[PLOTKA]MJ w programie X-Factor?!

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Malwina24

[PLOTKA]MJ w programie X-Factor?!

Post autor: Malwina24 »

No dobra znalazłam to na MJNO i daje i tu jeśli są jakies wątpliwości to prosze do kosza przerzucić

SINGING legend Michael Jackson is to star on The X Factor, we can reveal.
He has agreed to be a mentor for the show broadcast on December 1.
It is a huge coup both for the talent search show and ITV.
The channel broadcast the Martin Bashir interview with Jacko, 49, that led to his court case for allegedly molesting a boy. The pop star was acquitted.
Girls Aloud will also be making an appearance – rumoured to be one of their last before an expected split.
The girls signed up despite member Cheryl Cole slating the show recently.

Five-star show ... Girls Aloud

She said the age limit should not have been lowered to 14, adding: “To have someone criticise you when you’re that young is very hard. Give them a few years, a chance to finish school and they’ll be ready.”
Celine Dion, Rihanna, Kylie, Shayne Ward, Leona Lewis, Westlife and Mariah Carey have also agreed to appear.
They will spend several days with the finalists – helping them prepare their songs and fine-tune their voices.
They will also perform one of their own songs.

An insider said: “We’ve got some huge names but Michael Jackson really is a sensational signing. He is a truly global, worldwide superstar. And this will be his first TV appearance in Britain since the Martin Bashir interview. Given his background with ITV, it’s even more astonishing that he agreed to do it.”
Judges Louis Walsh, Simon Cowell, Dannii Minogue and Sharon Osbourne have all done their bit to persuade stars to appear.
Dannii has got big sister Kylie to be on the final show. The live programmes kick off on October 20 with Leona Lewis.
The source said: “There has been some top-level negotiating here. Everyone is absolutely delighted.
“The contestants are better, the judging panel is bigger and better, so the celebrity guests had to be.
“This is going to be the best show on TV.”

http://extras.thesun.co.uk/
:mj:
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Kurcze... gdyby to tak po polsku było... ;-) Byłabym bardzo wdzięczna ;-)
Awatar użytkownika
Patty

Post autor: Patty »

Basia1992 pisze:Kurcze... gdyby to tak po polsku było... ;-) Byłabym bardzo wdzięczna ;-)
Nie tylko ty....
lebelle

Post autor: lebelle »

Z tego co rozumiem. Bo nie wiem co to jest THE X FACTOR - ale to chyba program w stylu naszego IDOLA, gdzie ludzie spiewaja i sie wybiera tego co ma talent i osobowosc i moze zaistniec na rynku muzycznym.

I Jackson ma byc jak tu napisano autorytetem, taka ELA ZAPENDOWSKĄ, co będzie oceniac uczestnikow. Ale ma to byc 1 grudnia. wiec tyko w jednym programie. jednego dnia. W sumie zbierznosc dat - 1 grudnia mija 25 lat od wydania THRILLERA. Wiec nawet jak ktos to zmyslil wszystko, to nawet pomyslal zey te daty polaczyc :)

Celine Dion, Rihanna, Kylie, Shayne Ward, Leona Lewis, Westlife iMariah Carey zgodziły się także pojawić, i spędzić z finalistami parę dni, dając im radę jak poprawnie śpiewać itd.

Zaskoczeniem jest że Jackson zgodził się pojawić w programie nadawanym przez ITV, telewizję która też transmitowała wywiad LIVING WITH MICHAEL JACKSON Martina Bashira. (ale z tego co pamiętam to telewizja GRENADA to wyprodukowała).

Więc o to chodzi :)

Michael jako ELA ZAPENDOWSKA. he he :) Ciekawe czy mu dadze też takie okularki ala denka od słoików :)
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Wielkie dzięki Iebelle :happy: A tak wogóle Michael to wielki autorytet ;-)
Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina »

Już było o 'Idolu', a teraz kolejny program... :wariat:
Nie wyobrażam sobie Michaela w takim programie.
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Karolina pisze:Już było o 'Idolu', a teraz kolejny program... :wariat:
Nie wyobrażam sobie Michaela w takim programie.
Ja szczerze powiedziawszy też.Być może będzie jakiś dzień piosenek Michaela ale bez jego obecności w jury.Nie wyobrażam sobie żeby Michael miał uczestniczyć w jakimś reality show ,to mi do niego nie pasuje :-/
Obrazek
Awatar użytkownika
Aguska

Post autor: Aguska »

Mnie też nie podoba się obecność Michaela w takim programie i wolałabym żeby się tam nie pojawiał bez względu na to za jakiego znawcę tudzież autorytet miałby uchodzić. :nerwy:
Obrazek
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

ja tez wolalabym zeby zachowal twarz iu nie pchal sie w tego typu przedsiewziecia. nie wyobrazam sobie krola jako jurora,sory
Awatar użytkownika
Lady_Malkavian

Post autor: Lady_Malkavian »

hmm a ja tam nie mam nic przeciwko, to może być popularne przedsięwzięcie a te przedsięwzięcia to najlepsza promocja dla każdego, w przypadku MJ byłby to w pewnym sensie powrót do łask i bardzo dobrze ;-) a jeśli ma udzielić rad innym to lepiej żeby był to król niż jakaś podrzędna gwiazdeczka pop, które w istocie nie ma nic wspólnego ze śpiewaniem :P
KOBIETA JEST CUDEM BOSKIM, SZCZEGÓLNIE JEŚLI MA DIABŁA ZA SKÓRĄ
Awatar użytkownika
adax

Post autor: adax »

Lady_Malkavian pisze:hmm a ja tam nie mam nic przeciwko, to może być popularne przedsięwzięcie a te przedsięwzięcia to najlepsza promocja dla każdego, w przypadku MJ byłby to w pewnym sensie powrót do łask i bardzo dobrze a jeśli ma udzielić rad innym to lepiej żeby był to król niż jakaś podrzędna gwiazdeczka pop, które w istocie nie ma nic wspólnego ze śpiewaniem :P
dokładnie, ja jestem za, zwłaszcza ze to ma być tylko jeden dzień
--Maybe I'm addicted,
I'm out of control,
but you're the drug
that keeps me from dying....

*someday my prince will come*
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Coś nam się nie wydaje ze on sie tam pojawi hmmm :knuje:
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Obrazek
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

A ja nie wiem co mam o tym myślec, mam mieszane uczucia.. :-/ :P
Ale szczeże, jeśliby nawet MJ sie pojawił to nie mam nic przeciwko.. ;-)
Skoro wystąpiłby tylko gościnnie :mj: ;-)
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Thanks so much for your kind letter. I'm so glad that you, and all of the fans,
like the photo shoot. Mr. Jackson enjoyed the shoot with Bruce Webber.

As to your question, it is not true that Mr. Jackson will be a part of the
X-Factor
.

My regards to all.

Best.
Raymone K. Bain

Thanks to SunsetDriver at MJJF
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
ODPOWIEDZ