Wywindujmy "The Girl Is Mine" na szczyt listy!!

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

ten kawałek brzmi jak....
AKON FEAT: MICHAEL JACKSON
zgadzam się całkowicie. moim przeskromnym zdaniem ludzie ten kawałek będą kojarzyli bardziej z Akonem niż z Michaelem. poczekajmy.

Tak wszystko sie zgadza ale "For All Time" nie ma szans na liscie eski. Ta piosenke mozna zaproponowac do listy Marka Niedzwieckiego jak juz.
czy nie ma to do końca nie wiadomo...
chociaż fakt- oni prawdopodobnie wolą inne rytmy.

ale wydaje mi się, że do Pana Marka jak najbardziej :)
I'm so proud to say- I love You.
maryska17

Post autor: maryska17 »

Lista Eski się zmienia z dnia na dzień więc trzeba głosów więcej niż do tej pory ;-) . Ale dziś Michael będzie na pierwszym! i trzeba było by go utrzymać przez kilka tygodni, żeby nikt Michaela nie przegłosował.
A WBSS musi chwilę poczekać- też będzie pierwsze- ale po kolei.
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Canario

Post autor: Canario »

Znajac ta liste to dzis bedzie poza pierwsza 10, a jutro bedzie atakowal podium.
Maverick

Post autor: Maverick »

18 :diabel2:
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

No mozna sie było spodziewać, jutro więc na podium :D :D
:mj:
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Bardzo dziwna ta lista :-/
Obrazek
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

Megi1975 pisze:Bardzo dziwna ta lista :-/
Taaa. Zaczyna mnie już śmieszyć (: Albo z nią jest coś nie tak, albo z nami
[kiedy TGIM jest na podium- odpuszczamy sobie i sądzimy, że się utrzyma; a kiedy spada to zaczynamy się martwić i głosować.]

.
Awatar użytkownika
speechless26

Mistiness pisze:[kiedy TGIM jest na podium- odpuszczamy sobie i sądzimy, że się utrzyma; a kiedy spada to zaczynamy się martwić i głosować.]
no bo nie ma co się dać zwieść sukcesom ;)
codziennie trzeba głosować i już :) niech tylko kazdy tak mysli :)

najważniejsze jest to, że widać, iż TGIM się podoba. bo gdyby było inaczej to kawałek ten nie wspiął by się dwukrotnie na zaszczytne drugie miejsce ;)
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Ja codziennie głosuje, jeszcze mi się nie zdarzyło opuścić żadnego notowania.
Awatar użytkownika
Megi1975

J tez głosuje codziennie.I myśle ze jesli chodzi o fanów to jest to stałe grono głosujących tak samo.
Ta zmienność wyników to chyba zalezy od tego ile ogolnie osób głosowalo danego dnia ,albo od tego ile glosów od "obcych" dostał MJ ,albo to jakas manipulacja ,że tak skacze z góry na dół i to cyklicznie :-/
Obrazek
Awatar użytkownika
speechless26

zu pisze:a codziennie głosuje, jeszcze mi się nie zdarzyło opuścić żadnego notowania.
ja również :)

Megi1975 pisze:albo to jakas manipulacja ,że tak skacze z góry na dół i to cyklicznie
ja myślę, że nie ma żadnej manipulacji. po prostu "niefani" najprawdopodobniej nie angażują się aż tak bardzo.

możei to w sumie dobrze, że tak skacze ta cała lista , bo jest więcej emocji :smiech:
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Wynik nie jest zalezny od tego ilu z nas glosuje na MJa jedynie, ale rowniez - o ile nie przede wszystkim- od tego ile osób zaglosuje na innych wykonawcow. Jesli zagłosuje 100 fanów MJa, a na innych zaglosuje mniej niz 100 to MJ bedzie na pierwszym. Jesli te same 100 osób zagłosuje na MJa przy mocnym sprężeniu sie wielbicieli innych wykonawców - MJ spada. Prosta matematyka :)

...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

Zgadzam się w 100% :)
Czyżby to znaczyło, że co drugi dzień eska przeżywa oblężenie?
Mimo wszystko :wariat:
Awatar użytkownika
Megi1975

siadeh_ pisze:Wynik nie jest zalezny od tego ilu z nas glosuje na MJa jedynie, ale rowniez - o ile nie przede wszystkim- od tego ile osób zaglosuje na innych wykonawcow. Jesli zagłosuje 100 fanów MJa, a na innych zaglosuje mniej niz 100 to MJ bedzie na pierwszym. Jesli te same 100 osób zagłosuje na MJa przy mocnym sprężeniu sie wielbicieli innych wykonawców - MJ spada. Prosta matematyka :)

...pzdr
siadeh_
Jasne mi też tak sie wydawalo ale to by było tak że by jakiś czas był np w pierwszej 10 potem spadał i był tam troche, ale nie tak jeden w dzień w góre i a drugi w dół.Myślisz ,że ilość glosujacych w Esce aż tak drastycznie sie zmienia i to w powtarzającym sie cyklu.Moze to tylko przypadek ale rachunek prawdopodobieństwa jest inny.

pozdro.

PS.Chyba ,ze ogólna ilość osób glosujących w Esce nie jest duża a wtedy przesunięcia są znaczne przy niewielkiej rożnicy głosów :-/ Ale czy to by było tak cyklicznie ??:-/
Obrazek
Canario

Post autor: Canario »

Mnie ta lista eski juz irytuje. To poprostu wydaje sie niemozliwe zeby dzien po dniu i tak od 2 tygodni skakal na tej liscie po 10 i wiecej pozycji w gore i w dol.Dzis radio wlaczam po 18.00 bo chyba wiadomo ze bedzie w pierwszej 10 ;-)
ODPOWIEDZ