zostal zabity sweterkami w romby z dekoltami w serek.
era Thrillera najbardziej aseksualna era.
nawet nie mam jak odratowac splamionego honoru tego watku...bo moje mjowe foty wessalo w nieskonczonosc swiatlowodow, procesorow i ukladow scalonych mojego dysku.
Kompletna stagnacja... Jeszcze trochę i trzeba będzie nałożyć obowiązki na MJ Perv Team - minimum 3 zdjęcia dziennie, odpowiednie zdjęcia, żadne sweterki
ale odrobina lateksu nigdy nie zaszkodzi
Invincible, czy ja dobrze widzę, że po zapowiedzi takiej jaką zrobiłaś dwie godziny temu, uraczyłaś nam badowym Michaelem w różowej koszuli i z misiem w żółtej czapeczce w garści? :)))))))))))))))))))
Maverick pisze:Invincible, czy ja dobrze widzę, że po zapowiedzi takiej jaką zrobiłaś dwie godziny temu, uraczyłaś nam badowym Michaelem w różowej koszuli i z misiem w żółtej czapeczce w garści? :)))))))))))))))))))
Wiedziałem że Perv Team czuwa,wyczułem i potwierdzam:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Maverick pisze:Invincible, czy ja dobrze widzę, że po zapowiedzi takiej jaką zrobiłaś dwie godziny temu, uraczyłaś nam badowym Michaelem w różowej koszuli i z misiem w żółtej czapeczce w garści? :)))))))))))))))))))
Na jednego działa spocona skóra, a na drugiego misio w garści.