Czy zauważyliście, że największym kibicem i agitatorem do głosowania na "The Girl Is Mine" jest właśnie Puoteck? (powtarzając nieco za Maverick :D ) Przecież on żadnej innej piosenki nie komentuje tak, jak tej! (typu: może będzie na pierwszym, może jutro, kto wie, bla bla bla :D )
I co, i co, a pamiętacie jego pierwszy komentarz? "Tu mu coś odpada, tam mu coś odpada, a on dalej śpiewa!" Co za transformacja! Z prześmiewcy do głównego fana :D
zu pisze:Czy zauważyliście, że największym kibicem i agitatorem do głosowania na "The Girl Is Mine" jest właśnie Puoteck? (powtarzając nieco za Maverick :D ) Przecież on żadnej innej piosenki nie komentuje tak, jak tej! (typu: może będzie na pierwszym, może jutro, kto wie, bla bla bla :D )
Jasne ,że zauważyłam!!!I dzwonił do osób ,które głosowały na MJ i za każdym razem o tym wspomniał.Swoją drogą to chyba nie byli zagorzali fani Michaela bo głosowali też na inne utwory. A to świadczy o tym że i innym się podoba
Możemy przybić sobie pione Ale pamietajcie ,że apetyt rośnie w miare jedzenia I Michael ma być na 1!!!!
Spadł na 14...mówiłem...ta lista jest dziwna. Tu wszyscy skaczą co notowanie po 10 pozycji, to w góre, to w dół...w tym samym momencie kiedy zaczeło sie TGIM, nasz Adam Małysz pojawił się na belce startowej...myślałem, że to dobry znak. Do której to dodzwonił się Puoteck? :D, Dzięki za pozdrowienia dla całego forum. :D
Ostatnio zmieniony pt, 25 sty 2008, 17:46 przez Gość, łącznie zmieniany 3 razy.