Final Cloud pisze:Ja również 11 lecę do Londynu, najprawdopodobniej będę nocować u znajomego skoro lecę sam. 12 Sierpnia może się gdzieś spotkamy w Arenie O2, hmm?
na jasne, spotkac sie mozna nawet wczesniej, przed koncertem np w Londynie na Liverpool Str albo Victoria Station i razem pojedziemy do o2 arena...bedzie weselej
słuchajcie a co z noclegami?
My niestety nie mamy znajomych w Londynie którzy mogliby nas przenocować:(
Zostaje jakiś hostel, bo szkoda kasy na hotele...
karolina-i-tomek pisze:słuchajcie a co z noclegami?
My niestety nie mamy znajomych w Londynie którzy mogliby nas przenocować:(
Zostaje jakiś hostel, bo szkoda kasy na hotele...
Macie jakieś pomysły?
miejsce na 1 do dwoch, moze sie na jedna noc tam by znalazla. A o ile sie nie myle nocleg w hostelu kosztuje cos tam 18 funtow i ze trzebe miejsce zarezerwowac sobie wczesniej np. przez internet. Pamietam jak bylem kiedys w hostelu na Picadilly i bylo fajnie.... i wesolo przedewszystkim.
myślimy o wylocie 11.08, a powrocie w sobote 14.08 - jako że pierwszy raz będziemy w Londynie ( szok że są jeszcze takie osoby ), chcemy coś pozwiedzać i ogólnie się poszwędać
Ja lecę sam z tego powodu nie będę nocować w hotelu, a u znajomego- udało nam się (mi i mojemu znajomemu) wyprosić gospodynię domu o zgodę xD.
Damian pisze:na jasne, spotkac sie mozna nawet wczesniej, przed koncertem np w Londynie na Liverpool Str albo Victoria Station i razem pojedziemy do o2 arena...bedzie weselej
Jak najbardziej, mój numer GG: 8128154. Będzie można coś ustalać :D
Damian pisze:na jasne, spotkac sie mozna nawet wczesniej, przed koncertem np w Londynie na Liverpool Str albo Victoria Station i razem pojedziemy do o2 arena...bedzie weselej
Jak najbardziej, mój numer GG: 8128154. Będzie można coś ustalać :D
Też ta sama data.
Jeszcze nie wiem na ile będe, zalezy w jakiej cenie znajdę noclegi.
Jade sama, jeśli komuś brakuje kogoś jednego do pokoju kilkuosobowego, może bym mogła dołączyć. Ktoś coś ma do polecenia?
Mam kilka typów, łażąc po hostels.com, ale jeszcze nic nie wybrałam.
Ja właśnie przed chwilą zamówiłem bilet na samolot- lecę 11 Sierpnia, wracam 13 (z Wawy do Londynu (Heathrow)). Potem się jeszcze z Wami skontaktuje by się może spotkać przed koncertem w Arenie O2