Projekt o nowej płycie Thriller 25th
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Projekt o nowej płycie Thriller 25th
Witam, mam do zrobienia projek z angielskiego na temat nowej płyty Michaela Jacksona Thriller 25th, bardzo prosze o opis oczywiście w języku angielskim, zdjęcia też mile widziane.
Dziękuję i pozdrawiam.
Dziękuję i pozdrawiam.
Michael Jackson - KING OF POP
Michael Jackson żyje, zawsze będzie żyć w naszych sercach...
Re: Projekt o nowej płycie Thriller 25th
gregoryfx pisze:Witam, mam do zrobienia projek z angielskiego na temat nowej płyty Michaela Jacksona Thriller 25th, bardzo prosze o opis oczywiście w języku angielskim, zdjęcia też mile widziane.
Dziękuję i pozdrawiam.

PS.Przepraszam ,ale nie mogłam sie powstrzymać.

Ostatnio zmieniony śr, 20 lut 2008, 15:23 przez Megi1975, łącznie zmieniany 1 raz.
Z opisu to tylko chcodzi mi kilka zdań troszke o starej płycie Thriller ile sprzedał płyt wiecie oco chodzi oraz troszke o Thriller 25th a co nagorsze to ja mam na jutro dlatego pisze na forum, bardzo będę wdzieczny
Pozdrawiam i dziękuje.
Pozdrawiam i dziękuje.
Michael Jackson - KING OF POP
Człowieku, ale wszystko masz podane na tacy ; ) Odpowiedź na pytanie 'ile sprzedał płyt' znajdziesz tu bez problemu, włóż w to chociaż ciut wysiłku.
Polecam post Panka! [15 sierp '06]
Thrillergregoryfx pisze: troszke o starej płycie Thriller
Polecam post Panka! [15 sierp '06]
.
Szczerze nie rozumiem celowości tego postu.Megi1975 pisze:Buhahahaha Buhahahaha Buhahahaha Ale masz wymagania.
Gregoryfx - jak poprzednicy napisali - poczytaj trochę albo na tym forum, albo na Wikipedii, albo jeszcze gdzie indziej. Znajdź najistotniejsze informacje. Moim zdaniem, bardzo zabawny tekst o Thrillerze, przytoczyła wczoraj Maverick. Tutaj. Opcjonalnie - edytuj tekst do swojego poziomu, dodaj kilka innych informacji wedle uznania. W końcu to praca samodzielna.

Jeśli po angielsku to tutaj - http://en.wikipedia.org/wiki/Thriller_25 - masz wszystko jak na tacy.gregoryfx pisze:coś o nowej Thriller 25th oczywiście po angielsku