Filmiki z pobytu MJ'a w Polsce!! 1,5 GB Materiału!!
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- girlfriend
W końcu udało mi sie ściągnąć cały dostępny materiał z Polski. Jezuuuuuuuuuuuu, jak zobaczyłam siebie o 9 lat młodszą to aż mi sie łezka zakręciła w oku...hehehe ( Moim skromnym zdaniem wyglądałam wtedy jak baaardzo nieletnia fanka, choć miałam już 18 lat... i ta grzywka - na szczęście dojrzałam i pozbyłam się grzywki...hihihi). Ale tak na serio... materiał niesamowity...miałam go na VHS, ale trochę słabą kopię. Wielki dzięki Buszmen... . Co do Rapid to , ale warto było czekać.
Pozdrawiam wszystkich, którzy byli ze mną pod Marriottem, na Bemowie i w ogóle biegali ze mną po całej Warszawie: Lidke, Magdę, Ewelinę, Anetę i inne dziewczyny, z którymi niestety jakoś kontakt sie urwał. Może odnajdziemy sie na tym forum... Pozdrawiam
Pozdrawiam wszystkich, którzy byli ze mną pod Marriottem, na Bemowie i w ogóle biegali ze mną po całej Warszawie: Lidke, Magdę, Ewelinę, Anetę i inne dziewczyny, z którymi niestety jakoś kontakt sie urwał. Może odnajdziemy sie na tym forum... Pozdrawiam
A miałem się pytać czy może ktoś przypadkiem rozpoznaje się na tym materiale. Który plik i i jaki czas? I gdzie są teraz te tłumy fanów.girlfriend pisze:Jezuuuuuuuuuuuu, jak zobaczyłam siebie o 9 lat młodszą to aż mi sie łezka zakręciła w oku...hehehe ( Moim skromnym zdaniem wyglądałam wtedy jak baaardzo nieletnia fanka, choć miałam już 18 lat... i ta grzywka - na szczęście dojrzałam i pozbyłam się grzywki...hihihi).
- girlfriend
Jestem jestem...Byłam wtedy jestem teraz i będę zawsze...heheh Jejku co ja wtedy przezyłam Płakałam jak dziecko kiedy przechodził obok mnie,a na koncercie stałam w pierwszym rzędzie, przy barierkach i miałam wrażenie, że Michael śpiewa tylko dla mnie...chore...co???? No cóż przeżycie nie zapomniane, szkoda tylko, że koncertu nie ma wydanego, bo kamera Michaela dość długo przy mnie stała, gdy "odpływałam" przy "You are not alone"...Pozdrawiam wszystkich fanów...
A co dzialo sie na scenie podczas YANA? Byla histeria? Czy spokoj i opanowanie fanki? Polka to byla wybrana z tlumu? Pamietacie takie rzeczy (pyt do wszystkich, ktorzy byli)?girlfriend pisze:No cóż przeżycie nie zapomniane, szkoda tylko, że koncertu nie ma wydanego, bo kamera Michaela dość długo przy mnie stała, gdy "odpływałam" przy "You are not alone"...
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- girlfriend
Moje odczucia były takie, ze dziewczyna była podstawiona... nie szalała, była spokojna, mam wrażenie, ze była podobna do tej, która podczas YANA w Hamburgu podeszła do Michaela, ale nie wiem, nie ma 100 % pewnosci, byłam tak zapłakana, ze to cud, ze w ogóle coś widziałam. Wtedy mój fanatyzm sięgał zenitu, teraz inaczej przeżywam wszystko, co jest związane z Michaelem. Chyba dojrzalej, głębiej i po prostu spokojniej. Chociaż kto wie co ze mną działoby się gdyby nagle przede mną stanął ON!!!??!!!cicha pisze:A co dzialo sie na scenie podczas YANA? Byla histeria? Czy spokoj i opanowanie fanki? Polka to byla wybrana z tlumu? Pamietacie takie rzeczy (pyt do wszystkich, ktorzy byli)?girlfriend pisze:No cóż przeżycie nie zapomniane, szkoda tylko, że koncertu nie ma wydanego, bo kamera Michaela dość długo przy mnie stała, gdy "odpływałam" przy "You are not alone"...
Mamy w takim razie tę samą nadziejężaba pisze:O rany jak ja strasznie żałuje, że mnie tam wtedy nie było!
Mam nadzieje, że bede miała jeszcze kiedyś okazje przeżyć tą niezwykłą przygodę....
Może to zabrzmi, jak świętokradztwo, ale.... zupełnie nie pamiętam, co się podczas "You are not alone" działo na sceniecicha pisze:A co dzialo sie na scenie podczas YANA? Byla histeria? Czy spokoj i opanowanie fanki? Polka to byla wybrana z tlumu? Pamietacie takie rzeczy (pyt do wszystkich, ktorzy byli)?
Pamiętam jednak, że przed koncertem, zanim jeszcze zaczęto występy support'ów, Wayne chodził ze swoimi ludźmi po scenie i kogoś szukał wśród publiczności.
Chodzili tak od jednej strony sceny, do drugiej, pokazywali sobie ludzi palcami i nad czymś debatowali.
Miałam wtedy wrażenie, że próbują wypatrzeć jakąś fankę, która się nada żeby wpuścić ją na scenę.
Tak mi na myśl wtedy przyszło, że to o to chodzi
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- stokrotkaaa
-
Hej!
Z tymi fankami na YANA na koncertach-nic nie bylo ukartowane. Wayne naprawde szukal odpowiednich osob wsrod fanow. A, ze ma dobra pamiec-co MJ Power moze potwierdzic, bo swietnie Krzyska pamietal-to wybieral te fanki, ktore juz wczesniej widzial na koncertach. Milo z jego strony, ze go to obchodzilo. W ten sposob sporo moich znajomych bylo na scenie. I nawet jedna Polka-Anita-w Kilonii 13.06.97.
Z tymi fankami na YANA na koncertach-nic nie bylo ukartowane. Wayne naprawde szukal odpowiednich osob wsrod fanow. A, ze ma dobra pamiec-co MJ Power moze potwierdzic, bo swietnie Krzyska pamietal-to wybieral te fanki, ktore juz wczesniej widzial na koncertach. Milo z jego strony, ze go to obchodzilo. W ten sposob sporo moich znajomych bylo na scenie. I nawet jedna Polka-Anita-w Kilonii 13.06.97.
Marta