Polecam prostownicę z porcelanowymi wkładkami (nie niszczą włosów tak bardzo jak te metalowe). Taką bez pokrętła do regulacji temperatury możesz dostać już nawet za 20 zeta

(bo z pokrętłem kosztuje 150 albo więcej...), ale skoro kręcą Ci się włosy może powinieneś to wykorzystać zamiast robić sobie kłopot i prostować po każdym myciu?? I jeszcze te preparaty do prostowania są cholernie drogie (tzn. te kupowane w sklepie fryzjerskim, po których włosy wyglądają jak naturalnie proste).
Ja mam taką z pokrętłem bo tą bez regulacji temperatury można sie poparzyć - rozgrzewa się od momentu włączenia do prądu i potem nie można już jej w rękach utrzymać, a co dopiero z prostowaniem... nie polecam! Chyba, że ma się krótki włos i prostowanie nie trwa zbyt długo. Przemyśl to jeszcze

Rozważ jakieś inne fryzurki MJ'a (jeżeli już koniecznie musi to być fryzura w stylu Michael'a:), które może lepiej będą nadawały się na Twoje włosy

Bo takie sprzeciwianie się swoim naturalnym naprawdę jest uciążliwe - wierz mi, sprawdziłam to na sobie

Udanego eksperymentowania

Ain't no sunshine when he's gone...