Wywindujmy "The Girl Is Mine" na szczyt listy!!

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Hip hip! Gratulacje dla nas wszystkich - CHCĘ PIERWSZE!!!!
Awatar użytkownika
Małgosia

Post autor: Małgosia »

Nie no z Wanna be stain' somethin' to poczekajmy, trudno będzie utrzymać 2 piosenki na wysokim miejscu i przez to TGIM może wylecieć z całej listy, tak jak już wspomniała Speechless26 niech najpierw jedna piosenka wejdzie na 1sze, a potem się zastanowimy nad następnymi ;-) . Tak uważam
Watch and see how fun I'm gonna be
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Małgosia pisze:Nie no z Wanna be stain' somethin' to poczekajmy, trudno będzie utrzymać 2 piosenki na wysokim miejscu i przez to TGIM może wylecieć z całej listy, tak jak już wspomniała Speechless26 niech najpierw jedna piosenka wejdzie na 1sze, a potem się zastanowimy nad następnymi ;-) . Tak uważam
No co ty to nie ma znaczenia na ile piosenek głosujesz.Na jedna piosenke możesz oddac jeden głos ,ale mozesz zagłosować wiecej niż na jeden utwór dziennie.To nie zmniejsza szans utworów.
Jeśli oddasz 2 glosy na TGIM to i tak jest liczone jako 1 ale możesz oddać jeden głos na TGIM a drugi na WBSS i wtedy dwa te utwory mają po jednym głosie.
Ale racja doprowadźmy TGIM na 1 miejsce.Osiagniemy to i dodamy wtedy 2 utwór
Obrazek
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Maro pisze:Ej a możecie zaproponować Wanna Be Startin' Somethin' z Akonem?
A czy ten utwór miał już oficjalną premierę radiową? Rozgłośnie mogą go puszczać? Bo wydaje mi się że nie. Więc jak czegoś nie ma na Play Liście to chyba proponowanie tego utworu nie ma sensu moim skromnym zdaniem.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

THRILLER pisze:A czy ten utwór miał już oficjalną premierę radiową?
Tak leciał już w paru rozgłośniach.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

nie ukrywam, że fajnie byłoby usłyszeć w radiu WBSS,:)
ale moim skromnym zdaniem lepiej najpierw oczarować jak największą ilość osób TGIM :)
I'm so proud to say- I love You.
Canario

Post autor: Canario »

Moim nieskromnym zdaniem zgadzam sie ze narazie skupmy sie na TGIM a po oficjalnym ukazaniu sie T25 proponujmy WBSS.
Mandey

Post autor: Mandey »

veto!
nie oddam głosu na WBSS 2008!
ten kawałek brzmi jak....
AKON FEAT: MICHAEL JACKSON
bo wokalu Michael'a tam jak na lekarstwo...
już bardziej niech świat pozna...
"For All Time" :komp:
to tylko moje skromne zdanie ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Mandey pisze:veto!
nie oddam głosu na WBSS 2008!
ten kawałek brzmi jak....
AKON FEAT: MICHAEL JACKSON
bo wokalu Michael'a tam jak na lekarstwo...
już bardziej niech świat pozna...
"For All Time" :komp:
to tylko moje skromne zdanie ;-)
Jeśli mam być szczera podpisuje sie pod tym rękami i nogami :-)
Obrazek
Canario

Post autor: Canario »

Tak wszystko sie zgadza ale "For All Time" nie ma szans na liscie eski. Ta piosenke mozna zaproponowac do listy Marka Niedzwieckiego jak juz.
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

No to do Eski "Wanna Be Startin' Somethin' 2008", a do radia Złote Przeboje "For All Time" ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

hubertous pisze:No to do Eski "Wanna Be Startin' Somethin' 2008", a do radia Złote Przeboje "For All Time" ;-)
To wcale nie jest głupi pomysł!
Można pokombinować później, jak już opadną emocje w związku z TGIM 2008.
Warto dopasować się do profilu radia :party:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Maverick

Post autor: Maverick »

Powiem Wam coś. W propozycjach do listy przebojów w radiu Złote Przeboje znajduje się TGIM 2008. Jednakże, gdy kliknie się na odsłuch, odtwarza się 15-sekundowy fragment demo z 1981 r., utwór nr 3 na singlu. Napisałam do Pana Marka z pytaniem czy to przypadkiem nie pomyłka. Odpisał mi, że nie. Wybrał demo do odsłuchu, bo brzmi najbardziej "ludzko". To jego słowa. Dodał też, że jeśli utwór dojdzie do TOP 30, to prawdopodobnie będzie jednak grał wersję z willem.
Napisałam mu jeszcze maila zwrotnego, że w pełni popieram i gratuluję wyboru demo jako utworu promującego T25, tylko bardzo bym nie chciała, żeby ktokolwiek pomyślał, że z powstaniem tej wersji miał cokolwiek wspólnego will, a to właśnie sugeruje podpis "MJ feat. will.i.am".

Konkludując, "For All Time" wydaje się być w guście Pana Marka i można to podesłać, bo te remiksy chyba nie mogą liczyć na miłe słowo ze strony prowadzącego listę, co zmniejsza ich szansę na popularność wśród słuchaczy.

A w kwestii Eski, ja bym nie wprowadzała w ogóle WBSS dopóki TGIM będzie krążyła w TOP 10. Dopiero jak zauważymy, że jest się z nią coraz trudniej do czołówki dobić.
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

THRILLER pisze:Więc jak czegoś nie ma na Play Liście to chyba proponowanie tego utworu nie ma sensu moim skromnym zdaniem.
Popieram.
To, że utworu mozna posłuchać w internecie lub w zagranicznych stacjach radiowych to nie znaczy, że polskie rozgłośnie mogą WBSS puszczać na swojej antenie.
Skupmy się na razie na głosowaniu na TGIM.
Obrazek
lebelle

Post autor: lebelle »

Pan Marek NIedźwiedzki trochę sie zagalopował.

Umieszczam w propozycjach piosenkę BILLIE JEAN, a daję do odsłuchu hym polski śpiewany przez Edytę Górniak w Korei :)

Przepraszam, ale skoro tam widnieje napis TGIM with WILL.I.AM to jak można dać demo ???? Czy ktoś z Was pamięta aby jakiekolwiek demo piosenki jakiegokolwiek artysty (dobrze wiemy jak marnej jakości są to wersje robocze) odniosło sukces na liście ?? Bodaj, czy w ogóle jakieś demo na liście się pojawiło ??

Nie wiem czy to wybujałe ego pana M.N. ale bez przesady. TGIM 2008 to wersja szybsza i z WILL.I.AM. Jestem pewien, że w Radio Eska wersja demo nie byłaby notowania nawet w TOP 200000000.
ODPOWIEDZ