Man In The Mirror - The MJ Story

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

Mogę być pewna tego, że oprócz mnie, mój tata chętnie obejrzy ten film.
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Luis_Makrela pisze:Ja już poprosiłam ;-) Nie mogę się doczekać tym bardziej,ze jeszcze tego nie widziałam
Ja już widziałem, ale tylko fragmentami. Strasznie mi się nie podobał Michael w ostatnich scenach, zrobili z niego potwora, co o tym myślicie? :nerwy:
Awatar użytkownika
Yana

Będę mogła sie wypowiedzieć dopiero po zobaczeniu tego filmu.
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
Fanka MJ

Post autor: Fanka MJ »

Pank , masz na myśli wyglad tak? Jeśli o wyglad chodzi to faktycznie nie prezentuje się najlepiej, ale obawiam się że nie mogli go lepiej ucharakteryzowac,bo chcąc zrobic z murzyna białego, wyjdzie i tak siny heh.
Obrazek

Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....

I'm believer ...:)
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

Pankowi na pewno o wygląd chodziło, zresztą sami zobaczcie... straszny!

Obrazek
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

kate pisze:Pankowi na pewno o wygląd chodziło, zresztą sami zobaczcie... straszny!

Obrazek
:-o :wariat:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

kate pisze:Obrazek
:smiech: To zdjęcie powinni wstawić na pierwszą stronę obwoluty DVD- zwiększyli by sprzedaż :wariat:
Nie no.... Mogliby faceta chociaż porządnie ogolić....
Casanova jest czarny, ale po charaktyryzacji potrafi wyglądać.... normalnie :surrender:

P.S. Kate, Pank- jestem z Wami ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Yana

M.Dż.* pisze: To zdjęcie powinni wstawić na pierwszą stronę obwoluty DVD- zwiększyli by sprzedaż :wariat:
Nie wiem czy by to coś dało. Jeśli ludzie będą chcieli to kupią.

P.S. "Tina" już zamówiona.
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

M.Dż.* pisze:P.S. Kate, Pank- jestem z Wami ;-)
Uff... ulga :-) cieszę się, bo już myślałam, że nikt...

(A Pank pewnie się ze mną zgodzi :-) )
Awatar użytkownika
billie_jean

Post autor: billie_jean »

nie no k****************a!!!!!! no nie mogę siedzieć cicho, nie mogę...Kacha trzymaj mnie bo puszczę!!! glupija

co do filmu to k***a najlepsza produkcja wszechczasów! nie wiem co wam się może nie podobać....a główny aktor...mmm...normalnie kisiel w stringach! kocham go prawie tak jak misia!!! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

a co do Tiny to ja zaraz lece pod kiosk...od znajomego z centrala pożyczę karton to se ustawię taki okresowy domek letniskowy i do środy będę okupować Ruch niczym Zbaraż, coby mi nikt sprzed nosa nie sprzątnął bo tego nie zniese. :nerwy:

p.s. kocham to forum. jest lepsze od sobieskiego (pzdr. dla kumatych) :wariat:

#b_j#
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Awatar użytkownika
billie_jean

Post autor: billie_jean »

a tak w ogóle to po dzisiejszym wieczorze przyda mi się trochę relaksu i wyciszenia. jeśli komuś również to polecam doskonałe techniki relaksacyjno-medytacyjne. enjoy! :siesta:

http://www.krassus.in.tarnow.pl/H_MEDYTACJE.html

#b_j#
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

kupić czy nie?

Michael Jackson Statement: VH1 Man In The Mirror
20/08/2004
STATEMENT OF MICHAEL JACKSON - AUGUST 10, 2004
APPROVED BY JUDGE MELVILLE – AUGUST 16, 2004

“My family and I have dedicated our lives to spreading unity and peace to the world through our music. The most recent unauthorized version of my life story, “Man in The Mirror,” in no way shape or form represents who we are as a family. It is unfortunate that for years, we have been targets of completely inaccurate and false portrayals. We have watched, as we have been vilified and humiliated. I personally, have suffered through many hurtful lies and references to me as ‘w.a.c.k.o j-a-c-k-o’ as well as the latest untruth about me fathering quadruplets.

“This is intolerable and must stop. The public depiction of us is not who we are, or what we are: we are a loving family. My success on stage can be attributed to the love and support of my family off stage. My brothers and I are ‘brothers’ first, we started out together and will always be together. All I can hope for is that one day, my family will be shown the same kindness and respect that we have, throughout our lives, shown to others.”

Source: MJJsource

trudno odpowedzeć, z jednej strony brać, ale z drógiej strony nie bo jak Michael mówi, nie jest to zgodne z prawdą itd.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Sade

Post autor: Sade »

Film jest żałosny i jakakolwiek „teoria dobrych stron” tej produkcji jest trudna do obrony. „Tina” płaci jego twórcom i producentom pieniądze za licencję. Nie chcę mieć w tym swojego udziału.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

MIke kup kup wpadne do Warszawy to obejrze he he ;-) Tak na marginesie to ten aktor wyglada jak nieumyty gej-nie wiem dlaczego ale ja nie lubie ludzi podszywajacych sie pod MJa jakby MIchael zagralw tym filmie to powodzenie murowane zaraz mi sie przypomniala inscenizacja procesu na niemieckiej Vivie tamten to wygladal makabrycznie jak taki pener spod sklepu:(((
MJ jest niepowtarzalny i ja nie uznaje jakis amatorow w Jego roli:)
Obrazek

Post autor: gorzi14 »

Mam pytanie może uznacie mnie za debila ale czy to film taki biograficzny?? Bo z waszych komentarzy to już się pogubiłem. Czy to jest o Jacksonie czy to jest narmalny film z gościem wyglądającym podobnie do Jacksona ?
bla bla
ODPOWIEDZ