Proces Conrada Murraya [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

Mnie to tylko zastanawia po co ci dziennikarze zapraszają go na wywiady. Nie słyszą jakie bzdury i pierdoły on pociska.
Ale wiadomo nagłówek typu: Trzymałem penisa Jacksona przyniesie kasę.
Ciekawe czy ostra reakcja Debbie z kula jest prawdziwa.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
triniti

Post autor: triniti »

nie chcę obrażać Majów, ale samo się ciśnie…

więc inaczej

Niech Gryzilepki obgryzą mu nos i jeszcze coś …. oraz zasmarkają mu całe wyro !
Awatar użytkownika
Hera

Post autor: Hera »

Przepraszam za to niecenzuralne słowo no ale ja pier***** Murray nie ma kszty szacunku do siebie i do Michaela nie mówiac o jakiej kolwiek etyce . gdzie prawo do prywatności , gdzie obowiązek zachowania tajemnicy lekarskiej..ja się pytam gdzie....:wrr: o szacunku dla zmarłej osoby nie wspominajać.... jestem w szoku.... Nawet jeśli cewnikował Michaela to ni emiał prawa tak ostenacyjnie mówić o tym publicznie ... Co do TMZ to są bezczelni i chamscy wyrwali urywek słów Murray`a i dali taki wstrętny tytuł , który ni jak nie ma sie do sensu wypowiedzianych przez niego słów nosz jak tak można ...no ale czego nie robi się dla pieniedzy i poczytności wel posłuchu.....grrrry Brak słów i ręce opadają....Boże widzisz i nie grzmisz... :zly:
jolanta

Post autor: jolanta »

http://home.mj-upbeat.com/wp-content/up ... 6.2013.pdf

Oficjalny list do Murraya od Estate.
jolanta

Post autor: jolanta »

http://www.blogtalkradio.com/jordan-kin ... rdan-radio
Tom Mesereau return's to King Jordan radio czy mógłby ktoś streścić o czym mówił Tom?
ODPOWIEDZ