Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
maartynka pisze:ZARAZ SIE POZYGAM ZESZŁOROCZNYM SMALCEM !!! O BOZE !!!!!!!!!BOJE SIE !!!!!!!! NIECH MNIE KTOS PRZYTULI !!!!!!!! MICHAEL KOCHAM CIE !!!!!!
Spokojnie nie panikujmy. Ja jestem spokojna (chociaż trochę się denerwuję... nie tym, że mogą uznać go za winnego, tylko tym, że to WRESZCIE już). Jezzu a tak w ogóle to Michael pewnie nieźle się teraz trzęsie. W takich chwilach człowiekowi różne najczarniejsze i najdziwniejsze wizje do głowy przychodzą i przestaje się racjonalnie i trzeźwo myśleć. Ja idę po chusteczki, bo jak usłyszę ten werdykt, to wszelkie narastające od paru miesięcy napięcie we mnie pęknie, no i wtedy będzie
A mi sie dzis snilo ze Naszego MJ-a ukrzyzowano smutny sen oby sie nie sprawdzil.Ten sen to symbolika, symbolizuje ze oglosili go winnym a tak naprawde nie jest, tak samo bylo z Jezusem Mam nadzieje ze Sen sie nie sprawdzi.. i MJ nie pojdze do wiezienia ..
ale ... wlasnie to tak szybko jakby uznali go winnym i strasznie sie tego boje ze to moemy uslyszec .Ja mam swiadomosc ze on moze byc niewinny a to wszystko to niekiedy zla interpretacja jego zachowan i ze mozemyposlac niewinnego faceta za kraty na wiele lat.Poprostu mam pewne watpliwosci czy to zrobil a wtedy nie powinno tak sie stac
Ps z nerwto zre paluszki a wszystko we mnie az sie trzesie
Ostatnio zmieniony pn, 13 cze 2005, 22:07 przez Kermitek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka