A... jeszcze najfajniejsze przebrania MJ'a. Jeśli ktoś ma fotki "przebranego" Michaela to niech wsadza... Ja mam ich bardzo sporo, bo kiedys się tym szczególniej interesowałam tylko w tej chwili nie mam czasu, żeby szukać. Jutro powsadzam, albo pojutrze. Na razie tylko kilka.
Czy to aby na pewno Michael na tych dwóch ostatnich zdjęciach ???? Przebranie jest tak mocarne że ciężko rozpoznać (choć gdzieś tam wystają białe skarpetki )
Ciezki przypadek fana poznasz wlasnie po tym,ze jest w stanie zindentyfikowac MJa nawet w takim "mocarnym" przebraniu.Sam MJ stwierdzil kiedys w wywiadzie ,ze nie ma znaczenia w co sie przebierze,ludzie i tak go zawsze bezblednie ropoznaja.....chocby po sposobie w jaki chodzi
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Jeanny100 pisze:Zdjecia sa po prostu super poprosimy wiecej!!!!!!
mówisz-masz...
kolejne zdjatko jakie gdzieś tam sobie znalazłam...
"proszę, nie mówcie na głos, że to fotomontaż. pozwólcie mi marzyć..."
#billie_jean# w oczekiwaniu na lincz...
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Zapewne to zdjęcie wszyscy już znacie, pewnie jest pospolite... Ale strasznie mi się podoba Ahh, ten uśmiech... bosko... jednak lubię Michaela w normalnych ubraniach...