Uwaga: Impreza w Tokio przesunieta!

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Uwaga: Impreza w Tokio przesunieta!

Post autor: LittleDevil »

Michael Jackson oraz Broderick Morris, dyrektor naczelny Positive Productions w Yokohamie, podjeli wspolnie decyzje o przesunieciu „Tokyo Christmas Celebration“ , ktora wstepnie planowana byla na 19 grudnia 2006, na poczatek marca 2007.
Obie strony zdecydowaly wprowadzic te zmiane w celu urzadzenia dodatkowej imprezy pod tytulem „Fan Appreciation Day“ , czyli „Dzien Fana“. Ma ona odbyc sie 9 marca i przeznaczona jest dla japonskich fanow oraz fanow zza granicy, ktorzy zdecyduja sie na nia przyjechac. Morris wyjasnil tez powod , dlaczego wybor padl akurat na 9 marca: dzien ten zwany jest w Japonii „San Ku“, co oznacza „dziekuje“. Impreza dla posiadaczy biletow „Platinum“ i „Gold“ odbedzie sie dzien wczesniej: jej uczestnicy beda mieli okazje spotkac Michaela i zrobic sobie z nim zdjecie.

„Zamierzam pojawic sie na obu imprezach w Tokio, zarowno 8 jak i 9 marca“, mowi Michael Jackson. „Tokio jest cudownym miastem, ciesze sie juz na spotkanie z moimi przyjacoilmi i fanami. Moi fani darzyli mnie nieograniczonym wsparciem i sympatia, czuje sie zaszczycony, ze wreszcie bede mial okazje podziekowac im za wszystko, co zrobili dla mnie i mojej rodziny“, dodal.

„Chcemy urzadzic wszystko jak najwygodniej dla naszych gosci“, mowi Morris. (…) Staramy sie, aby jak najwiecej przyjaciol i fanow moglo wziac udzial w planowanych przez nas uroczystosciach. „
Morris dodal, ze bilety zakupione na 19 grudnia zachowuja waznosc do marca. Fani, ktorzy zdecyduja sie na zwrot biletow, otrzymaja w calosci zaplacona sume.

Dalsze informacje: Positive Productions Yokohama
Tel. 81-45-505-0010

(MJFF)

Informacja wzieta z innego forum, na stronie organizatora nie widze komunikatu o zmianie, ale byc moze zapostowany zostal w jezyku japonskim. Jutro moja japonska informatorka zadzwoni pod podany numer ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
dzina

Re: Uwaga: Impreza w Tokio przesunieta!

Post autor: dzina »

LittleDevil pisze: na stronie organizatora nie widze komunikatu o zmianie
Już jest :) Wiadomość od Raymone Bain. Party będzie 8 i 9 marca.

http://www.bmopositive.com/promo6_eng.htm
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

thx dzina... oszczedzilas mi koszty telefonu do japonii :smiech:

P.S. mam nadzieje, ze pomyslano o zmianie nazwy - "Christmas Event" w marcu ... hmm, jakby to powiedziec - troche egzotyczne! :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Pewnie Ameryki nie odkryję, ale....
Niepoważne to jest :-/
Szkoda mi w tym momencie tych fanów, którzy wydając niebagatelne pieniądze na bilety lotnicze, czy hotel, wybierali się za parę dni (a może nawet już tam są) na "wymarzone" Święta.
Nie pytam, czy to pomysł Michael'a, Jego ludzi, czy organizatorów, bo to w sumie nie istotne....

P.S. Dzięki, Dziewczyny, za informację ( :calus:) - coraz mniej żałuję, że Święta spędzę w Polsce :wariat:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Michael 56

Post autor: Michael 56 »

hej szkoda ze impreza bozonarodzeniowa zostal przeniesiona na Marze 8 i na 9 Marca ale napewno bedzie fajnie ;-) :happy:
Michael Ziółkowski fanvqqq
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

To jest właśnie to co napisałam o lekceważeniu fanów!(odnośnie co mnie w Michaelu denerwuje).Może Michael nie musi sie liczyć z pieniędzmi ,ale dla wielu taki wyjazd ,żeby zobaczyć "Króla Popu"to ogromny wydatek.Nawet jeśli bilety będą ważne ,to co z kosztami podróży?Poza tym ,przecież ci ludzie nastawili się na ten wyjazd i mogą sie czuć zawiedzeni.Uważam,że należałyby się słowa "przepraszam", a Michael mógłby coś wymyśleć extra na marzec w ramach rekompensaty.
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Megi1975 pisze:a Michael mógłby coś wymyśleć extra na marzec w ramach rekompensaty.
No nie wiemy... Może właśnie Michael szykuje coś debeściackiego ;-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Dlaczego od razu piszesz o lekcewazeniu fanow? Przeciez nie wiemy nawet, co bylo prawdziwym powodem przesuniecia: gadanie o tym, ze 9 marzec lepiej pasuje, bo sie tak ladnie nazywa to wymowka - Albo termin nie pasowal i zostal zmieniony z zupelnie innego powodu, albo rzeczywiscie Michael chcial poswiecic fanom wiecej czasu, a w grudniu byloby to niemoliwe. Nie wiemy, jak wyglada kalendarz Michaela, i nie wiemy, jak wiele mial tu do powiedzenia. Przez lekcewazenie rozumiem odmowe w ostatnim momencie, bo mu sie nie chce, albo stwierdzenie, ze on nas wali i nie bedzie sie w ogole bawil w takie cos.
Inna sprawa, ze krotkoterminowe przesuwanie tego typu imprezy jest ogolnie wkurzajace i niepowazne - jak juz zreszta napisala M.Dz. Mi tez zal ludzi, ktorzy dali sie zrobic w konia. Ale skad wiadomo, ze jest to wina Michaela? Naskakiwanie na kogos bez dowodow na jego wine jest troche dziecinne. A pomowienie o celowe lekcewazenie fanow nie wiedzac, jaki byl prawdziwy powod zmiany daty to po prostu brak respektu.
Obrazek
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Wkurza mnie to, bo chce dla Michaela jak najlepiej,a to będzie kolejny powód do Jego krytyki.Najpierw to co było na World Music Awards.Spóźnienie się ,no i nie zdementowanie tego ,że nie zaśpiewa, wcześniej ,żeby nie było wątpliwości.No ale właśnie!! Istniało ryzyko ,że wtedy dochód z imprezy byłby mniejszy.Przecież to ma być powrót !On w tej chwili nie jest na szczycie sławy,żeby sobie pozwalać na "hocki-klocki"Może jeszcze nie jest w formie psychicznej,może nie jest przygotowany artystycznie.Wszystko rozumiem ,ale o takich rzeczach zawiadamia sie wcześniej ,a nie w ostatniej chwili.Mam nadzieje ,że to tylko nienajlepsze początki czegoś dobrego :-)
Awatar użytkownika
wirus2006

Post autor: wirus2006 »

Megi1975 pisze:Wkurza mnie to, bo chce dla Michaela jak najlepiej,a to będzie kolejny powód do Jego krytyki.Najpierw to co było na World Music Awards.Spóźnienie się ,no i nie zdementowanie tego ,że nie zaśpiewa, wcześniej ,żeby nie było wątpliwości.No ale właśnie!! Istniało ryzyko ,że wtedy dochód z imprezy byłby mniejszy.Przecież to ma być powrót !On w tej chwili nie jest na szczycie sławy,żeby sobie pozwalać na "hocki-klocki"Może jeszcze nie jest w formie psychicznej,może nie jest przygotowany artystycznie.Wszystko rozumiem ,ale o takich rzeczach zawiadamia sie wcześniej ,a nie w ostatniej chwili.Mam nadzieje ,że to tylko nienajlepsze początki czegoś dobrego :-)

MJ i jego ludzie że tak to powiem od samego początku twierdzili że MJ nie zaśpiewa
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

A mi ta zmiana pasuje, mam więcej czasu żeby prosić rodziców żeby mi załatwili ten koncert :knuje:
Obrazek
ODPOWIEDZ