Zedytuj tamtego :)>>aGa<< pisze:Chciałabym zmienić mój wybór piosenki ale jak...? 0_0
Edytować posta czy napisać nowego?
Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
- Moon_Walk_Er
Dla mnie to również najgorsza z trzech płyt nagranych wraz z Quincym. Większość piosenek nie przeszła próby czasu i po latach brzmi archaicznie. Lubię Speed Demon, być może dlatego że nigdy nie była ona specjalnie popularna - o ile tak można nazwać utwór z albumu, którego ponad 80% piosenek to wielkie przeboje. Liberian Girl wyróżnia się szczególnie na tle innych ballad. I utwory, o których wspomniałaś. Reszta już mnie nie zachwyca.thewiz pisze:Jednak Smooth Criminal i Dirty Diana to za malo by album cieszyl sie u mnie powodzeniem. Praktycznie nie slucham.
Michael najwyraźniej nie ma największego szczęścia do duetów. Taki ze Steviem mógłby być czymś... ale nie jest. Najpierw typuję więc Just Good Friends. Chociaż czego bym nie zrobił, by obejrzeć wspólne wykonanie utworu z Sydney:
- keep_the_faith
- majkelzawszespoko
- Speed Demon
Ponieważ zabawa tytułem nawiązuje do popularnego niegdyś teleturnieju, w którym oprócz typowania, mówiło się "Dlaczego?", to fajnie by było wprowadzić od początku zasadę wyjaśniania swoich typów. I to takiego szczegółowego, a nie w stylu "Po prostu nie lubię". Bo mi też się czasem zdarza po prostu "pierdyknąć" posta z tytułem i już... noooo, ale co się będę produkował, zwycięzca znów może być tylko jeden, tym razem nagroda większa:]
- Speed Demon
- keep_the_faith