Michael Jackson - King of Pop (2008)
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil
No to gdyby ktoś chciał link do ściągnięcia, proszę o kontakt na GG lub priv.Maro pisze:Ten mix już dostępny w sieci,ja go nie mam ale ktoś już opublikował.
Już go posiadam. Trwa 9:41 i jest ok. Jakość rewelacja!
Chyba że do czasu oficjalnej publikacji mogę go rzucić tutaj...
Modzi niech zadecydują...
Omg! Strona z kawałkami do głosowania mnie rozwaliła. Jest nawet do głosowania "Carousel" w kompletnej wersji.
No fani "This Place Hotel" macie okazję się wykazać...
www.kingofpop.pl
ps. cały czas jak na razie wyskakuje błąd połączenia z serwerem!
No fani "This Place Hotel" macie okazję się wykazać...
www.kingofpop.pl
ps. cały czas jak na razie wyskakuje błąd połączenia z serwerem!
Czy Wy czytaliście regulamin!!!!????
Może nie będzie tak tragicznie ale za fajnie też nie
PS. Głos i życzenia wysłane ;)
To jakaś masakra! I jak tu przebić się z mniej znanymi kawałkami?Głosy oddawać można na maksymalną liczbę 20* utworów z wszystkich zaprezentowanych 120 tytułów. *Limit piosenek pochodzących z tego samego albumu na wydawnictwie 2CD wynosi 6 piosenek (przykład: jeśli top 7 ogólnego głosowania stanowić będzie 7 piosenek z płyty „Thriller”, na płytę „King of Pop” trafi tylko 6 utworów np. z płyty „Thriller”, które zdobyły najwięcej głosów, resztę tracklisty stanowić będą kolejne piosenki spoza płyty „Thriller”, które zdobyły odpowiednio największą liczbę głosów.
Zasada 6 piosenek z tego samego albumu odnosi się do wszystkich dostępnych w głosowaniu albumów.
Limit piosenek pochodzących z katalogu wytwórni Motown na wydawnictwie 2CD wynosi 3 piosenki (przykład jeśli top 5 ogólnego głosowania stanowić będzie 5 piosenek z katalogu wytwórni Motown, na płytę „King of Pop” trafią tylko 3 utwory”, które zdobyły najwięcej głosów, resztę tracklisty stanowić będą kolejne piosenki spoza katalogu wytwórni Motown, które zdobyły odpowiednio największą liczbę głosów.
Może nie będzie tak tragicznie ale za fajnie też nie
PS. Głos i życzenia wysłane ;)
- DirtyDiana94