"You can dance"- akcenty Michael'owe
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Xcape, no tak mi się wydaje po prostu. Ania ubrała się najbardziej wyzywająco, jak tylko mogła. Dostrzegasz tę różnicę w wyglądzie Diany i Ani? Chodzi mi o naturalność i spontaniczność contra patrz-na-mnie-jeszcze-i-ślij-smsy. To nie było zjadliwe, to było moje spostrzeżenie, ja naprawdę wierzę w to, co napisałam. Ania dla mnie potrafiła jedynie tarzać się po ziemi, w skrócie. A w porównaniu z Natalią to po prostu wypadała blado, zeby nie powiedzieć: w ogóle jej nie było widać. Do Diany nie przyrównując.
Dla mnie tak samo, moim skormnym zdaniem to ona powinna już wylecieć w poprzednim odcinku zamiast Natalii.. No, ale cóż..Fanka MJ pisze:Anka tanczy nie podoba mi sie...dla mnie jest nijaka, mdła i jakaś taka za slodka, bez charakteru.

Nie mówie, ze tanczy źle bo jej technika jest bardzo dobra, ale czegos mi w niej brakuje.. A jak wiadomo nie liczy sie sam taniec tylko jeszcze osobowość

I miała ułatwione zadanie tańcząc cały czas jazz :P

To jest bardzo mozliwe hehehFanka MJ pisze: Jak spotka MJ to Mu o nas powie i my wtedy tez Go spotkamy :D I bedzie fajnie :D

Oj życzę jej z całego serca tego by spotkała naszego Idola :) :)
I co jeszcze myślę - po odpadnięciu Diany ojj ogladalnośc im spadnie

Ostatnio zmieniony śr, 21 lis 2007, 23:34 przez Aga_88, łącznie zmieniany 2 razy.
- Erna Shorter
- Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
No cóż… myślę, że dla nas wszystkich jest szokiem to, że odpadła właśnie Diana.
Wierzyłam w nią do samego końca.
Mimo wszystko muszę przyznać, że odpadła w naprawdę wielkim stylu.
To „Billie Jean” na końcu było uwieńczeniem jej kariery w tym programie. Była jak zwykle rewelacyjna.
Wierzę, że jeszcze nie raz się z nią spotkamy. Ten program pomógł się jej wybić i teraz na pewno jeszcze nie raz nas czymś zaskoczy.
Taka osoba, pełna energii i jak najbardziej szczera w tym co robi odniesie ogromny sukces.
Dlatego nie smutajcie się to dopiero początek.
The QUEEN will be back. Aooow!
Diana dziękuję Ci za wszystko!!! Uwielbiam Cię i wierzę w Ciebie!
Jesteś rewelacyjną tancerką, tchnęlaś w nas nadzieję i siłę, i na pewno przekonałaś wiele osób,że Michael Jackson jest prawdziwym krolem muzyki pop.
Patrząc na to, jak wielką fanką jesteś, nie można mieć wątpliwości.
Cieszę się,że twórcy programu wykorzystali „Jam” i „You are not alone” w dzisiejszym odcinku.
M.Dż.* świetna wypowiedź!

Mimo wszystko muszę przyznać, że odpadła w naprawdę wielkim stylu.
To „Billie Jean” na końcu było uwieńczeniem jej kariery w tym programie. Była jak zwykle rewelacyjna.
Wierzę, że jeszcze nie raz się z nią spotkamy. Ten program pomógł się jej wybić i teraz na pewno jeszcze nie raz nas czymś zaskoczy.

Taka osoba, pełna energii i jak najbardziej szczera w tym co robi odniesie ogromny sukces.

Dlatego nie smutajcie się to dopiero początek.

The QUEEN will be back. Aooow!

Diana dziękuję Ci za wszystko!!! Uwielbiam Cię i wierzę w Ciebie!
Jesteś rewelacyjną tancerką, tchnęlaś w nas nadzieję i siłę, i na pewno przekonałaś wiele osób,że Michael Jackson jest prawdziwym krolem muzyki pop.
Patrząc na to, jak wielką fanką jesteś, nie można mieć wątpliwości.
Cieszę się,że twórcy programu wykorzystali „Jam” i „You are not alone” w dzisiejszym odcinku.

M.Dż.* świetna wypowiedź!

No cóz, każdy moze miec swoje zdanie. Ja czuje tak jak napisałam..Poprostu to mi sie nie podoba, moze to nie moj styl, nie moj typ osobowosci, ta Ania, nie wiem jak to ując słowami. Na pewno jest przemiłą, dobra dziewczyną i to bylo widac..widac jak polubila Diane. Jednak cos mnie w niej drażni. Moze miedzy innymi brakuje mi u niej takiego "pazura", jakiego ma Diana i Natalia. Sama nie wiem...
W kazdym badz razie gratuluje reszcie finału.
W kazdym badz razie gratuluje reszcie finału.

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
I'm believer ...:)
http://momupload.com/files/59759/file1x ... _Jean.html
Diana i jej Billie Jean...odtworzyć można to VLC Media Playerem.
Jeszcze to do mnie nie dociera, że odpadła...ale jak dla nas wszystkich...tylko ona tak naprawde jest gwiazdą. Billie Jean było boskie...no normalnie jak Augustin powiedział że odpada Diana...to mi autentycznie łezka w oku sie pojawiła (btw. jak zwykle Piróg dał pokaz...żenua...na taczke z nim). Jak już kiedys wspomniałem ja Diane kocham i wierze, że to początek jej wielkiej kariery. Z całego serca ci życze, żebyś się z Majkelem mogła spotkać...do konca nie wiem co znaczylo to zdanie, że jedziesz do Majkela teraz (hmm, może chodziło o dom..w końcu tam jest go pełno :P, a może po prostu wybierasz sie na wycieczeke po Neverlandzie...któż to wie).
Diana i jej Billie Jean...odtworzyć można to VLC Media Playerem.
Jeszcze to do mnie nie dociera, że odpadła...ale jak dla nas wszystkich...tylko ona tak naprawde jest gwiazdą. Billie Jean było boskie...no normalnie jak Augustin powiedział że odpada Diana...to mi autentycznie łezka w oku sie pojawiła (btw. jak zwykle Piróg dał pokaz...żenua...na taczke z nim). Jak już kiedys wspomniałem ja Diane kocham i wierze, że to początek jej wielkiej kariery. Z całego serca ci życze, żebyś się z Majkelem mogła spotkać...do konca nie wiem co znaczylo to zdanie, że jedziesz do Majkela teraz (hmm, może chodziło o dom..w końcu tam jest go pełno :P, a może po prostu wybierasz sie na wycieczeke po Neverlandzie...któż to wie).
Szkoda:/ wysłałam kilka smsów (rodzince powiedziałam, że przypadkiem tyle ich wysłałam, ale Ciiiiiii:P troche kasy na to poszło:P) no i miałam nadzieje, że zobacze Dianę w finale:> ale trudno...rzeczywistość jest inna... Diana odpadła, ale założę się ... że jeszcze o niej usłyszymy :) Sama nam to zasugerowała :P
To właśnie dzięki niej zaczełam ogladać ten program :P bo oczywiście nigdy nie miałam na to czasu, ale w mojej rodzince było coraz wiecej o niej słychać (nie mówie tu tylko o Ernie:P) no i jak raz sie skusiłam:P to już po moich zajęciach (bollywood dance:P)co środę czekałam na You Can Dance:)
Ale również gratuluje finału :)
Diana Jestes THE BEST :)
To właśnie dzięki niej zaczełam ogladać ten program :P bo oczywiście nigdy nie miałam na to czasu, ale w mojej rodzince było coraz wiecej o niej słychać (nie mówie tu tylko o Ernie:P) no i jak raz sie skusiłam:P to już po moich zajęciach (bollywood dance:P)co środę czekałam na You Can Dance:)
wiesz ... mam to samo odczucie :/Fanka MJ pisze:Jednak cos mnie w niej drażni
Ale również gratuluje finału :)
Diana Jestes THE BEST :)
tere dil mein meri saanson ko panah mil jaaye Tere ishq mein meri jaan fanaa ho jaye//Preetam// bollywoodzka fanka KRóLA!
dopiero to wszystko obejrzę, bo dziś nie mogłem. Może dobrze, bo na żywo dużo gorzej zniósłbym odpadnięcie Diany. Przynajmniej nie rozbiję z niedowierzania szczęki o podłogę i nie wyrzucę telewizora przez okno w nagłym akcie protestu/rozpaczy :] Cieszę się, że Diana doszła tak wysoko. Naprawdę dało się ją lubić i dzięki temu zainteresowała wiele osób Michaelem. Cieszę się, że przyszła do nas :) Cieszę się, że zdążyła zatańczyć Billie Jean. Lady Di, gratuluję i dziękuję! Życzę jeszcze większych sukcesów :)
- majkelzawszespoko
ja nie miałam ochoty bo:dlaczego mam sedzieć przed tv do późnej nocy zamiast poklikać na kompie z fajnymi ludźmi i oglądać beznadziejny program,w którym jeden facet się rzuca jakby miał coś z głową a jakis tam juror uważa sie za upoważnionego do obrażania innych?ale raz sie przełamałam i obejrzałam no i jak zobaczyłam Diane to sobie myślę: no muszę oglądać tylko dla niej bo jest super, i w ogóle extra,no a teraz już mnie nic z tym programem nie łączy,moja jedyna faworytka odpadła przez głupie układy i daremne wypowiedzi piEróga który myśli,że przez to zabłyśnie.żal mi go,Boże co człowiek jest gotowy zrobić i powiedzieć żeby tylko ktoś zwrócił na niego uwagę,ja raczej wolałabym na jego miejscu być nie zauważona, niż zachowywać sie tak chamsko i poniżająco dla innych osób żeby tylko zabłysnąć na kilka tygodni,w trakcie których poleci ten program.teraz to już nie jest największe show taneczne,dla mnie to już jest żenada układów między ludźmi.Może mi ktoś wyjaśni dlaczego pozostał ten co sie tak rzucał? /nawet nie wiem jak sie nazywał/dlaczego on został a Diana,która wkłada całą siebie w to co robi wyleciała oczywiście z chamską wstawką szacownego pana piEróga? przynajmniej wtedy mógł okazać trochę ogłady i kultury,której teraz już wiem na 100% niestety nie ma.Preetam pisze:To właśnie dzięki niej zaczełam ogladać ten program :P bo oczywiście nigdy nie miałam na to czasu
PANIE PIRóGU PRZYDAłABY SIę LEKCJA SAVOIR VIVRE na pewno stać PANA na to
No i to, co najgorsze- za nami
Całe dnie harówek, nerwów, tańczenia na zawołanie....
To był wyjątkowo trudny czas dla Diany i powiem szczerze.... cieszę się, że się skończył.
Z jednej strony szkoda, bo wygrywając konkurs miałaby bilet do Stanów podany na złotej tacy, ale tak naprawdę Diana wygrała o wiele więcej niż nam się wszystkim wydaje.
Jeszcze kilka "przymusowych" choreografii i wywiadów i Diana będzie mogła skoczyć z trampoliny, na której się teraz znajduje, prosto do Neverland
Teraz nadszedł czas promocji, do której TVN będzie chciał wykorzystać jej twarz, bo to się im najzwyczajniej opłaca- wyrazista, pełna emocji, skromności i pasji- to świetny produkt.
I choć barbarzyństwem może wydawać się traktowanie kogoś niczym rzeczony "produkt", to jednak jest to nieuniknione, żeby spełnić marzenia.
Diana już wygrała.
Pokochali ją ludzie wszelkiej maści.
Widziałam szarżę zawiedzonych wczoraj dzieciaków, które nie potrafiły ukryć łez. Widziałam smutek Chris'a de la Peńa, widziałam zawód na twarzy reżysera programu.
Te emocje to ciężka praca Diany - to coś, na co ona sama sobie zapracowała.
I można pomyśleć, że wystarczyło być sobą, żeby to zdobyć.
"Wystarczyło"- jak prosto brzmi, jak trudno wykonać....
Diana tłamszona przez wielu, wysłuchująca obelg, krytyki jej samej i Michael'a, pod wpływem nacisków, żeby "w końcu przestała tańczyć Jackson'a", trwała wiernie przy tym, co podpowiadało jej serce.
I to spowodowało, że odpadła z konkursu.
Ale to samo spowodowało też, że rzesze ludzi ją kochają.
Kochają do tego stopnia, że wczoraj, pewien Ktoś, "dwa Anioły", jak to nazwała Diana, postanowiły, że dostanie od nich bilet na Broadway
Diano, jestem z Ciebie dumna
Jesteś przecudownym człowiekiem i wybitnym artystą.
Dziękuję za Twoje poświęcenia, za Twoje łzy, za Twój uśmiech, za wszystko, co nam bezinteresownie oddałaś w ciągu tych ostatnich tygodni.
Teraz czas pomyśleć o sobie i swoich marzeniach

Całe dnie harówek, nerwów, tańczenia na zawołanie....
To był wyjątkowo trudny czas dla Diany i powiem szczerze.... cieszę się, że się skończył.
Z jednej strony szkoda, bo wygrywając konkurs miałaby bilet do Stanów podany na złotej tacy, ale tak naprawdę Diana wygrała o wiele więcej niż nam się wszystkim wydaje.
Jeszcze kilka "przymusowych" choreografii i wywiadów i Diana będzie mogła skoczyć z trampoliny, na której się teraz znajduje, prosto do Neverland

Teraz nadszedł czas promocji, do której TVN będzie chciał wykorzystać jej twarz, bo to się im najzwyczajniej opłaca- wyrazista, pełna emocji, skromności i pasji- to świetny produkt.
I choć barbarzyństwem może wydawać się traktowanie kogoś niczym rzeczony "produkt", to jednak jest to nieuniknione, żeby spełnić marzenia.
Diana już wygrała.
Pokochali ją ludzie wszelkiej maści.
Widziałam szarżę zawiedzonych wczoraj dzieciaków, które nie potrafiły ukryć łez. Widziałam smutek Chris'a de la Peńa, widziałam zawód na twarzy reżysera programu.
Te emocje to ciężka praca Diany - to coś, na co ona sama sobie zapracowała.
I można pomyśleć, że wystarczyło być sobą, żeby to zdobyć.
"Wystarczyło"- jak prosto brzmi, jak trudno wykonać....
Diana tłamszona przez wielu, wysłuchująca obelg, krytyki jej samej i Michael'a, pod wpływem nacisków, żeby "w końcu przestała tańczyć Jackson'a", trwała wiernie przy tym, co podpowiadało jej serce.
I to spowodowało, że odpadła z konkursu.
Ale to samo spowodowało też, że rzesze ludzi ją kochają.
Kochają do tego stopnia, że wczoraj, pewien Ktoś, "dwa Anioły", jak to nazwała Diana, postanowiły, że dostanie od nich bilet na Broadway

Diano, jestem z Ciebie dumna

Jesteś przecudownym człowiekiem i wybitnym artystą.
Dziękuję za Twoje poświęcenia, za Twoje łzy, za Twój uśmiech, za wszystko, co nam bezinteresownie oddałaś w ciągu tych ostatnich tygodni.
Teraz czas pomyśleć o sobie i swoich marzeniach

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Diana jest super wielka szkoda że odpadła.jej solówki były fenomenalne zwłaszcza półfinałowy billie jean!you can dance straciło swój diamencik:/ona była najciekawsza w tym programie.teraz to już mi wisi jak się sprawy dalej potoczą!super że do końca trzymała się przy swoim michaelowym stylu bo w tym co robi jest naprawde genialna i widać że to kocha!:)mam nadzieję że jeszcze spełni swoje marzenia:) ale czy ktoś mi może powiedzieć co znaczyły słowa:że ona teraz jedzie do Michaela?????ja też chcę!!!!:)
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
"We CAN fly, you know. We just don't know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground"
Diana na broadway!!!
słyszeliście co DIANA powiedziała dziś w dzień dobry tvn??? że dostała od dwóch aniołów (jak ich nazwała) bilet do Stanów i na broadway!!!!podobno byli nią tak zafascynowani, że zrobili jej niespodziankę!musi tylko załatwić wizę i świat stoi otworem!hurra!!!!!ale się cieszę!!!pozdrawiam anioły!!!!!!!!:* zasłużyła sobie na to!!!Diana podbije i zmajkelizuje broadwayowską scenę:P<jupi>
"If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make a change"
Diana jest najlepsza! Po prostu jest niepowtarzalna w tym co robi!I aż przykro się słucha słów takiego Pieroga(zaczne wysyłać sms-y na tego dżekSZona
pajac!)on sie uparł i tyle..Nie ma na takie zachowanie innego wytłumaczenia.
A o Ani nic mowić nie bede bo to co ona robi jest przykre
..
Diana jesteśmy z toba 
Powodzenia!

A o Ani nic mowić nie bede bo to co ona robi jest przykre

zu pisze:potrafiła jedynie tarzać się po ziemi
M.Dż.* pisze:ale tak naprawdę Diana wygrała o wiele więcej niż nam się wszystkim wydaje.

Powodzenia!
[*]
MJ <33
MJ <33