tak..miszczó :P
fajnie by wtedy MJ oblężył pierwsze strony gazet..
Prawdopodobieństwo tego duetu jest takie jak np. z Madonną, czyli żadne.
No ale pomarzyć można.
Mi od zawsze marzył się duet Jackson-George Michael i to nie w szybkim numerze tylko w pięknej balladzie, a taką sądzę panowie byliby w stanie stworzyć i na najwyższym poziomie zaśpiewać. No ale Jackson stawia na młodzież.
Duet z Timberklejem na dodatek wyprodukowany przez Timbalanda byłby nierozsądnym posunięciem, wydaje mi się. To zrobiła już wspomniana Madonna więc nie wypada kopiować. Beyonce, Carey, Winehouse... jestem za. Ale niech to ma "jaja", a nie komercha.
Zgadzam się z przedmówcą.. Szczerze mówiąc, nie cierpię, kiedy podstarzali artyści, żeby zyskać sobie popularność, zaczynają śpiewać z będącymi na topie młodymi komercjalnymi gwiazdkami. Mam nadzieję, że Mike tego nigdy nie zrobi
Jest na to zbyt oryginalny i niepowtarzalny
(biorę w nawias okolicznościowe występy z Britney Spears itd - chodzi o płytę)
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Mandey pisze:Prawdopodobieństwo tego duetu jest takie jak np. z Madonną, czyli żadne.
No ale pomarzyć można.
Mi od zawsze marzył się duet Jackson-George Michael i to nie w szybkim numerze tylko w pięknej balladzie, a taką sądzę panowie byliby w stanie stworzyć i na najwyższym poziomie zaśpiewać. No ale Jackson stawia na młodzież.
Duet z Timberklejem na dodatek wyprodukowany przez Timbalanda byłby nierozsądnym posunięciem, wydaje mi się. To zrobiła już wspomniana Madonna więc nie wypada kopiować. Beyonce, Carey, Winehouse... jestem za. Ale niech to ma "jaja", a nie komercha
nienawidzę tego przesłodzonego Piotra Kupichy ..
Wiem! Niech Mike nagra piosenkę z..Arethą Franklin..
Tak sobie pomyślałam, bo przypomniał mi się jej występ przed B.Obamą x))
np.George'owi Michael'owi, owy duet wyszedł genialnie..w I knew you were waitnig (for me)
Never say goodbye, because saying goodbye means going away. And going away means forgetting. Peter Pan
Zaznaczyłam Beyonce choć z Whitney Hudson też byłoby ciekawie usłyszeć MJ. Np. Beyonce do bardziej rytmicznego kawałku coś w stylu '' You Rock My World'' a z Whitney coś spokojniejszego, romantycznego. Taaak marzy mi się coś takiego to by było coś !
A tak zupełnie TEORETYCZNIE ...gdybyśmy mieli ustalić z kim z POLSKICH artystów MJ mógłby zrobić duet........
Wtedy ja postawiłabym na tegoż Piotrka Cugowskiego albo Roberta Gawlińskiego. raczej nikt inny się nie nadaje.moim zdaniem.