Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
On behalf of Mr. Michael Jackson, MJJsource would like to extend Michael's sincere regrets that he will be unable to attend the Victory/Birthday Party, hosted by his father, Mr. Joseph Jackson, to take place in Berlin this coming weekend.
However, Michael would like to wish his father a very heartfelt 'Happy Birthday' and he hopes that everyone attending the event has a truly wonderful time. As always, he extends his love and deepest appreciation to all of his fans and celebrates with everyone in his heart.
Witam wszystkich serdecznie
Wlasnie przed chwilka sie tutaj zarejestrowalem no i juz pisze swoj pierwszy post
Mam ale jednak zaraz na poczatku male pytanko. A mianowicie interesuje mnie czy te forum zarezerwowane jest jedynie dla osob do okreslonego wieku? Bo gdy sie rejestrowalem i wpisalem ze mam 27 lat to mnie nie chcieli wpuscic... i dopiero gdy nie wpisalem zadnego wieku to udalo mi sie tutaj ukradkiem wejsc:) No wiec mam nadzieje ze bedzie ktos umial z Was fanow MJ-a wyjasnic mi te ciekawa zagadke:)
A teraz odnosnie tematu:
no wiec jako ze mieszkam w Niemczech to bardzo zaluje ze Michael jednak nie przyjedzie do Berlina Szkooda, szkoda...
Mam ale nadzieje ze wkrotce jednak przyjedzie.
A teraz koncze juz bo widze ze sie troche rozpisalem, a nie chcialbym zeby zaraz na samym poczatku mojego istnienia tutaj ktos posadzil mnie ze go zanudzilem moim postem.
Pozdrawiam wszystkich fanow!
Heal The World.
damian147 pisze:
Mam ale jednak zaraz na poczatku male pytanko. A mianowicie interesuje mnie czy te forum zarezerwowane jest jedynie dla osob do okreslonego wieku? Bo gdy sie rejestrowalem i wpisalem ze mam 27 lat to mnie nie chcieli wpuscic... i dopiero gdy nie wpisalem zadnego wieku to udalo mi sie tutaj ukradkiem wejsc:) No wiec mam nadzieje ze bedzie ktos umial z Was fanow MJ-a wyjasnic mi te ciekawa zagadke:)
Nie , nic z tych rzeczy. Po prostu są jakies problemy na forum i nikt nie moze podać swojej daty urodzin.
Ale witamy serdecznie.
Pozdrawiam wszystkich!!!
Michael is a beautiful soul.
Moze MJJsource ma racje ze MJ nie bedzie na imprezie ale wczoraj ogladałam Exlusive na rtl i wlasnie tam zdaje sie podali ze Mj ma przyleciec na urodziny ojca wczesnie rano do berlina dzisiaj tzn w czwartek natomiast o imprezie dla fanow nic nie wspominali mowili tez o ojcu ktory jest w Berlinie od wczoraj i Jeremie tam sie zjawil wczoraj o 14.30 .To tyle z mojego zrozumienia na zasadzie dedukcji i pokrewienstwa z angielskim bo niemieckiego sie nie uczylam .Wiec ten post to tylko czysta dedukcja. O ile ich dobrze zrozumialam Mj mial sie zjawic dzisiaj tak gdzies o czwartej rano.To tyle ale moze sie myle bo jak mowilam niemiecki to czarna magia a tylko niektore slowa sa podobne do anglika.Wiec moglam cos pokrecic.Program ten Exlusiv leci chyba codziennie o godz 18,30 na RTL
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Myślę, że trzeba wierzyć w to, co podają na oficjalnej stronie. Jak Michael przyjedzie to powiedzą o tym w tv i zawsze można wskoczyć w jakiś sprzęt do berlina. To zaledwie kilka godzin jazdy. Tutaj jest więcej informacji o imprezie, o tym gdzie fani mogą zamawiać bilety ale o Michaelu nie ma słowa: http://www.jacksonvictory.com/index.html
..::BuSzMeN::.. pisze:I nikomu się nie chce naprawić lub nie ma czasu ... łe
....lub jest na zasłużonych wakacjach....
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
No tak, ale popatrz na tytuł wątku, a na te zdjęcia. To się nie ima! Gdzie Michael? Weź pod uwagę ludzi, którzy zajrzeli tu, dowiedzieli się, że nie przyjeżdża i już tu nie zaglądają albo całkiem nowych użytkowników, którzy ciągle przybywają.