Czy zakupiłeś album "Michael"? ANKIETA c.d.

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Czy zakupiłeś album "Michael"?

Tak
136
53%
Nie i nie zamierzam
68
26%
Nie, ale ciągle się waham
51
20%
Zakupiłem tylko wybrane piosenki w formacie .mp3
3
1%

Liczba głosów: 258

Awatar użytkownika
dirtydiana1991

Post autor: dirtydiana1991 »

Kupiłam tę płytę dokładnie 22.12.2010 w wersji eco (niestety nie było innych wtedy do kupienia) i stwierdzam,że jak na produkcję pośmiertną całkiem całkiem.
Moim absolutnym hitem jest ''Behind the mask'' - zawsze tańczę jak go słucham.
Niewątpliwie na uwagę zasługują też utwory takie jak ''Hold my hand'' czy ''Hollywood tonight'' chociaż ''HMH'' bardziej mi odpowiada ze względu na ten patetyczny klimat coś w rodzaju ''Will you be there'' a naprawdę lubię tego typu ballady MJ, także ciekawa jestem jaki krążek nam zaserwuje Sony następnym razem :knuje:
Awatar użytkownika
M-J

Post autor: M-J »

CD ecopack kupiłem kilka miesięcy temu. Okładka nie jest nawet taka zła, a piosenki są Ok. Tylko jak już mają być kolejne wydania, to bez Michael II, Michael III, tylko jakieś ciekawe...
The Thriller.....

Obrazek
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Płytę dostałam pod choinkę. Niestety. Moja rodzina wie, że uwielbiam Michaela, ale przecież to normalne, że nie są wtajemniczeni. Trochę się zdenerwowałam, no bo jak - tak bojkotuję w duszy tą płytę, a dostaję ją jak na tacy, więc coś jest nie tak. W końcu przemogłam się i przesłuchałam ją. Jedyne piosenki, które mi się spodobały, to Keep Your Head Up, Best Of Joy i Much Too Soon.
Ciekawa jestem, co jeszcze wymyśli $ONY, aby zarobić. Przecież to jest okropne, co oni wyrabiają, jak się bawią Michaelem niszcząc jego dorobek muzyczny i kąpiąc się w pieniądzach.
Jeśli wydadzą kolejną płytę, na 100% nie wpadnie w moje ręce.
$ONY SUCKS. :-P

-----------------------
m.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
ODPOWIEDZ