"You can dance"- akcenty Michael'owe

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

DooDoo

Post autor: DooDoo »

Wszystkie filmiki można obejrzeć na http://youcandance.onet.pl
Nie mogę znaleźć tylko tego pożegnalnego... :surrender:
Awatar użytkownika
_Mania_

Post autor: _Mania_ »

bo pożegnalnego niestety nie ma na stronie :(
Obrazek
Paolka

Re: Sasza

Post autor: Paolka »

Sasza pisze:Chcialabym Wam bardzo podziekowac, jestescie naprawde cudowni! Niestety jest bardzo malo czasu, wiec nie mam kiedy odwiedzac Waszej strony... ciesze sie ze teraz znalazlam chwilke!

W tym momencie chce WAS przeprosic.... nie zatancze w srode solo do Billie Jean... :surrender: zawsze staram sie aby moje uklady solowe przedstawialy to co czuje, a jesli chodzi o pokaz Michaela to musi byc to idealne!
Niestety mialam takiego pecha ze przeczytalam i uslyszalam kilka zlosliwych uwag na moj temat...i ze niby ciagle pokazuje MJ...(nawet tu, niektorzy fani MJ sa takiego zdania...) strasznie mi przykro z tego powodu- nie chcialam Was zawiesc....
na zapierajacy dech w piersi wystep potrzebuje wiecej czasu, gdybym zatanczyla To teraz....byloby nie takie jak sobie wyobrazilam!

Jeszcze raz przepraszam...
ps.do Beat it nie mial byc 'Michaelowy uklad"...tanczylam do tego bo po prostu kocham Te muzyke...

DZIEKUJE za WSPARCIE!!!!!!!!!! :mj: :surrender: :surrender:
Diana! Jak dla mnie zawsze będziesz wygrana!! Mimo że "You can dance" wygrał Gleba!! <3 To, że ktoś uważa że tańczysz tak jak Jackson, jak dla mnie jest pozytywne!! Nie każdy umie tak tańczyć jak On! A poza tym ty masz swój wyjątkowy STYL! I za to Cie uwielbiam!! :calus: :-) ;-)
:*
Awatar użytkownika
Agaa

Post autor: Agaa »

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Gleba wygrał :D jestem szczęśliwa :D
♥ MJ
Obrazek
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

No, tak z tej 3 jemu najbardziej sie należało ;-) ;-)
:dance:
Heh wiecie, jak dziś Anka zatańczyła po raz 5 czy 6 Jazz to sie uśmiałam :P
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Aga_88 pisze:No, tak z tej 3 jemu najbardziej sie należało
Dancing
heh jak ustawili taktez sie stało. Najpierw wywalili Natalię, aby ludziom gorcz przeszła, potem Diana, aby w Finał był jasny, i bezwzględny, aby nikomu nie było żal. Nieźle to rozegrali.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Mike pisze:heh jak ustawili taktez sie stało. Najpierw wywalili Natalię, aby ludziom gorcz przeszła, potem Diana, aby w Finał był jasny, i bezwzględny, aby nikomu nie było żal. Nieźle to rozegrali.
Mike, jeszcze raz zasiejesz swój ferment, jak babcię w kapciach, że dam Ci ostrzeżenie :war:
Jeśli masz dowody na fałszowanie wyników, zgłoś nadużycie odpowiednim organom.
Jesli nie to.....

Co do Gleby....
Mi było dzisiaj wszystko jedno, kto wygra, skoro Diana nie mogła.
Fakt, że Gleba pokazał najlepszą dzisiaj według mnie solówkę (w końcu!).
Chociaż patrząc na cały program od początku uważam, że wybierając z TEJ trójki, powinna wygrać Ania.
Ale niech Glebie na zdrowie ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

M.Dż.* pisze:Mike, jeszcze raz zasiejesz swój ferment, jak babcię w kapciach, że dam Ci ostrzeżenie Bojowy -wojna
Jeśli masz dowody na fałszowanie wyników, zgłoś nadużycie odpowiednim organom.
Jesli nie to.....
Nazywaj to jak chcesz ferment nie ferment, YCD było ustawione i nie ma, co do tego wątpliwości.(Co do ostrzeżenia, to, jeśli mi dasz, to świadczyłoby to tylko o tym, że Ty twierdzisz inaczej a tak postępować nie wolno.

Mówisz, czy mam dowody? Sami je pokazali, tylko w taki sposób nie winny, ale jak by tak prześledzić wszystkie odcinki, to można zobaczyć, od kiedy pokazywali, kto jest ustawiony na wygraną. M.Dż.* Nie mów mi teraz, że wszystko jest Ok., bo teraz to mnie nie przekona nawet sam Dyrektor TVN'u. Z resztą, Ci, co tworzą program, nigdy nie się przyznają,(po co im skandal?). Nawet mnie nie próbuj przekonać. I wiesz, nie będę tego nikomu zgłaszał, bo bym przegrał, nie jestem tak naiwny, aby pomyśleć, że mogliby mi uwierzyć, i w dowody, jakie sam TVN pokazał, w taki sposób, że nie wszyscy się zorientują. Po za tym, za dużo ludzi za tym stoi,a mnie by sie jeszcze za to oberwało. Tego się nie rozstrzyga w taki sposób M.Dż.*, Takie rzeczy się same rozwiązują po długich terminach(Chyba sama wiesz jak takie rzeczy działają). Tak samo jak to było z Big Brother'em, po 2 czy 3 latach, wszyła prawda na jeden temat(nie mówię, o wygranej Janusza):P

A teraz bardziej na temat: Gleba, pokazał NIC nowego, solówka jak dla mnie była zwykła nic niewnosząca nowego, i wcale niekusząca do zagłosowania na niego. Dla Gleby Broadway, to za dużo, inni jak Natalia, Diana i inni, zasługiwali na tą nagrodę, ale nie on. Zdecydowanie jestem zdania M.Dż*, powinna wygrać Ania z tej 3-jki. Tak czy siak, Maciek jedzie z Dianą na Broadway:)
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Agaa

Post autor: Agaa »

Mike pisze:A teraz bardziej na temat: Gleba, pokazał NIC nowego, solówka jak dla mnie była zwykła nic niewnosząca nowego, i wcale niekusząca do zagłosowania na niego.
hmmmm,rzecz jasna o gustach sie nie dyskutuje,ale troche mike opowiadasz glupoty,glownie dlatego,ze gleba 1)swietnie sprawdzil sie we wszystkich stylach 2)Jego solowka to genialny pokaz tanca wspolczesnego, ona ma swietne klasyczne podstawy. kazda jego solowka byla kapitalna i w kazdym szczegole dopracowana. Wiem,ze ludzie chca ogladac show,a nie dobry taniec,ale coz poradze...gdybym miala wybrac najlepsza solówkę z tych trzech zdecydowanie powiedzialabym GLEBA.
Dla Gleby Broadway, to za dużo, inni jak Natalia, Diana i inni, zasługiwali na tą nagrodę, ale nie on. Zdecydowanie jestem zdania M.Dż*, powinna wygrać Ania z tej 3-jki. Tak czy siak, Maciek jedzie z Dianą na Broadway:)
Owszem,ale Natalia odpadla.Ania na Broadway?Przykro mi,ale tancerka mowiąca,że szpagat jest najlepszym sposobem na efektowny występ nie wiem czy zasluguje na taka nobilitację.Ciągle losowała Jazz,raz zatanczyla koszmarnie disco i hip hop.Nie wiem,czy komus takiem nalezy się Broadway.

Poza tym Twoja teorie obala to,ze na wielu portalach internetowych byly sondy,kto powinienn wygrać i niestety prowadzil w tych sondach gleba.
Ja tez moge powiedziec,kiedy zostala 4 finalistow,ze cos jest ustawione,bo szansa tego,ze ta osoba wygra jest duza.
♥ MJ
Obrazek
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Skąd: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Gleba jest ZAGLEBISTY... hihi

Post autor: Erna Shorter »

Jeśli chodzi o mnie, to miałam w programie dwóch faworytów.
Absolutnym nr 1 była oczywiście Sasza, a jeśli chodzi o męską część uczestników to zdecydowanie kibicowałam Glebie. ;-)

Sasza była dla mnie genialna od samego początku. Trzymałam za nią kciuki przez cały czas, jeśli chodzi o Glebę, to było troszkę inaczej. Na początku przerażały mnie te jego pady, stawanie na głowie itp. Kiedy na to patrzyłam wszystko mnie bolało... :wariat: hehe
Jednak, kiedy zaczął się program na żywo, zrezygnował częściowo z tych elementów i pokazał, że jest dobry nie tylko w tym. Sprawdza się niemalże w każdym stylu i do tego, to najbardziej energiczny facet z całej grupy i... kocham jego solówki.;-)

Uważam, że zarówno Maciek jak i Diana są zwycięzcami, bo przecież oboje jadą na Broadway!!! Ich wspólnie występy należały do najlepszych i bardzo się cieszę, że znów się spotkają. :-)

Zwycięzca!!! :dance:

"MACIEJ FLOREK, KTÓREMU JURORZY NADALI PRZYDOMEK „GLEBA”, ZOSTAŁ ZWYCIĘZCĄ PIERWSZEJ POLSKIEJ EDYCJI PROGRAMU „YOU CAN DANCE: PO PROSTU TAŃCZ!”. O WYGRANEJ ZADECYDOWAŁY GŁOSY WIDZÓW.

Obrazek

- Bardzo wszystkim dziękuję. Rodzinie, choreografom, uczestnikom, wszystkim. Bardzo wam dziękuję – mówił po ogłoszeniu wyników wzruszony Maciek. Główną nagrodą programu „You Can Dance: Po Prostu Tańcz” jest trzymiesięczne stypendium w prestiżowej szkole tańca Broadway Dance Centre oraz 100 tysięcy złotych.

- Wróć do nas i pokaż czego się nauczyłeś – powiedział przewodniczący jury Agustin Egurrola wręczając Maćkowi „bilet” do USA."

www.youcandance.onet.pl

Bardzo sie cieszę,że wygrał!!! ;-)

Jeszcze coś o Dianie:

"KONIEC "JACKSONA W SPÓDNICY"

STAŁO SIĘ! MAMY JUŻ FINALISTÓW PIERWSZEJ EDYCJI PROGRAMU "YOU CAN DANCE - PO PROSTU TAŃCZ!". WŚRÓD NICH NIE BĘDZIE DIANY "SASZY", KTÓREJ OD DŁUŻSZEGO CZASU ZARZUCANO ZBYT MAŁĄ WSZECHSTRONNOŚĆ W TAŃCU.

Obrazek

Czyżby rzeczywiście legendarny, charakterystyczny styl a'la Jackson, który Diana prezentowała w solówkach zaważył na jej przegranej? Wszyscy pamiętają ją przecież z doskonałych występów z Maćkiem "Glebą" w gorących, latynoskich rytmach oraz ekspresywnym tańcu współczesnym. Czego więc zabrakło Dianie w półfinale? Na to pytanie mogą nam odpowiedzieć chyba tylko głosujący widzowie.

Tuż przed ogłoszeniem wyników wiadomo było, że z programu odpadnie dziewczyna. Ania "Bosa" i Diana "Sasza" - stały na scenie nieruchome w oczekiwaniu na ogłoszenie wyników głosowania widzów. Agustin Egurrola powiedział "Saszy", że jej solówki są powalające, perfekcyjne i widowiskowe, ale żałuje, że nie zdecydowała się zaryzykować i zaprezentować elementy innych stylów w swoich występach solowych. Wszyscy na pewno chętnie zobaczyliby, jakie nowe umiejętności zdobyła podczas wielogodzinnych lekcji tańca z różnymi choreografami."

www.youcandance.onet.pl/

Uważam, że Diana jak najbardziej jest wszechstronną tancerką. ;-)

Augustin Egurrola - "Diana pokaż,że jesteś diamentem."
Aoow! :mj:

I to jeszcze nie koniec!!!

W przyszłą niedzielę (9 grudnia) o 20:00 na antenie TVN zostanie zaprezentowane wyjątkowe widowisko „Po prostu taniec”, w którym udział wezmą uczestnicy „You Can Dance: Po Prostu tańcz” oraz „Tańca z gwiazdami”.

Może bedziemy mieli okazję zobaczyć jakiś akcent Michaelowy??;-)
Can't wait! :cool:

Mike pamiętaj, jeśli chcesz kogoś oskarżyć, musisz mieć do tego podstawy. Masz dowody na to, że cały program był ustawiony? Z całym szacunkiem dla Twojej znajomej, ale nie uważam, żeby słowo jednej osoby było wiarygodne. Nie uznałabym tego za dowód. Ludzie zawsze będą spekulować, uwielbiają plotki i kiedy puścisz w obieg taką informację, to od razu wzbudza to sensację. Pamiętaj nie wyciągaj pochopnych wniosków. Być może za jakiś czas poznamy prawdę,ale na dzień dzisiejszy daj spokój.
Ostatnio zmieniony pn, 03 gru 2007, 17:33 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

A ja myśle, że nie ma co dłużej się nad tym rozwodzić ;-) Ponieważ Diana i tak pojedzie na Broadway ( :happy: ) A Glebie zarzucić nie można, że nie jest wrzechstronny, bo jest. Pamiętam dużo jego występów i podobały mi się :) Solówką, może nie zabłysnął aż tak bardzo wczoraj, ale mimo wszystko myślę , że jednak należy mu się nagroda ;-)
Przynajmniej tańczył różne style nie to co niektórzy... :-/ przepraszam, ale jestem strasznie zbulwersowana tym, że Anka tańczyła już po raz który z koleji jazz.. Bo tak naparwdę nic nie pokazała nowego, już 5 odcinek oglądam to samo z jej udziałem.. :P
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Erna Shorter pisze: W przyszłą niedzielę (9 grudnia) o 20:00 na antenie TVN zostanie zaprezentowane wyjątkowe widowisko „Po prostu taniec”
Podczas porannego programu na Zetce Bryndal powiedział, że w parze z Dianą ćwiczą układ z Thriller'a.
Obrazek
Klazel

Post autor: Klazel »

MJJ pisze:
Erna Shorter pisze: W przyszłą niedzielę (9 grudnia) o 20:00 na antenie TVN zostanie zaprezentowane wyjątkowe widowisko „Po prostu taniec”
Podczas porannego programu na Zetce Bryndal powiedział, że w parze z Dianą ćwiczą układ z Thriller'a.
o nie... dlaczego ona trafila na niego :nerwy:

ratujcie ludzie...
Awatar użytkownika
Moon_Walk_Er

Post autor: Moon_Walk_Er »

Ej...
Ja mam taki interes...

Pamiętacie jak Diana tańczyła solówkę do Rhythm Nation?
To był jakiś remiks?
Bo ta wersja z albumu się tak nie zaczyna. Na albumie od razu leci muzyka, a Diana miała takie odliczanie, cośtam cośtam i dopiero muza...
Ktoś wie jak to z tym jest?

Pomóżcie...
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ