messages about the album on his Twitter account stating that family members weren't allowed at his studio where the album was being completed.[33] According to Randy, when engineer Teddy Riley played him some of the tracks, "I immediately said it wasn't his voice".[33]
In a statement, Sony Music Group countered that it had "complete confidence in the results of our extensive research, as well as the accounts of those who were in the studio with Michael, that the vocals on the new album are his own."[34] Teddy Riley, Frank Dileo and Jackson's estate have since defended Sony's claims that the song is authentic.[35]
Ahead of the album's release, a lawyer for Jackson's father Joe said Jackson "would never have wanted his unfinished material to be released."[36] Will.i.am, who collaborated with Jackson for the album prior to his death,[37] also criticised the release, saying it was "disrespectful" to release the unfinished material because Jackson was not able to give it his blessing.[38]