W skrócie? Że "najwięcej głosów oddała Zuzanna dwa tysiące cośtam cośtam, i przypomnę tylko, że jeden głos to jest jeden głos i że dwa tysiące pięcset głosów to też jest jeden głos".
...
Good to know.
Ale już mi lepiej, już się nie wkurzam, zaczynam się z tego śmiać :D
No i zrobili mnie w jajo - nie tylko zresztą mnie. (Bo pisałam do nich maila, zreszą ten cały płotek też tak powiedział jakoś dziwnie. No generalnie nie sprecyzowali - niech to szlag.)
Ale z drugiej strony to dobrze że glosowanie jednej osoby liczy sie jako jeden glos.Bo z tego wynika ,że na MJ głosowało dużo osob skoro tak wysoko wylądował.
PS.Nie trzeba ustawac w głosowaniach bo Michael spada
Wiadomo, że miło jest go usłyszeć na liście...no ale nie oszukujmy się...ESKA nie jest żadnym wyznacznikiem, w gorącej dwudziestce połowa kawałków to jakiś kicz. Więc nie będę płakał jeśli Majkel z tej listy wyleci...gadanie, że ten kawałek pozwoli spojrzeć na naszego idola tym którzy dotąd nie zwracali na niego uwagi, uważam za trochę...niepoważne. The Girl Is Mine tego nie zrobi...nie przez Polskie Radio, być może gdyby powstał teledysk, miało by większą siłę przebicia...w naszym otoczeniu, bez naszej ingerencji. Mam nadzieję, że Thriller 25th Anniversary będzie u nas promowany z większą pompą (jeśli to co napisała M.Dż, o Dianie, no to taka promocja zwróci uwagę na naszego idola, a nie utrzymanie sie TGIM 2008 w "gorącej dwudziestce")