Czego chcielibyście się dowiedzieć o Michaelu?

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

DirtyRed

Post autor: DirtyRed »

ja jestem Świadkiem Jehowy i nie sadze zeby Michael bral slub koscielny lub mial cokolwiek wspolnego z ta religia. jesli ktos czyral ksiazke kevina foxa "zycie i smierc krola popu" to mam prosbe - nie bierzcie sobie do serca wszystkiego co tam jest o nas napisane pop troche tam podkrecili prawde:) a wie ktos czy jego matka ndal jest w tego wyznania? bo cos mi sie nie wydaje...
Awatar użytkownika
Noemi.best

Post autor: Noemi.best »

Chyba gdyby nie byla to nie zabieralaby dzieci do Sali Krolestwa. Strone wczesniej jest link do krotkiej wzmianki na ten temat. Z tego co mi wiadomo zarowno Katherine, jak i Rebbie wciaz sa Swiadkami.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

DirtyRed pisze:nie sadze zeby Michael bral slub koscielny lub mial cokolwiek wspolnego z ta religia
Był Świadkiem Jehowy do pewnego czasu, najbardziej wiarygodne źródło to Moonwalk, w którym opisuje np. swoje problemy związane z przynależnością do tego wyznania w trakcie kręcenia teledysku "Thriller".
DirtyRed pisze:jesli ktos czyral ksiazke kevina foxa "zycie i smierc krola popu" to mam prosbe - nie bierzcie sobie do serca wszystkiego co tam jest o nas napisane pop troche tam podkrecili prawde:)
Trochę? To jest koszmarek istny, książka nie warta złamanego grosza i cennego czasu. Chyba że ktoś ma szczególną ochotę sprawdzić, co pisali w przez wiele lat JEDYNEJ DOSTĘPNEJ publikacji książkowej o Michaelu - miernota przekładana tanią psychologią a'la Claudia czy inna Olivia.
Awatar użytkownika
luka

Post autor: luka »

zu pisze: Trochę? To jest koszmarek istny, książka nie warta złamanego grosza i cennego czasu. Chyba że ktoś ma szczególną ochotę sprawdzić, co pisali w przez wiele lat JEDYNEJ DOSTĘPNEJ publikacji książkowej o Michaelu - miernota przekładana tanią psychologią a'la Claudia czy inna Olivi
Rzeczywiście słaba książka. Czytałam i faktycznie pełna plotek, które można przeczytać w gazetach glupija
Obrazek
Justine1304

Post autor: Justine1304 »

Czy kiedykolwiek doszło do spotkania MJ'a z joh'vonnie jackson? Mieli ze sobą jakieś kontakty? Albo miała jakiś kontakt z rodziną Jackson'ów? Jakie były między nimi relacje?
Obrazek
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

luka pisze:
zu pisze: Trochę? To jest koszmarek istny, książka nie warta złamanego grosza i cennego czasu. Chyba że ktoś ma szczególną ochotę sprawdzić, co pisali w przez wiele lat JEDYNEJ DOSTĘPNEJ publikacji książkowej o Michaelu - miernota przekładana tanią psychologią a'la Claudia czy inna Olivi
Rzeczywiście słaba książka. Czytałam i faktycznie pełna plotek, które można przeczytać w gazetach glupija
Ta ksiazka jest beznadziejna /wole Moonwalka niz te wszystkie inne watpliwe biografie i podsumowania,.

Mam pytanie czy ktos wie skąd jest to zdjęcie ?
http://i28.photobucket.com/albums/c249/ ... 017fu6.jpg

obok jeszcze jest Q.
I nie jest to napewno a United Negro College Award 1987 MJ jest podobnie ubrany ale nie tak samo jak na fotce. Mysle ze moze z Grammy 88 bo wtedy razem byli ale nie jestem pewna czy mam rację, nagroda raczej Grammy nie przypomina. Pomózcie.
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

Mam pytanie na temat 30Th Anniversay. Właśnie oglądam tą uroczystość i wśród publiczności chyba zauważyłam Joanne Thomae. Dokładnie w 1h 32m. Zatem nasuwa się moje pytanie czy już wtenczas była zauważona przez Michaela?

I jeszcze w 1h 35m 00 sek. Czy tam jest Iza Miko?
Obrazek
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

doriseq pisze:Mam pytanie na temat 30Th Anniversay. Właśnie oglądam tą uroczystość i wśród publiczności chyba zauważyłam Joanne Thomae. Dokładnie w 1h 32m. Zatem nasuwa się moje pytanie czy już wtenczas była zauważona przez Michaela?

I jeszcze w 1h 35m 00 sek. Czy tam jest Iza Miko?
Na pierwsze nic nie wiem,bo jej nie widziałam (przyjze sie pozniej) a na drugie co do Izy to wydaje mi sie ze to ona.
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
tony308

Post autor: tony308 »

Ja chciałbym się dowiedzieć co w tej chwili dzieje się z Neverland Ranch do kogo ono nalezy....
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Shiny pisze:Czy na koncercie w Polsce wziął jakąś fankę na scenę?
wziął, wziął.
Shiny pisze:Ciekawe, z jakiego przedmiotu szkolnego był niezły xd
Zdaję się, że z angielskiego - gdzieś czytałam, jak wspominał, że był świetny w pisaniu opowiadań.
Shiny pisze:Gdzieś czytałam, że kiedy był w Polsce, w liceum, to ktoś tam wniósł jakiś napis, że Michael jest gejem, czy coś takiego, dlatego MJ szybko wyszedł. To prawda?
Wyszedł dlatego tak szybo, że trudno było zapewnić Mu bezpieczeństwo - licealiści okazali się też być fanami;)
KamciaMJ

Post autor: KamciaMJ »

Wiecie co, mam do was pytanie.

Oglądałam kiedyś gdzieś koncert czy jakiś występ w którym michaela nie było na scenie, a została tylko czapka i cekinowa rękawiczka.
Wiecie może kiedy i gdzie to było, jak będzie taka opcja to ja jeszcze proszę o link do tego filmiku. japrosic
<3
I love MJ.
Awatar użytkownika
KLA12

Post autor: KLA12 »

W jaki sposób modlił ssię MJ? Wymiawiał jakieś modlitwy, czynił znak krzyża?[/quote]

gdzieś czytałam że mówił np. "piękny dzień dziękuję Boże" i to były takie jego krótkie modlitwy w ciągu dnia:)
BettyBlue1982

Post autor: BettyBlue1982 »

wielokrotnie padały pytania dlaczego Michael nosił ciągle plastry na palcach, myślę że to nie tylko przez vitiligo ... zobaczcie jego dłonie na tych zdjęciach:
ObrazekObrazek
chyba łatwo się kaleczył w palce... :knuje:
"Możesz być, czymkolwiek chcesz
Po prostu przemień się w to czym myślisz, że zawsze mogłeś tym być
bądź wolny ze swoim tempem, bądź wolny,
Zrzeknij się swego ego - bądź wolny, bądź sobą!"

I love you MJ :*...
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

Pozwolę sobie zamieścić pytanie mojej mamy, na które nikt z nas nigdy nie pozna odpowiedzi ale możemy się domyślać.

Mama zapytała mnie, czy gdyby MJ dostał od Boga szansę na drugie "normalne" życie bez sławy i bogactwa przyjąłby ofertę. Jak wam się zdaje?
Obrazek
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Trudne pytanie ...; ) Wydaje mi się, że nie bo on kochał to co robił, uwielbiał śpiewać, dawać ludziom rozrywkę itp. A sława i bogactwo są następstwami tego.
Obrazek
ODPOWIEDZ