Angel / Maestro of The World
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Secret Man
Angel / Maestro of The World
--
Ostatnio zmieniony czw, 27 wrz 2012, 21:08 przez Secret Man, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja jestem z Legnicy i nie miałam bladego pojecia, że takie coś było. Secret mógłbyś coś więcej o tym napisać? Naprawdę jestem ciekawa i czuję sie mocno niedoimformowana. Jesteś 100% pewien, że to było w Legnicy? Trochę dziwne, że nie znam żadnego fana-legniczanina. Będę niezmiernie wdzięczna za informacje.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Secret Man
Bardzo przepraszam za zdublwanie się, i prosze o usunięcie, bo ja juz nie mam jak :-(.
Secret Man, naprawdę mnie zszokowałeś. To w takim razie gdzie są legniccy członkowie tego klubu? Ja nie znam nikogo poza... sobą? A i na forum jestem tylko ja oraz nieodzywajacy się SPiKE. No nic, Luth włacza Google, może jeszcze gdzieś się uchowały jakies zapiski na temat fanclubu. Dzięki za informację.
A to, że kupiłeś u nich coś oznacza, że zahaczyłeś kiedyś o Legnicę?
Secret Man, naprawdę mnie zszokowałeś. To w takim razie gdzie są legniccy członkowie tego klubu? Ja nie znam nikogo poza... sobą? A i na forum jestem tylko ja oraz nieodzywajacy się SPiKE. No nic, Luth włacza Google, może jeszcze gdzieś się uchowały jakies zapiski na temat fanclubu. Dzięki za informację.
A to, że kupiłeś u nich coś oznacza, że zahaczyłeś kiedyś o Legnicę?
Ostatnio zmieniony pn, 30 lip 2007, 12:00 przez Luth, łącznie zmieniany 1 raz.
- Secret Man