Kontrakt Michaela z La Toy'ą

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
SILENTIUM

Kontrakt Michaela z La Toy'ą

Post autor: SILENTIUM »

Nie wiem czy ktoś to juz kiedys tutaj umieszczał, ale znalazłam na innym forum i wydało mi się bardzo zabawne. "Kontrakt" pochodzi z tej kolekcji, która ma byc wystawiona na aukcji w Vegas

Obrazek

date : July 11, 1980

I Michael Jackson agree to the following:

1. If the single Nite Time Lover reaches the top ten I will record two songs on her [La Toya's] next album.

2. If the single reaches the top five, I Michael Jackson will record and produce one (1) song on her next album.

3. If the single Nite Time Lover reaches the number one (1) spot I will not produce her unless I decide to later.

We are speaking of the Pop Charts only in Billboard.

Very Truly Yours,

Michael Jackson

Consulted and agreed to
by LaToya Jackson
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

Wyglada na jakąś umowe pomiędzy MJ a La Toyą ! Ja wiem że oni tam o wszystko podpisują umowy ale chyba tak brat do siostry to bez umowy może cos zrobić ??? No chyba że jestem staroswiecka ....
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

haha! słodkie :jachce:
'DISREGARD'
?
Ktoś się poczuł - znieważony ?
Obrazek
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Malwina24 pisze:Wyglada na jakąś umowe pomiędzy MJ a La Toyą ! Ja wiem że oni tam o wszystko podpisują umowy ale chyba tak brat do siostry to bez umowy może cos zrobić ??? No chyba że jestem staroswiecka ....
Poprostu żartobliwie założyli się, a żeby miec to na piśmie... zapisali :wariat: . Też tak czasem mam, żeby nie było, jak ktoś udaje że zapomni to wyciągam umowę ;-) .
BillieJean pisze:Ktoś się poczuł - znieważony ?
Może znieważony w znaczeniu nie ważny? glupija
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
BillieJean

Post autor: BillieJean »

jolene_ pisze:Może znieważony w znaczeniu nie ważny?
tak to o to chodzi.

Poprostu pomyślałam sobie że Michael bądź La Toya poczuł/a się się znieważony przez warunki kontraktu. Więc jedno z nich podle go przekreśliło :wariat:
Obrazek
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

BillieJean pisze:Poprostu pomyślałam sobie że Michael bądź La Toya poczuł/a się się znieważony przez warunki kontraktu. Więc jedno z nich podle go przekreśliło
Ciekawe czemu. ;-) .
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
Spearmint

Post autor: Spearmint »

jolene_ pisze:
BillieJean pisze:Poprostu pomyślałam sobie że Michael bądź La Toya poczuł/a się się znieważony przez warunki kontraktu. Więc jedno z nich podle go przekreśliło
Ciekawe czemu. ;-) .
Pewnie La Toya to przekreśliła.Może ze złości,bo singiel nie sięgnął nawet pierwszej dziestątki,a co się z tym wiąże,Michael nie mógł spełnić żadnego z ustalonych warunków...

Despite her brother's help, the song peaked at #59 on the Billboard R&B charts. In La Toya's 1991 autobiography, La Toya: Growing up in the Jackson Family, she claims that Michael purposely changed production at the last minute to make sure that it wouldn't be a big hit and overshadow the success of his album Off The Wall.
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

to DISREGARD' jest napisane moim zdaniem przez MJja i przekreślenia też są zrobione przez niego , tak mi sie wydaje !!!!
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
la_licorne

Post autor: la_licorne »

Malwina24 pisze:to DISREGARD' jest napisane moim zdaniem przez MJja i przekreślenia też są zrobione przez niego , tak mi sie wydaje !!!!
No i to 'disregard' mogłoby w tym wypadku oznaczać po prostu "nie ważne", czy "nie brać pod uwagę". Potem dodał pare krech, żeby nie było wątpliwości... glupija
ODPOWIEDZ