Thriller - lody od Nestle 2008!!!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Thriller - lody od Nestle 2008!!!
Chcecie wiedzieć wiecej na ten temat? :D Nestle ogłosiło konkurs na projekt własnego loda. Jeden z projektów, który otrzyma najwięcej głosów w głosowaniu internetowym zostanie wyprodukowany w sezonie 2008... No i cóż jeśli chcecie miec lody o nazwie Thriller, których projekt i opis mozecie zobaczyc na www.skrecloda.pl w dziale galeria to głosujcie! Autorem projektu jestem ja zapisana tam jako Flądra.... Głosowanie będzie otwarte od 1 czerwca...
Oczywiście szansa na zwycięstwo jest nikła ale zawsze to jakaś forma propagowanie naszej filozofii życiowej :Michael jest wszędzie, i przekazywanie wiadomości światu, że MJ nadal jest The best i sami wiecie co z the rest ;)
Oczywiście szansa na zwycięstwo jest nikła ale zawsze to jakaś forma propagowanie naszej filozofii życiowej :Michael jest wszędzie, i przekazywanie wiadomości światu, że MJ nadal jest The best i sami wiecie co z the rest ;)
ღ السرّ ღ
Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
[*]
- Speed Demon
- Michalinka
- Speed Demon
- Speed Demon
z tego co widze to oni nie zamieszczaja wszyskich projektów tylko te ostatnie....do projektu "bad" sie dokopalam... jest dokl na samym koncu:P pewnie jutro jak bedzie otwarte glosowanie to bede jakos ladnie zrzucone na stronke.... moj lod mial kształt płomienia(ten z szablonu) posypany był białą czekoladą.... warstwanajbardziej zewnetrzna na szablonie byla bakaliowa pozniej pistacjowa i na koncu jagodowa.... i na tym napis z lodów czekoladowych (nawet w miare równo mi to wyszło) "I (tutaj natysowane truskawkowe serce) MJ" :) zreszta pewnie jutro bedziecie mogli to zobaczyc dokl...Michalinka pisze:Świetny pomysł!! Tylko nie znalazłam projektu Mjabs i Speed Demon
no i pod tym dodalam opis loda "Thriller":
"Lód zainspirowany postacią Michael Jacksona. Lód posypany białą czekoladą o bakaliowo-pistacjowo_jagodowym wnętrzu sprawi, że poczujesz się jak w siódmym niebie! Dzięki niemu na Twoim ciele pojawią się dreszcze w upalne dni!"

ღ السرّ ღ
[*]
[*]