LilMonkey pisze:PS. Skad pochodzi informacja ze mieli wcielic sie w mezczyzne i kobiete? Link?
Madonna wypowiadała się na ten temat w jednym z wywiadów,również w jej biografii "Madonna:An Intimate Biography" jest o tym mowa. Specjalnie dla Ciebie wklejam link.
Ok,to teraz moja kolej, to może coś łatwego, bo już późno i nic ciekawego nie przychodzi mi do głowy.
Jakim 4 wokalistkom zaproponowano duet z Michaelem w piosence "I Just Can't Stop Loving You", a które tej propozycji nie przyjęły?
lost children pisze:Ok,to teraz moja kolej, to może coś łatwego, bo już późno i nic ciekawego nie przychodzi mi do głowy.
Jakim 4 wokalistkom zaproponowano duet z Michaelem w piosence "I Just Can't Stop Loving You", a które tej propozycji nie przyjęły?
Barbara Streisand
Whitney Houston
Aretha Franklin
Agnetha Fältskog
JUŻ? ALE SZYBKA JESTEŚ, więc ponownie twoja kolej,
Sephiroth820- 3 pkt
LittleDevil,kamlox- 2 pkt
MJowitek, magnolia, nati, 7LOVE, lost children - 1 pkt
"They say that some of the stars that you see overhead aren’t really there. Their light takes millions of years to reach us, and all we are doing is looking into the past, into a bygone moment when those stars could still shine. "So what does a star do after it quits shining?" I ask myself. "Maybe it dies." "Oh, no," a voice in my head says. "A star can never die. It just turns into a smile...."
Tak chodziło o ten cytat, ale o inny tytuł wiersza :P... Ja zawsze się spotykałam z tytułem Dance of life: http://mjtranslate.com/pl/poems/260 Widzę, że w internecie ten fragment funkcjonuje również pod tytułem Stars Don't Die, więc uznaję... ;)
Sephiroth820, LittleDevil - 3 pkt
kamlox, magnolia- 2 pkt
MJowitek, nati, 7LOVE, lost children - 1 pkt
"I'll never let you part for you're always in my heart."
A może chodzi o "Demon prędkości" ze "Speed Demon"(cyt: "czy mnie wyśledził, czy się do mnie zbliża, czuję oddech na plecach"). Czy to on tego DUCHA chodziło, bo ponoć Michael uwielbiał szybką jazdę?
Jeśli nie to może chodzi o mamę Michaela Katherine Jackson i La Toyę. Katherina w swojej książce "Moja rodzina..." pisała, że towarzyszyły z córką Michaelowi w przejażdżkach i La Toya była przerażona, próbowała "kierować samochodem swoimi nogami i odpowiednimi ruchami szyi, bo bała się, że Michael wypadnie z drogi". To może te przerażone duchy. Natomiast co do Bill’a Bray'a, to Michael nie chciał go zabierać, według opowieści Katherine, albowiem twierdził, że jest zmęczony tym, że wszędzie musi zabierać ochronę.