Mnie to tylko zastanawia po co ci dziennikarze zapraszają go na wywiady. Nie słyszą jakie bzdury i pierdoły on pociska.
Ale wiadomo nagłówek typu: Trzymałem penisa Jacksona przyniesie kasę.
Ciekawe czy ostra reakcja Debbie z kula jest prawdziwa.
Proces Conrada Murraya [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- michael mckellar
Przepraszam za to niecenzuralne słowo no ale ja pier***** Murray nie ma kszty szacunku do siebie i do Michaela nie mówiac o jakiej kolwiek etyce . gdzie prawo do prywatności , gdzie obowiązek zachowania tajemnicy lekarskiej..ja się pytam gdzie....:wrr: o szacunku dla zmarłej osoby nie wspominajać.... jestem w szoku.... Nawet jeśli cewnikował Michaela to ni emiał prawa tak ostenacyjnie mówić o tym publicznie ... Co do TMZ to są bezczelni i chamscy wyrwali urywek słów Murray`a i dali taki wstrętny tytuł , który ni jak nie ma sie do sensu wypowiedzianych przez niego słów nosz jak tak można ...no ale czego nie robi się dla pieniedzy i poczytności wel posłuchu.....grrrry Brak słów i ręce opadają....Boże widzisz i nie grzmisz... 

http://www.blogtalkradio.com/jordan-kin ... rdan-radio
Tom Mesereau return's to King Jordan radio czy mógłby ktoś streścić o czym mówił Tom?
Tom Mesereau return's to King Jordan radio czy mógłby ktoś streścić o czym mówił Tom?