BRAVO z okazji 50 lat Michael'a! [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

Moja ciocia spod Hamburga przylatuje w środę...ale po pierwsze nie chce jej męczyć, ma już swoje latka, po za tym, chce ominąć jakieś dziwine komentarze typu
: MJ?? O.....Naprawdę się nim interesujesz? A on przypadkiem nie molestował dzieci?? Uważaj na siebie, bo nigdy nic nie wiadomo(i śmiech)
Nie lubię takich sytuacji.
Z resztą, i tak te wszystkie wspaniałe plakaty zdobiły by jedynie wnętrze mojej szuflady...:))
Może na allegro będzie, czy może w empiku xD
poczekam, zobacze

glupija glupija
Obrazek
Awatar użytkownika
hope

Post autor: hope »

A ja zrobię tak :
Ciotka leci do Londynu (ah ta pogoń za pracą ...) z Berlińskiego lotniska więc mam w sumie sprawę załatwioną , pozostaje mi tylko czekac az ciotka znajdzie prace :smiech:

a potem tylko złowieszczy śmiech :
hahaha hahahahaha !
Obrazek
kostka

Post autor: kostka »

W Niemczech to Bravo musiało wyjść albo dzisiaj, albo wczoraj, bo dziś mój wujek w Bonn poszedł po nie do sklepu i dostał ostatnie.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Od jutra BĘDZIE wydane. Polecam czytać ze zrozumieniem i uwagą.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
kostka

Post autor: kostka »

Wiem, że od jutra. Tylko ciekawe, dlaczego było już dzisiaj
boskar2007

Post autor: boskar2007 »

Oczywiście w Empiku nie wiedzą czy będzie wydane-jak wychodzi jutro to trzeba się dowiadywać jutro a jeśli nawet będzie to w Polsce dostępne to z trzydniowym opóźnieniem wg informacji Pana z Empiku.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Awatar użytkownika
Susie

Post autor: Susie »

Kurde ja nie wytrzymam tej presjii...te ggodziny tak się ciągną... :nerwy:
Obrazek
You promissed me "you never can say goodbye"!!.
Awatar użytkownika
XMorphineX

Post autor: XMorphineX »

Macie juz Special od Bravo o Michaelu?
maryska17

Post autor: maryska17 »

Byłam wczoraj w 2 Empikach w Krakowie i nic... pusto!

A zamawiałby ktoś to bym się dołączyła, oczywiście zapłacę. Proszę pisać na moje GG cały czas jestem. Thx
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
Kara1992

Post autor: Kara1992 »

No to ja byłam dziś w Empikach w centrum i nic się nie zmieniło. Ani śladu gazety :-/ To jakieś zamówienie zbiorowe dla fanów z Warszawy czy każdy zamawia na własną rękę ? A tak wogóle to jak zamawiać ? ;-)
[*]

Obrazek
boskar2007

Dzwoniłem do Empiku w Olsztynie i jedna Pani powiedziała żeby się dowiadywać jutro albo pojutrze bo sami nie wiedzą czy taki specjal będą mieli.Albo nie chce im się dobrze sprawdzić bo jeśli ktoś pracuje w tak dużej firmie to powinien być na tyle obcykany żeby wiedzieć gdzie sprawdzić i odpowiedzieć na pytanie klienta a nie kazać mu dzwonić co rano.
Awatar użytkownika
Kara1992

Post autor: Kara1992 »

Ech.... dokładnie. Jak się czegoś dowiesz to odrazu mów ;-)
[*]

Obrazek
boskar2007

A ja uprosiłem siostrę i udało mi się załatwić to pismo w Niemczech-chciałem parę egzemplarzy więcej ale się nie dało-nie lubi Michaela.Mówiła mi że jest tego pełno w sklepie-oni to mają dobrze.Ale i tak będę jeszcze dzwonił do Empiku czy w Polsce będzie dostępne bo jak znam moja siostrę to wyśle mi to dopiero za miesiąc.
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

byłam wczoraj w empiku w browarze o godzinie 19:30.. facet w informacji powiedzial ze beda gazety okolo 18... ja byłam w kinie i nie zdazyłam byc na 18... Jak przyszłam o tej 19:30 pytam się czy są... Odpowiedź: Już nie ma....... więc, albo to jakieś inne bravo i oczywiście w informacji źle się orientują (bo jest jeszcze jakies Bravo Hip Hop Special), ale fani się rzucili jak tylko przyszło xD.... załamka
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

''Mówiła mi że jest tego pełno w sklepie-oni to mają dobrze.''
Skoro tak mówiła to w naszych Empikach powinno się pojawić a jesli nie powinna być możliwosc zamówienia.Na szczęscie znam jeden taki Empik gdzie obsługa jest kompetentna i pojutrze będę wiedzieć co i jak.
Obrazek