Kartka na urodziny MJa [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Jacksomanka
Coś sobie teraz pomyślałam.(...) przyjdzie kilka milionow listow i Michael bedzie siedzial dniami i nocami czytajac je
Ilekroć jest jakaś "akcja" z wysyłaniem listów, kartek, czy paczek do Michaela... kończy się ona na gadaniu.
Wszyscy to podsumowują: MJ dostaje tyyyyyyyleeeeeeee listów z całego świata, iż nie warto mu nic wysyłać...
Jakby dalej debatować można dojść do ciekawych wniosków.
Skąd to przypuszczenie, że MJ dostaje DUŻO listów, skoro nikt mu NIC nie wysyła, myśląc że jest zasypywany pocztą i nie warto :P ?
W związku z tym niewykluczone jest, że ostatnią rzeczą jaką Michael otrzymał / pomijając oczywiście rodzinę i przyjaciół, którzy mają prawo pisać do niego bez pytania o zgodę... / była "walentynka" od T.Sneddona w 2003 roku :P
A mogło być tak pięknie... prawie wysłaliśmy mu odkurzacz :]
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
- BlackOrWhite
- BlackOrWhite
- BlackOrWhite
- Jacksomanka
- Jacksomanka
Jak wszyscy sie rwą. Kogo wybrać ?
Nie widzę chętnych, a stojąc i nic nie robiąc i tylko czekając nic nie zdziałamy. Zresztą ludzie też mają swoje zajęcia. Wiem że zależy niektórym na wysłaniu tego listu, kartki, czy czego innego. Ale czasem zdażają się ważniejsze sprawy.

Nie widzę chętnych, a stojąc i nic nie robiąc i tylko czekając nic nie zdziałamy. Zresztą ludzie też mają swoje zajęcia. Wiem że zależy niektórym na wysłaniu tego listu, kartki, czy czego innego. Ale czasem zdażają się ważniejsze sprawy.

Living in a rhythm where the minutes working overtime.