Wywindujmy "The Girl Is Mine" na szczyt listy!!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
wiecie co sluchalam w zeszlym roku radia eski ale zaprzestalam, czemu?? bo MICHAEL JEST THE BEST!
ale chyba wroce z powrotem...
dla Jankiego (za czasow kiedy prowadzil jajecznice to tam spiewalam! , na jajca esa wyslalam a on do mnie dzwoni! )
Puotecka tez lubie ale najbardziej kocham Michela Jacksona
ale chyba wroce z powrotem...
dla Jankiego (za czasow kiedy prowadzil jajecznice to tam spiewalam! , na jajca esa wyslalam a on do mnie dzwoni! )
Puotecka tez lubie ale najbardziej kocham Michela Jacksona
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
pełna mobilizacja!
Michael musi być na 1 miejscu- pomóżmy mu logując się na stronę Radia Eski i głosując w Gorącej 20!
Dziś taki spadek z 8 miejsca na 17
Pokażmy że to Michael jest numerem 1!!!
Pozdrawiam i mam nadzieję że się dołączycie
Michael musi być na 1 miejscu- pomóżmy mu logując się na stronę Radia Eski i głosując w Gorącej 20!
Dziś taki spadek z 8 miejsca na 17
Pokażmy że to Michael jest numerem 1!!!
Pozdrawiam i mam nadzieję że się dołączycie
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
- Jacksomanka
- speechless26
WOW :)viva201 pisze:2 dzisiaj
Dzięki, zobaczyłam Twojego posta i trafiłam na końcówkę. Co mówił prezenter?
Jesteśmy coraz bliżej pierwszego miejsca!
Do trzech razy sztuka?
Ostatnio zmieniony wt, 29 sty 2008, 18:53 przez jolene_, łącznie zmieniany 1 raz.
ja też sie ciesze
jutro windujemy na 1!!!!
Michael Jackson- The Girl is Mine, she's mine...
jutro windujemy na 1!!!!
Michael Jackson- The Girl is Mine, she's mine...
- speechless26