MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Ja tam mam po prostu nadzieję,że pozbierał się do "kupy" i jest znowu w stanie trząść rynkiem muzycznym I w sumie to,dlaczego ma się znowu chować pod maseczką?? Każda gwiazda ma to co Michael...tłumy paparazzi latają za nimi i to jest zupełnie normalne. MJ dobrze o tym wie...i jeśli jest z nim wszystko w porządku to nie musi się izolować od świata
;pMaro pisze:znając życie następnym razem zobaczymy fotki tudzież filmik jak będzie w "wyjściowej" piżamce .....
http://www.tmz.com/2008/10/25/jacko-stop-pajama-time/
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- invincible_girl ;)
- Liberian Girl
- Sephiroth820
- Site Admin
Maro pisze:znając życie następnym razem zobaczymy fotki tudzież filmik jak będzie w "wyjściowej" piżamce .....
Oj Michael, Michael..Szucia pisze:Tak....czułam że tak będzie.
Wiemy, że wiesz, że wiedzieliśmy ;)
To i ja się pochwalę..
To było lato, obrzeża miasta, noc, spacer z psem...
I niewyjściowa piżama nie w kratę.. fak
-
cicha pisze:;pMaro pisze:znając życie następnym razem zobaczymy fotki tudzież filmik jak będzie w "wyjściowej" piżamce .....
http://www.tmz.com/2008/10/25/jacko-stop-pajama-time/
A to zdjęcie kiedy było robione może ktoś coś wie?
-
a cóż w tym złego, że w piżamie chodzi, wy nie? przynajmniej się swobodnie czuje, a może nie miał po prostu czasu?
a nie powiem, pidżama w ładną kratę
a nie powiem, pidżama w ładną kratę
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!