Janet Jackson
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia
-
....
bez komentarza. Janet się kończą pomysły... HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!
Discipline to najlepsza płyta od czasów The Velvet Rope. pomysły są.
domyślam się, że jakby poszła w ślady Madonny i współpracowała z Timbalandem i nagrała coś z Justinem (na nim się już zawiodła) to by każdy był zadowolony. Żal mi Timbo. koniec lat 90tych to jego świetność.. a teraz.. cóż.
Discipline to numer 1 :D
bez komentarza. Janet się kończą pomysły... HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!
Discipline to najlepsza płyta od czasów The Velvet Rope. pomysły są.
domyślam się, że jakby poszła w ślady Madonny i współpracowała z Timbalandem i nagrała coś z Justinem (na nim się już zawiodła) to by każdy był zadowolony. Żal mi Timbo. koniec lat 90tych to jego świetność.. a teraz.. cóż.
Discipline to numer 1 :D
Don't Tell Me You Agree With Me
When I Saw You Kickin' Dirt In My Eye
When I Saw You Kickin' Dirt In My Eye
Janet w moim odbiorze nagrała słabą płytę i to po raz kolejny. Ale może to okazja, by sobie przypomnieć jej poprzednie rzeczy. Ma bogatą dyskografię i jest w niej czego szukać. Od Control począwszy, poprzez RN1814, janet, The Velvet Rope do All For You. Może jeszcze Damita Jo. To rewelacyjne krążki, ze świetnymi utworami, osadzonymi w kulturze soul/ funk. Janet przez lata muzycznie była bardziej "czarna" od Michaela i to się jej chwali.
Można sporo poczytać o samej muzyce Janet na wikipedii.
http://en.wikipedia.org/wiki/Janet_Jackson_discography
Wystarczy poklikać na poszczególne tytuły, by przejść na strony dot. poszczególnych krążków.
Serwis bardzo się rozbudował ostatnio i myślę warto poczytać o poszczególnych krążkach, by zrozumieć kontekst czasów, w których płyty powstawały. To ważne, bo Janet wtedy miała coś do powiedzenia. Fajnie, jakby wywiązała się tu dyskusja na temat tamtej muzyki.
Można sporo poczytać o samej muzyce Janet na wikipedii.
http://en.wikipedia.org/wiki/Janet_Jackson_discography
Wystarczy poklikać na poszczególne tytuły, by przejść na strony dot. poszczególnych krążków.
Serwis bardzo się rozbudował ostatnio i myślę warto poczytać o poszczególnych krążkach, by zrozumieć kontekst czasów, w których płyty powstawały. To ważne, bo Janet wtedy miała coś do powiedzenia. Fajnie, jakby wywiązała się tu dyskusja na temat tamtej muzyki.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
w tą sobote na TVN o godz. 21,40 leci "Gruby i chudszy2" z Janet w roli głównej.
Profesor Sherman Klump zamierza się ożenić. Cała rodzina Klumpów jest z tej decyzji bardzo zadowolona. Mama uważa, że to cudownie, tata miewa mniej złych humorów, babcia jest zadowolona, że jej wnuk będzie wkrótce doświadczał przyjemności z intymnych kontaktów a Ernie Junior nie może się doczekać weselnej uczty. Buddy Love natomiast... Buddy Love to całkiem inna sprawa. Zakochany Sherman myślał, że nigdy już nie zobaczy swojego alter ego i robi wszystko, co może, aby utrzymać go w swojej podświadomości. Jest jednak bardzo przerażony kiedy ten materializuje się poza jego postacią, zaczyna żyć własnym życiem i zagraża jego planom poślubienia Denise Gaines.

Profesor Sherman Klump zamierza się ożenić. Cała rodzina Klumpów jest z tej decyzji bardzo zadowolona. Mama uważa, że to cudownie, tata miewa mniej złych humorów, babcia jest zadowolona, że jej wnuk będzie wkrótce doświadczał przyjemności z intymnych kontaktów a Ernie Junior nie może się doczekać weselnej uczty. Buddy Love natomiast... Buddy Love to całkiem inna sprawa. Zakochany Sherman myślał, że nigdy już nie zobaczy swojego alter ego i robi wszystko, co może, aby utrzymać go w swojej podświadomości. Jest jednak bardzo przerażony kiedy ten materializuje się poza jego postacią, zaczyna żyć własnym życiem i zagraża jego planom poślubienia Denise Gaines.

Tylko przypomnę, że ten film był promowany uroczym teledyskiem (a może bardziej uśmiechem) Janet. :)viva201 pisze:"Gruby i chudszy2" z Janet w roli głównej.
-> Janet Jackson - Doesn't really matter
Sympatyczna nutka. ;)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
-
Świetnie
Akurat kiedy ja czekam cały tydzień na film z Janet, nastawiam się psychicznie na miły wieczór oglądając Eddy'ego Murphy'ego robiącego z siebie idiotę, mój tata wymyślił sobie że on ogląda Jamesa Bonda i koniec dyskusji
Też mi rewelacja, w tym filmie zawsze czarny charakter przegrywa, zawsze Bond 1000000000 razy cudem unika śmierci i zawsze ratuje jakąś seksbombę po czym lądują razem w łóżku a wspólnik tego zabitego czarnego charaktera albo okazuje się być facetem tej seksbomby albo zabija ją w tym łóżku pakując jej kulkę w łeb albo malując złotą farbą 

[*]
- Jacksomanka