Wypadek podczas kręcenia reklamy Pepsi - wideo [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Noemi.best
- Noemi.best
- anula__1994
Ale ja wciąż nie rozumiem, czemu tak późno zorientował się, że się pali.
To na pewno nie przez włosy. Przecież włosy palą się błyskawicznie!
Na przykładzie: macie świeczkę i jednego długiego włosa. Nad płomień przesuwacie włosa, która błyskawicznie się pali i skręca. To są ułamki sekund. No tego jedzie jak diabli, po takim JEDNYM włosie.
Przecież On musiał coś poczuć! Szybciej niż zareagował...
Nie rozumiem.
To na pewno nie przez włosy. Przecież włosy palą się błyskawicznie!
Na przykładzie: macie świeczkę i jednego długiego włosa. Nad płomień przesuwacie włosa, która błyskawicznie się pali i skręca. To są ułamki sekund. No tego jedzie jak diabli, po takim JEDNYM włosie.
Przecież On musiał coś poczuć! Szybciej niż zareagował...
Nie rozumiem.
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
- Trust in me
- anula__1994
- Noemi.best
Tak widziałam ten filmik na jednej z stron internetowych....
Powiem Wam, że bardzo mi szkoda Michaela On tak bardzo dużo przeżył w swoim życiu... :/ Był oczerniany przez ludzi, pisali różnego rodzaju plotki mimo to Michael był bardzo twardy do końca i takim pozostanie :)
Nie zapomnimy Cię Królu!
Będziesz zawsze w naszych sercach!

Powiem Wam, że bardzo mi szkoda Michaela On tak bardzo dużo przeżył w swoim życiu... :/ Był oczerniany przez ludzi, pisali różnego rodzaju plotki mimo to Michael był bardzo twardy do końca i takim pozostanie :)
Nie zapomnimy Cię Królu!
Będziesz zawsze w naszych sercach!

Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
poza tym tam byl halas, fajerwerki wiec skad wiedzial, ze to on sie palil, kiedy tak naprawde on byl w srodku wybuchu...
poza tym nie zawsze czuc od razu, tam bylo setki rzeczy dookola, gdyby mj mial sie spodziewac czegos zlego, to by sie za kazdym razem rozgladal i nie oddawal siebie na maxa w tym, co robi a przeciez zawsze daje 100%
poza tym nie zawsze czuc od razu, tam bylo setki rzeczy dookola, gdyby mj mial sie spodziewac czegos zlego, to by sie za kazdym razem rozgladal i nie oddawal siebie na maxa w tym, co robi a przeciez zawsze daje 100%
Powiem Wam szczerze że wygląda to masakrycznie.Skóra na głowie jest wyjątkowo wrażliwa i delikatna-ból musiał być nie do zniesienia.Nie potrafię sobie tego wyobraźic.

Zdjęcia są masakryczne. Na jednym widać, jak rozcięli mu skórę na czaszce, wycięli część skóry, a potem złączyli, żeby włosy się stykały i żeby nie było tego tak widać. Chyba nie chciałbym kupić czegoś takiego, ani nie chciałbym, żeby ktoś wystawiał takie moje zdjęcia. Ciekawe, kiedy zobaczymy zdjęcia z operacji nosa...