Najsłabsze Ogniwo
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
-
Pomysł na głosowanie dosyć ciekawy (taki łagodzący przerywnik), potem parę osób zadeklarowało, że nie głosuje bo to bez sensu, a teraz? Teraz to my po prostu jesteśmy monotematyczni! Już nie raz (jak tak sięgam dwieście-pare stron wstecz) MJówki okazały się zróżnicowane pod względem gustów muzycznych jak Silan pod względem zapachów i kolorów (taka kryptoreklama, a co! ), a w tej chwili taka zgodność.
Łącząca nas jednomyślność jest wręcz godna pozazdroszczenia!
Ciekawe czy utrzyma się do następnych głosowań?
Swoją drogą ciekawe jekie jeszcze asy w rękawie trzyma dla nas kaem.
Łącząca nas jednomyślność jest wręcz godna pozazdroszczenia!
Ciekawe czy utrzyma się do następnych głosowań?
Swoją drogą ciekawe jekie jeszcze asy w rękawie trzyma dla nas kaem.
Oddane głosy:
Number Ones- 15
Essential- 1
Number Ones najsłabszym ogniwem.
Runda 4- rozstrzygająca
The Essential Michael Jackson
The Ultimate Collection
Mój głos- The Ultimate Collection.
Bardzo trafnie uargumentował to Pank. Nie wiadomo, czy to propozycja dla fanów czy słuchaczy chcących mieć coś MJ na półce. Łączenie starych hitów z niepublikowanymi nagraniami w takiej ilości to nieporozumienie. Chyba że TUC potraktujemy jako DVD z koncertem z Bukaresztu, a reszta to wypasiony dodatek.
Mnie fana cieszy ładna książeczka, ale bonusy zgrałem na CD-R i z tego słucham, bo nie zdzierżę po raz setny Billie Jean, Beat It, Black Or White, etc.
The Essential nie jest doskonały- brakuje I'll Be There i Dancing Machine. Jednak dla nie- fana, a na takiego odbiorcę tego typu wydawnictwa są nakierowane, to według mnie najbardziej reprezentatywna kompilacja przebojów króla popu.
Number Ones- 15
Essential- 1
Number Ones najsłabszym ogniwem.
Runda 4- rozstrzygająca
The Essential Michael Jackson
The Ultimate Collection
Mój głos- The Ultimate Collection.
Bardzo trafnie uargumentował to Pank. Nie wiadomo, czy to propozycja dla fanów czy słuchaczy chcących mieć coś MJ na półce. Łączenie starych hitów z niepublikowanymi nagraniami w takiej ilości to nieporozumienie. Chyba że TUC potraktujemy jako DVD z koncertem z Bukaresztu, a reszta to wypasiony dodatek.
Mnie fana cieszy ładna książeczka, ale bonusy zgrałem na CD-R i z tego słucham, bo nie zdzierżę po raz setny Billie Jean, Beat It, Black Or White, etc.
The Essential nie jest doskonały- brakuje I'll Be There i Dancing Machine. Jednak dla nie- fana, a na takiego odbiorcę tego typu wydawnictwa są nakierowane, to według mnie najbardziej reprezentatywna kompilacja przebojów króla popu.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
- malakonserwa
-
-