Sprzedam, kupię, oddam, przyjmę, zamienię, szukam...
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
Mam do sprzedania replikę koszuli MJ'a z trasy Dangerous (Man In The Mirror).
koszula ma jeden mały defekt, widoczny jest na zdjęciu nr.4. Mała czerwona plamka. Rozmiar L, jednak jest to bardzo małe L. Przy moim wzroście 183 cm jest za mała.
Cena do uzgodnienia. Kontakt PW
Mam również do sprzedania mokasyny rozmiar 42 w stanie bardzo dobrym.
koszula ma jeden mały defekt, widoczny jest na zdjęciu nr.4. Mała czerwona plamka. Rozmiar L, jednak jest to bardzo małe L. Przy moim wzroście 183 cm jest za mała.
Cena do uzgodnienia. Kontakt PW
Mam również do sprzedania mokasyny rozmiar 42 w stanie bardzo dobrym.
- MickeyBear
Re: Szukam
Z albumami Jackson 5, Janet i reszty to wszystko jest na Allegro, w bardzo dobrych cenach. Tak samo winyl We Are The World. I reszta winyli. Z resztą po prostu musisz czaić się na allegro, ja sprawdzam Allegro codziennie po 5 razy xDMIRROR GIRL pisze:Poszukuję
-albumów z czasów Motown
-albumów Jackson 5, The Jacksons, Janet, La Toi, Rebbie i reszty Jacksonów, poza Michaelem
-albumu "legenda", ale w jakiejś przyzwoitej cenie
-"We are the world" winyl
-ogólnie winyle, wszelkie, poza "Thriller" i"Bad"
-płytę "Unreleased", to akurat jest właściwie nieosiągalne, dlatego zdaję sobie sprawę, że nikt tu tego nie ma (do pozbycia się), więc ładnie proszę o info, gdyby ktoś, kto posiada dał info jeśli znajdzie aukcję i byłabym wdzięczna, gdyby ktoś wrzucił zdjęcie, bo po obrazie łatwiej szukać
-koncertów
-HIStory na złotych płytkach, o ile cena będzie niższa niż w empiku
-teledysków, które nie znajdują się na vision
-Michael Jackson The Ultimate Collection z 35 płytkami. I nie piszcie ebay, bo za granicą poznajdowałam pełno, ale jakoś nie mam ochoty kupować w Australii itp. dlatego szukam w POLSCE.
Z góry dzięki. Info proszę pisać tu, albo na mail: bloggermirrorgirl@gmail.com
There'll be no darkness tonight
Lady, our love will shine <3
Lady, our love will shine <3
- dirtydiana1991
red_fork pisze:Poszukuje płyty CD "music and me". Chodzi o oryginalny album z zieloną okładką nie składanke, która sprzedają teraz w sklepach.
Proszę,jeśli cena Ci odpowiada - http://allegro.pl/michael-jackson-music ... 40343.html
to akurat jest ostatnie tłoczenie winylowe:pdirtydiana1991 pisze:red_fork pisze:Poszukuje płyty CD "music and me". Chodzi o oryginalny album z zieloną okładką nie składanke, która sprzedają teraz w sklepach.
Proszę,jeśli cena Ci odpowiada - http://allegro.pl/michael-jackson-music ... 40343.html
"He is my passion..."
- dirtydiana1991
W auckji było podane w kategoriach - Płyty kompaktowe,błąd sprzedającegobaniakwls pisze:dirtydiana1991 pisze:red_fork pisze:Poszukuje płyty CD "music and me". Chodzi o oryginalny album z zieloną okładką nie składanke, która sprzedają teraz w sklepach.
to akurat jest ostatnie tłoczenie winylowe:p
- M.J | Kubaa
Mam na sprzedaż kilka rzeczy:
- Foto-Książka Michael Jackson Życie legendy ( Bardzo duzo nigdy niepublikowanych zdjęć)
- Książka Michael Jackson Moonwalk
- Winyl LP Billie Jean/ It's The Falling In Love (Stan płyty bdb, stan okładki dst)
- Płyta CD Classic Michael Jackson
- DVD Live In Bucharest
- Film "W Hołdzie Michaelowi Jacksonowi"
- Film "MJ Niezwykłe Życie"
- Kilkadziesiąt wydrukowanych na A4 zdjęc Michaela.
Sprzedam tanio, poniewaz na szybko potrzebuje pieniedzy. Wszystkie z powyzszych rzeczy zostały co najwyzej 2 razy obejrzane później leżały na półce (oprócz winylu oczywiście który jest dość stary).
Ceny i zdjęcia:
GG:10282156
e-mail:kobra66646@gmail.com
- Foto-Książka Michael Jackson Życie legendy ( Bardzo duzo nigdy niepublikowanych zdjęć)
- Książka Michael Jackson Moonwalk
- Winyl LP Billie Jean/ It's The Falling In Love (Stan płyty bdb, stan okładki dst)
- Płyta CD Classic Michael Jackson
- DVD Live In Bucharest
- Film "W Hołdzie Michaelowi Jacksonowi"
- Film "MJ Niezwykłe Życie"
- Kilkadziesiąt wydrukowanych na A4 zdjęc Michaela.
Sprzedam tanio, poniewaz na szybko potrzebuje pieniedzy. Wszystkie z powyzszych rzeczy zostały co najwyzej 2 razy obejrzane później leżały na półce (oprócz winylu oczywiście który jest dość stary).
Ceny i zdjęcia:
GG:10282156
e-mail:kobra66646@gmail.com
Książki, książki, kupione przeczytane, kolekcjonerem nigdy nie byłam i zawadzają po gruntownych porządkach:
"Michael Jackson Superstar" Christopher Andersen
"Naga prawda o mojej rodzinie" La Toya Jackson
"Dancing the Dream" (pl)
"Życie legendy" Michael Heatley
"Sekrety raju utraconego" Kevin J. Fox
"Życie i śmierć króla popu" Kevin J. Fox
Album Czaplińskiego przed i pośmiertny ;]
Do tego jakieś specjalne wydania gazet:
2 x Bravo Legends niemiecki z okazji 50siątki
pośmiertne zagraniczne: Time, Hello!
polskie: Machina i dodatek do Twój styl
Jakby ktoś coś chciał to w prywatnych proszę i się dogadamy, czy coś.
"Michael Jackson Superstar" Christopher Andersen
"Naga prawda o mojej rodzinie" La Toya Jackson
"Dancing the Dream" (pl)
"Życie legendy" Michael Heatley
"Sekrety raju utraconego" Kevin J. Fox
"Życie i śmierć króla popu" Kevin J. Fox
Album Czaplińskiego przed i pośmiertny ;]
Do tego jakieś specjalne wydania gazet:
2 x Bravo Legends niemiecki z okazji 50siątki
pośmiertne zagraniczne: Time, Hello!
polskie: Machina i dodatek do Twój styl
Jakby ktoś coś chciał to w prywatnych proszę i się dogadamy, czy coś.
- Sephiroth820
- Site Admin
- dirtydiana1991
znalazłam takie,ale aukcja się kończy za parę minut,jak znajdę jeszcze to wyślę linki na pwbj pisze:Szukam mokasynów dla dziecka (dziewczynka, ale mogą byc oczywiście chłopięce, byleby miały Michaelowy look). Jeśli ktoś się natknie na takowe, w rozmiarze około 28 - 29, to będę wdzięczna za wiadomość tutaj lub na pw
LINK - http://allegro.pl/mokasyny-wizytowe-wew ... 18470.html
KUPIĘ !!!
Kupię repliki kostiumów Michaela Jacksona. Głównie chodzi mi o trasę "Dangerous", czyli marynarka Billie Jean, koszula Man In The Mirror, kurtka Jam, Beat It, Heal The World, Thriller.
Jeśli ktoś posiada jakiś kostium na sprzedaż proszę o pilny kontakt :)
Jeśli ktoś posiada jakiś kostium na sprzedaż proszę o pilny kontakt :)
Marshall