A jak to jest?SILENTIUM pisze:Najlepiej na krokodyla, to podobno przedłuża życie.
MJ w Japonii (konkurs, zdjęcia, filmy)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Moon_Walk_Er
Jak myślicie czy Michael cos zaśpiewa bo na interii piszą że może tak zacytuje:
INTERIA
W tym tygodniu odbędzie się odwołane w grudniu 2006 roku spotkanie Michaela Jacksona z najwierniejszymi fanami w Japonii.
Najwierniejszymi, gdyż za możliwość spotkania ze swoimi idolem w Tokio Japończycy musieli zapłacić aż 3500 dolarów.
Do spotkania dojdzie w czwartek, 8 marca. W kuluarach mówi się, że "Jacko" ma zaśpiewać specjalnie dla swoich wielbicieli z Kraju Kwitnącej Wiśni.
INTERIA
W tym tygodniu odbędzie się odwołane w grudniu 2006 roku spotkanie Michaela Jacksona z najwierniejszymi fanami w Japonii.
Najwierniejszymi, gdyż za możliwość spotkania ze swoimi idolem w Tokio Japończycy musieli zapłacić aż 3500 dolarów.
Do spotkania dojdzie w czwartek, 8 marca. W kuluarach mówi się, że "Jacko" ma zaśpiewać specjalnie dla swoich wielbicieli z Kraju Kwitnącej Wiśni.
- BillieJean
Może i zaśpiewa...kto go tam wieArnie60 pisze:W kuluarach mówi się, że "Jacko" ma zaśpiewać specjalnie dla swoich wielbicieli z Kraju Kwitnącej Wiśni.
Eh już nie mogę się doczekać tej imprezy! Ja chce zdjęcia! filmiki! Ja chce Michaela!
Ostatnio zmieniony śr, 07 mar 2007, 21:52 przez BillieJean, łącznie zmieniany 1 raz.
Here you are.BillieJean pisze:Ja chce zdjęcia! filmiki! Ja chce Michaela!
Co prawda jeszcze nie z imprezy.
Dwa filmiki wysokiej jakości.
53mb
http://s006.wyslijto.pl/?file_id=18963639884185510023
35mb
http://s000.wyslijto.pl/?file_id=32956770313785132969
- BillieJean
Arnie60 pisze:Jak myślicie czy Michael cos zaśpiewa
Znowu się zaczyna....BillieJean pisze:Może i zaśpiewa...kto go tam wie
Tylko potem niech nikt nie pisze, że miał zaśpiewać, a tego nie zrobił.
Po co się nakręcacie?
Skąd te podejrzenia, że Michael miałby coś zaśpiewać (no chyba, że mowa o podśpiewaniu sobie czegoś- to rozumiem).
Dajcie spokój z tym domysłami
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
oj, ja mowil, ze nie zaspiewa to nie zaspiewa, nie robcie sbie nadziei, bo bedzie znow bolalo..
MOJ NAJNOWNIEJSZY FILMIK TANECZNY Z PIOSNKĄ MORPHINE (yeah, yeah baby):
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
- BillieJean
C'mon...całkiem źle mnie zrozumiałaś, na nic się nie nakręcam i jestem świadoma tego że Michael śpiewać nie będzie - ale na wypadek gdyby jednak to zrobił, pozwalam sobie na troche optymizmu żebym później mogła powiedzieć ulubione "a nie mówiłam?"M.Dż.* pisze:Po co się nakręcacie?
Skąd te podejrzenia, że Michael miałby coś zaśpiewać (no chyba, że mowa o podśpiewaniu sobie czegoś- to rozumiem).
Dajcie spokój z tym domysłami
WOW ja chce wiecej i wiecej , no chyba nigdy jeszcze nie cieszyłam sie tak bardzo z widoku MJ !! Jest taki radosny ...oby tak dalej . No a jutro to sie bedzie działo wowowowow ja chce do Tokio !!!!! Dzina wielkie dzieki
[Pank: Aaaaaa. Proszę zminimalizować liczbę emotikonek na drugi raz, bo oczy przeciętnego użytkownika internetu tego nie potrafią znieść.]
[Pank: Aaaaaa. Proszę zminimalizować liczbę emotikonek na drugi raz, bo oczy przeciętnego użytkownika internetu tego nie potrafią znieść.]
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...
- BillieJean
http://www.dailymotion.com/jamz_flava/v ... son-in-tdl
Disneyland Tokio
A teraz Wasza kolej szukajcie foto , .........bo ja musze iść do pracy i nie dam rady szukać papa .Mam nadzieje ,że jak wieczorkiem wejde to bedzie dużo nowych rzeczy ......
Disneyland Tokio
A teraz Wasza kolej szukajcie foto , .........bo ja musze iść do pracy i nie dam rady szukać papa .Mam nadzieje ,że jak wieczorkiem wejde to bedzie dużo nowych rzeczy ......
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...
My God!!!! to jest istne cudoooo czy on wygląda źle?? wygląda nieziemsko nienawidze jak ktoś z moich znajomych mówi że michael się rozpada! kurde nic o nim nie wiedzą! i dziś im to udowodnie dzięki tym fotom>> michael tryska życiem dzięki za wszystkie informacje i zdjęcia!!! matko kocham go haha
--Maybe I'm addicted,
I'm out of control,
but you're the drug
that keeps me from dying....
*someday my prince will come*
I'm out of control,
but you're the drug
that keeps me from dying....
*someday my prince will come*