[PLOTKA] MJ - dobra rada od Prince'a?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

[PLOTKA] MJ - dobra rada od Prince'a?

Post autor: LittleDevil »

Kolumnistka The New York Post, Liz Smith, podobno otrzymala informacje, ze Michael Jackson poprosil Prince’a o rade w sprawie swego powrotu na scene. Prince jest zdania, ze Michael powinien wystartowac za pomoca serii koncertow “unplugged” w Las Vegas.
“Nie jestem pewna, czy Michaelowi uda sie dac swej karierze nowy impuls, ale powrot do podstaw jego wielkiego talentu na pewno by nie zaszkodzil”, pisze Smith.

(LittleDevil)

od autora: kolumna Liz Smith nie nalezy do zbyt wiarygodnych zrodel, wiec najlepiej sie nie podniecac za bardzo ta wiadomoscia. Ale pomysl niezly, miejmy nadzieje, ze jest w tym cos z prawdy.
Obrazek
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

LittleDevil pisze:Michael powinien wystartowac za pomoca serii koncertow “unplugged” w Las Vegas
Za koncertami bez prądu, wymyślnych strojów, cekinów, świateł, laserów i innych duperszwanców (a tak!), w zamian za nowe aranżacje i wokal po raz pierwszy od dwudziestu lat wyłącznie na żywo... jestem jak najbardziej za. Tylko pozostaje problem: czy ktokolwiek potrafi sobie wyobrazić Michaela w tej roli?

Dzięki za te parę chwil pomarzenia sobie. :]
KASIA

Post autor: KASIA »

Prawda czy nie, pomysł bardzo dobry. Jestem za :-)
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
Spearmint

Post autor: Spearmint »

Pank pisze:koncertami bez prądu, wymyślnych strojów, cekinów, świateł, laserów i innych duperszwanców (a tak!), w zamian za nowe aranżacje i wokal
To brzmi świetnie. Pokrywa się z moim marzeniem o Michaelu Jacksonie w odsłonie niekomercyjnej. :knuje: Pobujać w chmurach zawsze można. ;-)
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Awatar użytkownika
Lilith

Post autor: Lilith »

Niech mi ktoś powie, czemu mam wrażenie, iż prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie niż zobaczymy Michael w tej odsłonie???

Ba!Wydaje mi się, że Michael też sobie nie wyobraża jednak siebie samego w wersji"unplugged".
"Nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit"
/nie byłoby wielkiego geniuszu bez domieszki szaleństwa/
ODPOWIEDZ